Cautare: 64 rezultate dupa tagul "cannes"

Acces Direct. Actrița Maria Dinulescu, viață ținută la secret: Los Angeles este orașul oamenilor fără suflet

acum 3 zile

A vrut să fie un mic diamant între alte diamante din America şi a reuşit! Maria Dinulescu, tânăra actriţă spune că a fost tratată ca o prinţesă la Cannes, şi că a trăit o viaţă mai ceva ca un film.

Interviu de colecție cu regizorul Cătălin Mitulescu, la ”CulTOUR”

acum 7 zile

Regizor, producător, scenarist, Cătălin Mitulescu este invitatul Irinei Margareta Nistor la emisiunea ”CulTOUR”. O revedere atât de așteptată, după cum a mărturisit gazda emisiunii de la Happy Channel.

Stephan Pelger, pus pe petrecut la două luni după bătaia de la Cannes

acum 207 zile

Vezi primele imagini de la cele mai importante evenimente mondene ale zilei, în direct la Răi da Buni. Stephan Pelger, pus pe petrecut la două luni după bătaia de la Cannes.

Ce au hotarât judecătorii, după ce Stephan Pelger a fost bătut crunt la Cannes

acum 254 zile

Femeile care l-au bătut și jefuit pe Stephan Pelger, la Cannes au fost reținute, iar timp de 24 de ore a avut loc și confruntarea dintre designer și cele două agresoare.

Stephan Pelger, urmări grave după bătaia din Cannes

acum 272 zile

A trăit un film de groază, chiar în staţiunea milionarilor, acolo unde a fost bătut de două femei și deposedat de bunuri de valoare de mii de euro. Însă.coşmarul nu se încheie aici! Bătaia încasată de la cele două agresoare are urmări destul de grave. Stephan Pelger a ajuns pe...

Şocant! Designerul Stephan Pelger, bătut crunt de două femei

acum 280 zile

Şocant! Vedetă bătută crunt de două femei, tocmai în paradisul milionarilor! L-au lovit cu picioarele până a rămas inconştient şi l-au aruncat dezbrăcat pe câmp! Designerul Stephan Pelger, deoarece despre el vorbim, a crezut că va muri! Declaraţii despre coşmar.

Primele imagini cu Bianca şi Tristan, după ce s-au întors de la Cannes

acum 281 zile

Ca să vezi şi să nu crezi! După ce s-au distrat de mama focului la Cannes, Bianca şi Tristan au ieşit în oraş la o cină romantică. Dar staţi aşa! Nu vă gândiţi că cei doi porumbei au fost la un restaurant de fiţe din Capitală, milonarul a ales un loc mai neobişnuit pentru vedetă!

Bloggeriţele noastre, în vacanță la Cannes

acum 323 zile

Unele dintre cele mai cunoscute bloggeriţe ale momentului au dat startul distracţiei într-un loc în care oamenii de rând nici măcar nu îndrăznesc să viseze. Însă, atunci când eşti faimos, îţi permiţi orice.

Philipp Plein și logodnica sa, senzație pe covorul roșu de la Cannes. Morgas a atras toate privirile

acum 368 zile

Philipp Plein şi iubita sa, Morgan au făcut furori seara trecută la gala Amfar de la Cannes. Şi-au pus pe ei cele scumpe ţinute, cele mai scumpe bijuterii, s-au aşezat la masă cu milionarii lumii şi au atras toate privirile.

Fața necunoscută a lui Harlem Gnohere

acum 409 zile

Presa franceză dezvăluie fața necunoscută a lui Gnohere. Fotbalistul era un bătăuş și adesea implicat în bătăile între cartiere. Aceast viaţă l-a făcut pe Gnohere să facă greșeli chiar şi pe vremea în care acesta juca pentru Cannes.

Actriţa Mădălina Bellariu Ion a obţinut locul doi la categoria "Corporate Image Films" din cadrul Premiilor Cannes

acum 599 zile

Mădălina Bellariu Ion a câştigat locul doi la categoria "Corporate Image Films" din cadrul Premiilor Cannes Corporate Media & TV pentru scurt metrajul "Love You Papa"

Liviu Arteni, fostul soț al Israelei, cerșetor la Cannes: ”Mănânc din tomberoane!”

acum 684 zile

Fostul soț al Israelei, Liviu Arteni, recunoaște că trăiește din cerșit. ”Mănânc din tomberoane!”, a afirmat plin de regrete acesta.

Laura Cosoi, imagini unice de la cel mai tare eveniment

acum 725 zile

Laura Cosoi a participat la cel mai aşteptat eveniment al anului, în rândul celebrităţilor. Vedeta a strălucit pe covorul roşu de la Cannes, iar acum ne-a împărtăşit şi nouă experienţa inedită, trăită printre cele mai mari nume ale Hollywood ului.

TRAGEDIE! A murit la festivalul de film de la CANNES. La doar 57 de ani, a făcut infarct

acum 730 zile

Un deces a intunecat festivalul de film de la Cannes.

Andreea Marin, felicitată la Cannes pentru decizia ei. ”Este un nou început”, ”Vei fi iubită cum nu ai fost niciodată”

acum 730 zile

”Vei fi iubita cum nu ai fost niciodată”, ”Felicitări pentru alegerea făcută. O să fie bine”.

Laura Cosoi, Andreea Raicu şi Dana Rogoz au strălucit pe covorul roșu de la Cannes

acum 732 zile

Laura Cosoi, Andreea Raicu şi Dana Rogoz s-au numărat printre cele mai admirate prezenţe româneşti de pe covorul roşu de la Festivalul de film de la Cannes. Vedetele noastre s-au întrecut în ţinute care mai de care semnate de desgineri români

1
2
3
4