Cautare: 67 rezultate dupa tagul "cannes"

Celebrul Fizz, deranjat de luxul de la Cannes!

acum 304 zile

Celebrul Fizz este tare nemulţumit de un anumit detaliu dintr-un hotel de lux de la Cannes. Nici nu o să vă vină să credeţi despre ce este vorba.

Mădălina, fosta soţie a lui Gabi Enache, o ţine din vacanţă în vacanţă

acum 324 zile

Viaţa după divorţ îi prieşte din plin! Mădălina, fosta soţie a lui Gabi Enache, o ţine din vacanţă în vacanţă. De data asta a lăsat România şi a plecat să se distreze în luxul de la Cannes.

Acces Direct. Actrița Maria Dinulescu, viață ținută la secret: Los Angeles este orașul oamenilor fără suflet

acum 374 zile

A vrut să fie un mic diamant între alte diamante din America şi a reuşit! Maria Dinulescu, tânăra actriţă spune că a fost tratată ca o prinţesă la Cannes, şi că a trăit o viaţă mai ceva ca un film.

Interviu de colecție cu regizorul Cătălin Mitulescu, la ”CulTOUR”

acum 377 zile

Regizor, producător, scenarist, Cătălin Mitulescu este invitatul Irinei Margareta Nistor la emisiunea ”CulTOUR”. O revedere atât de așteptată, după cum a mărturisit gazda emisiunii de la Happy Channel.

Stephan Pelger, pus pe petrecut la două luni după bătaia de la Cannes

acum 578 zile

Vezi primele imagini de la cele mai importante evenimente mondene ale zilei, în direct la Răi da Buni. Stephan Pelger, pus pe petrecut la două luni după bătaia de la Cannes.

Ce au hotarât judecătorii, după ce Stephan Pelger a fost bătut crunt la Cannes

acum 624 zile

Femeile care l-au bătut și jefuit pe Stephan Pelger, la Cannes au fost reținute, iar timp de 24 de ore a avut loc și confruntarea dintre designer și cele două agresoare.

Stephan Pelger, urmări grave după bătaia din Cannes

acum 643 zile

A trăit un film de groază, chiar în staţiunea milionarilor, acolo unde a fost bătut de două femei și deposedat de bunuri de valoare de mii de euro. Însă.coşmarul nu se încheie aici! Bătaia încasată de la cele două agresoare are urmări destul de grave. Stephan Pelger a ajuns pe...

Şocant! Designerul Stephan Pelger, bătut crunt de două femei

acum 651 zile

Şocant! Vedetă bătută crunt de două femei, tocmai în paradisul milionarilor! L-au lovit cu picioarele până a rămas inconştient şi l-au aruncat dezbrăcat pe câmp! Designerul Stephan Pelger, deoarece despre el vorbim, a crezut că va muri! Declaraţii despre coşmar.

Primele imagini cu Bianca şi Tristan, după ce s-au întors de la Cannes

acum 651 zile

Ca să vezi şi să nu crezi! După ce s-au distrat de mama focului la Cannes, Bianca şi Tristan au ieşit în oraş la o cină romantică. Dar staţi aşa! Nu vă gândiţi că cei doi porumbei au fost la un restaurant de fiţe din Capitală, milonarul a ales un loc mai neobişnuit pentru vedetă!

Bloggeriţele noastre, în vacanță la Cannes

acum 694 zile

Unele dintre cele mai cunoscute bloggeriţe ale momentului au dat startul distracţiei într-un loc în care oamenii de rând nici măcar nu îndrăznesc să viseze. Însă, atunci când eşti faimos, îţi permiţi orice.

Philipp Plein și logodnica sa, senzație pe covorul roșu de la Cannes. Morgas a atras toate privirile

acum 738 zile

Philipp Plein şi iubita sa, Morgan au făcut furori seara trecută la gala Amfar de la Cannes. Şi-au pus pe ei cele scumpe ţinute, cele mai scumpe bijuterii, s-au aşezat la masă cu milionarii lumii şi au atras toate privirile.

Fața necunoscută a lui Harlem Gnohere

acum 779 zile

Presa franceză dezvăluie fața necunoscută a lui Gnohere. Fotbalistul era un bătăuş și adesea implicat în bătăile între cartiere. Aceast viaţă l-a făcut pe Gnohere să facă greșeli chiar şi pe vremea în care acesta juca pentru Cannes.

Actriţa Mădălina Bellariu Ion a obţinut locul doi la categoria "Corporate Image Films" din cadrul Premiilor Cannes

acum 969 zile

Mădălina Bellariu Ion a câştigat locul doi la categoria "Corporate Image Films" din cadrul Premiilor Cannes Corporate Media & TV pentru scurt metrajul "Love You Papa"

Liviu Arteni, fostul soț al Israelei, cerșetor la Cannes: ”Mănânc din tomberoane!”

acum 1055 zile

Fostul soț al Israelei, Liviu Arteni, recunoaște că trăiește din cerșit. ”Mănânc din tomberoane!”, a afirmat plin de regrete acesta.

Laura Cosoi, imagini unice de la cel mai tare eveniment

acum 1096 zile

Laura Cosoi a participat la cel mai aşteptat eveniment al anului, în rândul celebrităţilor. Vedeta a strălucit pe covorul roşu de la Cannes, iar acum ne-a împărtăşit şi nouă experienţa inedită, trăită printre cele mai mari nume ale Hollywood ului.

TRAGEDIE! A murit la festivalul de film de la CANNES. La doar 57 de ani, a făcut infarct

acum 1101 zile

Un deces a intunecat festivalul de film de la Cannes.

1
2
3
4