Timuçin Esen, alias Faryalı din ”Valurile vieții”, visa să devină… artist plastic

Publicat pe 09.09.2019 la 17:41 Actualizat pe 09.09.2019 la 17:45

Pe Timuçin Esen îl puteți urmări la Happy Channel de luni până vineri, în serialul ”Valurile vieții”, difuzat de la ora 19.00.

Timuçin Esen, cel care îl interpretează pe Faryalı în serialul ”Valurile vieții”, difuzat de Happy Channel, provine dintr-o familie de avocați. De fapt, el nu a vrut să păstreze tradiția familiei și, astfel, nu a urmat cursurile Facultății de Drept. Fire de artist, timp de doi ani, Timuçin Esen a studiat la Conservatorul de Stat din Ankara, Departamentul de Teatru. Apoi, el a absolvit Universitatea de Arte Plastice Mimar Sinan din Istanbul, sperând că va urma o carieră de succes în lumea artiștilor plastici. Însă, talentul actoricesc i-a fost remarcat de producătorii care l-au încurajat să urmeze o carieră în fața camerelor de filmat.

Pe Timuçin Esen îl puteți urmări la Happy Channel de luni până vineri, în serialul ”Valurile vieții”, difuzat de la ora 19.00.

Despre serialul ”Valurile vieții” („Bodrum Masali”)

Serialul ”Valurile vieții” spune povestea lui Evren, un bărbat care are o familie fericită alături de Yildiz, mama celor doi copii ai lui. Din cauza problemelor financiare, după ce Evren a intrat în faliment, familia Ergüven se vede nevoită să se mute în orașul Bodrum, din Turcia.
Odată mutați aici, încep să apară problemele. Yildiz începe să afle detalii cu privire la viața dublă pe care Evren o duce de câțiva ani, în timp ce Evren află că soția sa este dorită de un alt bărbat, nimeni altul decât fostul ei iubit din tinerețe Faryali.

Din distribuție fac parte, printre alții, actori ca Dilan Çiçek Deniz (în rolul Su) şi Alperen Duymaz (Ateş) - pe care îi puteţi vedea şi la Happy Channel în ”Legea familiei” (Çukur'). Alături de ei, în ”Valurile vieții” mai joacă Timucin Esen, Sevval Sam, Toprak Saglam, Ezgi Senler, Hilmi Cem Intepe, Murat Aygen, Kaan Cakir, Basri Albayrak, Cemalettin Cekmece și Ebru Unurtan.

În articolul

Timuçin Esen, alias Faryalı din ”Valurile vieții”, visa să devină… artist plastic

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Exemple de meniu pentru deficit caloric. Ce poţi mânca într-o zi în funcţie de greutate, nivelul de activitate şi alti factori
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Soţia lui Ciprian Marica a avut cea mai provocatoare apariţie! Imaginile incendiare cu partenera de viaţă a milionarului român
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x