Cautare: 678 rezultate dupa tagul "caine"

Mihai Nae și Uddi, cea mai tare conversie profesională

acum 5 ore

Invitați la "Prietenii de la 11", Mihai Nae și Uddi au venit să vorbească despre dresajul canin.

Ce trebuie să știi dacă vrei un câine din rasa Thai: "Se nasc cu o frică instinctivă de oameni"

acum 6 zile

Câini din rasa Thai nu sunt greu de întreținut, sunt extrem de curioși, dar și de puternici. Deseori, acești câini sunt folosiți la vânătoare.

Smiley News. Calm, liniștit... Ce face muzica reggae din... câine

acum 8 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica Smiley News, de la Neatza, un nou clip amuzant de pe internet.

Hachiko a ajuns la Neatza. Cum băgăm câinele în cușcă

acum 11 zile

Invitat la "Neatza cu Răzvan și Dani", Cătălin Cornea, specialist în dresaj și comportament canin, a venit cu un akita în emisiune.

Rita Mureşan, experienţă paranormală! Susține că pe spatele câinelui au apărut aripi de înger!

acum 23 zile

Rita Mureşan, experienţe paranormale! Creatoarea de modă a mărturisit că primeşte tot felul de semne, cărora mulţi nu le-ar putea oferi o explicaţie. Vedeta susţine că a trăit o minune, atunci când se afla în cea mai grea perioadă din viaţa ei! După ce fetele ei au plecat...

Adriana Bahmuţeanu, de urgenţă la preot! A mers la biserică şi i-a cerut părintelui să facă o slujbă specială

acum 30 zile

Adriana Bahmuţeanu, de urgenţă la preot! Prezentatoarea a mers la biserică şi i-a cerut părintelui să facă o slujbă specială.

Pleci în vacanță? Unde îți poți lăsa animalul de companie

acum 34 zile

Dacă vreți să plecați în vacanță și nu aveți cu cine să vă lăsați animalul de companie, puteți să apelați la pensiunile pentru animale.

Smiley News. Un câine și o pisică stau îmbrățișați

acum 36 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica Smiley News, un clip amuzant de pe net.

Distracţie şi nebunie maximă! Clovnul Cristiano i-a făcut pe matinali să râdă

acum 47 zile

Invitat la "Neatza cu Razvan si Dani", clovnul Cristiano a venit cu un numar de magie.

Smiley News. Ce înseamnă să fii câine adevărat

acum 55 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica Smiley News, ce înseamnă să fii câine adevărat.

Smiley News. Cum se comportă doi câini când se simt vinovați

acum 62 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica Smiley News, de la Neatza, cum au fost pedepsiți doi câini, după ce au ros papucii din casă.

Smiley News. Recunoaște câinele din România

acum 62 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica Smiley News, de la Neatza, cum fură un câine mâncarea la toți.

Totul despre rasa ciobănesc de Asia Centrală: ”Este un câine de pază, nu de atac”

acum 68 zile

Mihai Lazăr, crescător de câini, a venit la Neatza și a vorbit despre ciobănescul de Asia Centrală este una dintre cele mai vechi rase de câini din lume.

Smiley News. Cățelul atomic, atac la grămada de frunze și bradul de Crăciun pus în spatele unui grilaj, din cauza pisicilor

acum 69 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica Smiley News, de la Neatza, ce a făcut un câine când a văzut o grămada de frunze.

Bontea, Dumitrescu şi Scărlătescu au avut parte de o surpriză proporţii! Primul câine care a participat la Chefi la Cuţite!

acum 70 zile

Bontea, Dumitrescu şi Scărlătescu au avut parte de o surpriză proporţii! Primul câine care a participat la Chefi la Cuţite!

Daniel Buzdugan și-a vindecat teama cu ajutorul câinelui

acum 71 zile

Daniel Buzdugan şi-a îndeplinit cel mai mare vis după ani de aşteptare şi se declară încântat de "cadoul" care i-a schimbat viaţa. A avut o mare teamă, dar cu ajutorul câinelui s-a vindecat.

Petrică Maţu Stoian i-a construit vilă câinelui: „Lord a fost adus din Elveția”

acum 78 zile

Cu toţii ne iubim animalele de companie, iar unii cheltuiesc bani frumoşi pentru a-şi răsfăţa patrupezii. Aşa a făcut şi Petrică Maţu Stoian. După ce şi-a pierdut fostul animal de companie, artistul a dorit să-i ofere tot confortul noului câine. Cântăreţul i-a construit...

Smiley News! Câinele, cel mai bun prieten al omului, dar și a pisicilor

acum 83 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica Smiley News, de la Neatza, un câine căruia i se cere să aducă pisica în casă.

Anca Ţurcaşiu, gest incredibil. Pe cine a salvat de la moarte

acum 87 zile

Anca Ţurcaşiu a făcut gest impresionant! Vedeta a salvat nu unul, ci două suflete de la moarte! Mai mult, după ce le-a luat sub aripa ei, actriţa a continuat să le fie alături în cele mai dificile momente din viaţa lor!

Elena Marin vrea să-și pensioneze câinele angajat la Ministerul de Interne: ”E foarte cunoscut în Penitenciarul Rahova. Caută telefoane mobile”

acum 90 zile

Are un câine care este angajat al Ministerului de Interne şi acum vrea să îl scoată la pensie! Cine este stăpâna câinelui şi ce a păţit patrupedul care are atribuţiuni importante în poliţie, în clipul de mai sus.

1
2
3
4
5
»

Stirile Antena 1 Observator

observator.tv