Cautare: 66 rezultate dupa tagul "caracal"

Acces Direct. Noi dezvăluiri din anchetă Caracal! Monica Melencu , detectiv de nevoie: Bijuteriile găsite în casă lui Gheorghe Dincă nu sunt ale Luizei!

acum 37 zile

Zilele trec şi lacrimile nu se mai opresc. Mama şi bunicul Luizei au ajuns la capătul puterilor, nimeni nu le spune unde e îngerul lor. Au trecut 6 luni de când fata e de negasit, iar anchetatorii se pare că nu au niciun indiciu, unde ar fi. Azi, Gheorghe Dincă a fost audiat, din nou, iar...

Acces Direct. Bărbatul care susţine că ar fi fost trimis la una dintre fetele lui Gheorghe Dincă: Au încercat să mă scoată nebun

acum 44 zile

Bărbatul care susţine că ar fi fost trimis la una dintre fetele lui Dincă a vorbit la Acces Direct. Despre cine e vorba, dar şi cine l-ar fi trimis acolo, aflați din clipul de mai sus.

Acces Direct. Legăturile dintre criminalul Gherghe Dincă și grupările mafiote din Caracal

acum 44 zile

Invitații din platoul Acces Direct au prezentat câteva legăturile dintre criminalul Gherghe Dincă și grupările mafiote din Caracal.

Acces Direct. ADN-ul Alexandrei Măceșanu, găsit în butoiul lui Gheorghe Dincă. Alexandru Cumpănaşu: Nu este nimic nou. Nu a fost reluată nicio procedură

acum 45 zile

Acces Direct. ADN-ul Alexandrei Măceșanu a fost găsit în oasele din butoiul criminalului Gheorghe Dincă. ”Nu este nimic nou. Nu a fost reluată nicio procedură”, a declarat Alexandru Cumpănaşu.

Toate, melodie dedicată tragediei de la Caracal

acum 60 zile

Ela și Raluca, invitate la "Star Matinal", au lansat o melodie manifest, "Toate". Piesa încearcă să scoată în evidență tragedia din cazul "Caracal".

Fugă suspectă în noapte! Chiar de la casa presupusului criminal în serie? Un martor cheie îţi spune ce s-a întâmplat, cu doar 6 ore înainte ca poliţiştii să intre în casa groazei!

acum 76 zile

Din ce în ce mai multe indicii conturează ipoteza că presupusul criminal, Dincă, nu ar fi acţionat singur. Se pare că în noaptea de joi spre vineri, un martor, care e vecin cu Dincă, a văzut lucruri incredibile, nu foarte departe de casa presupusului criminal şi a acceptat să ne...

Concluzii terifiante! Colonel Andrei Banu, cel mai mare criminalist: S-au pierdut multe probe!

acum 76 zile

Invitat la "Acces Direct", domnul colonel Andrei Banu, fostul şef al Serviciului de Investigații Criminale din cadrul IPJ Prahova, a comentat informațiile din cazul Caracal.

Poliţiştii au fost coordonaţi de un fost condamnat? Informaţii bombă în cazul monstrului din Caracal! Șeful Poliției Olt i-a cerut ajutorul lui Remus Rădoi "Codiţă" că s-o găsească pe Alexandra

acum 76 zile

Comisarul șef Nicolae Alexe, numărul unu pe operațiuni în poliția Olt și cel care a coordonat acțiunea de la Caracal, a apelat la un apropiat, Remus Rădoi "Codiță", șeful unei rețele uriașe și dintre cei mai temuți oameni din județ, condamnat pentru că a desfigurat un rival în...

Apel disperat al tatălui Alexandrei, fata disparuta din Caracal! Ion Măceşanu: Voi retrage tot, dar numai să o aducă! Să-i dea drumul!

acum 76 zile

Apel disperat al tatălui Alexandrei! Printre lacrimi, bărbatul îi roagă pe cei care o ţin sechestrată pe fiica lui să îi dea drumul, căci da, părinţii copilei de 15 ani sunt convinşi că fata lor trăieşte, în ciuda scenariilor terifiante. Mai mult, tatăl dezvăluie cum a spart...

Monica Melencu, mama Luizei, față dispărută în luna Aprilie: Am fost umiliți de poliție

acum 77 zile

Invitată la "Acces Direct", Monica Melencu, mama Luizei, față dispărută în luna Aprilie, a făcut dezvăluiri incredibile despre modul în care poliția a acționat în cazul dispariției Luizei.

Imagini bombă! Gheorghe Dincă, în Craiova! În ziua crimei?

acum 77 zile

Noile imagini cu presupusul criminal în serie, surprinse de camerele de supraveghere, conturează şi mai bine filmul zilei în care Alexandra cerea disperată, la 112, să fie salvată.

Imagini noi cu presupusul criminal în serie! Gheorghe Dincă s-a plimbat prin Craiova

acum 77 zile

Noile imagini cu presupusul criminal în serie, surprinse de camerele de supraveghere, conturează şi mai bine filmul zilei în care Alexandra cerea disperată, la 112, să fie salvată.

O rudă cu presupusul criminal de la Caracal oferă noi detalii!

acum 78 zile

Noi detalii ies la iveală, referitoare la cazul care a revoltat o ţară întreagă! Ce spune celebrul artist, rudă cu presupusul criminal de la Caracal.

Criminal în serie? Mâna lui dreaptă vine în platoul Acces direct! Bărbatul care a dormit în casa groazei face dezvăluiri cumplite!

acum 78 zile

Ştefan Risipiţeanu, bărbatul care a dormit în casă groazei, sub acelaşi acoperiş cu Gheorghe Dincă, face dezvăluiri incendiare: Dormeam acolo într-un garaj, într-un şopron. Am dormit vreo două săptămâni la el.

Laurențiu, martor la răpirea Alexandrei Măceșanu: A fost mutată cu altă mașină

acum 78 zile

Laurențiu, presupus martor în răpirea Alexandrei Măceșanu, a declarat, în direct, la "Acces Direct", că față de 15 ani a fost mutată cu o altă mașină din casă lui Gheorghe Dincă.

Discuţie revoltătoare între Alexandra și operatorul de la 112

acum 78 zile

Transcriere convorbiri: Op. 112: Alo, 112, ce urgență aveți? Alo? A.M.: Bună ziua, vreau și eu în legătură cu poliția! Op. 112: Ce s-a întâmplat doamnă, cum vă numiți? A.M.: Sunt domnișoară, am 15 ani, și ieri am fost sechestrată de către un domn. Op. 112: Cum te cheamă?...

Traseul criminalului din Caracal. Alexandra a fost mutată cu mașina albastră?

acum 78 zile

Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul dispaţiei Alexandrei, fata de 15 ani din Olt, a mers la farmacie în dimineața în care a ucis-o.

Dr. Vladimir Beliș, fost șef al INML, despre moartea Alexandrei Măceșanu: Nu putea să ardă un cadavru la nivel de cenușă într-un butoi

acum 78 zile

Invitat la "Acces Direct", Profesorul Vladimir Beliş, fost director al Institutului Naţional de Medicină Legală „Mina Minovici" din Bucureşti, a declarat că, din punctul său de vedere, nu se vor găsi datele în vederea identificării cadavrului Alexandrei.

Descinderi în forţă pe stradă pe care locuieşte presupusul criminal în serie din Caracal! Sorin Ovidiu Bălan: Zici că sunt dintr-un film din Charlie Chaplin

acum 78 zile

Descinderi în forţă pe strada pe care locuieşte presupusul criminal în serie din Caracal! Zeci poliţişti a luat cu asalt mai multe gospodării din vecinătatea casei lui Gheorghe Dincă, după ce au primit ponturi că Alexandra ar fi ascunsă în zonă.

Criminalul în serie? Dezvăluiri de familie! Sora lui Gheorghe Dincă vine cu o ipoteză şoc!

acum 79 zile

"Mi-a fost destul de greu, când am auzit, dar ce să fac? Nici poftă de mâncare nu aveam, nici nimic. Îl ştiam la treaba lui, cu casa, cu munca pe care o avea acasă, că vorba aia, avea şi el grădină. Punea în grădină orice, muncea. .... Eu nu cred! Eu nu cred! Dar a luat toată...

1
2
3
4