Cautare: 11 rezultate dupa tagul "carmen grebenișan"

Cum a reacţionat mama lui Carmen Grebenişan după prestaţia fiicei sale în Asia Express

acum 97 zile

Cum a reacţionat mama lui Carmen Grebenişan după prestaţia fiicei sale în Asia Express

Carmen Grebenişan, ţinta hackerilor! Au încercat să-i spargă contul de Instagram

acum 108 zile

Carmen Grebenişan trece prin momente grele! La câteva ore după ce a anunţat că are un nou iubit, cineva a încercat să-i spargă contul de instagram.

Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, găzduite de Mama Pinay! "Era şefa şefelor. Avea o casă în care îşi ţinea toate rudele decedate"

acum 112 zile

Alina Ceușan şi Carmen Grebenișan au avut ceva mai mult noroc în această ediție a emisiunii Asia Express și au fost găzduite de Mama Pinay, o femeie care a călătorit prin multe țări și care a lucrat într-un consiliu local, fiind responsabilă cu legea.

Trei concurenţi de la Asia Express dau cărţile pe faţă după votarea de la testul popularităţii!

acum 113 zile

Alina Ceuşan, Carmen Grebenişan şi Florin Ristei au spus cum au dat punctele cu adevărat la testul popularităţii din Asia Express.

Fă cunoștință cu frumoasa Alina Ceușan!

acum 117 zile

Că este frumoasă, știai deja. Că este faimoasă, știe toată lumea. Că este o competitoare de temut la Asia Express, ai putut observa. Care sunt lucrurile pe care nu le știai despre Alina Ceușan? Provocarea Cultour a fost prilejul perfect pentru fani de a pătrunde în mintea vedetei.

Premiul pentru prietenia anului merge la...Alina Ceușan și Carmen Grebenișan!

acum 120 zile

Trupa de Comando de la Asia Express lovește din nou. Alina Ceușan și Carmen Grebenișan fac totul împreună. Recent, Alina le-a reamintit fanilor de minunata vacanță petrecută în Maldive alături de Carmen. Dar nu oricum, ci printr-o fotografie îndrăzneață.

Cum comentează Carmen Grebenişan venirea lui Irinel Columbeanu în Asia Express: "Era foarte interesat de preţul la benzină în Filipine!"

acum 127 zile

Carmen Grebenişan a comentat despre prezența lui Irinel Columbeanu la Asia Express! Blonda a povestit la Xtra Night Show că cei din producţie ar fi vrut să îl "paseze" lor înaintea lui Radu şi Abagiu!

Alina şi Carmen au fost la shopping pentru petrecere! "Mai bine nu mâncăm decât să mergem în bocanci!"

acum 141 zile

Alina Ceausan şi Carmen Grebenişan au decis să meargă la shopping pentru petrecerea la care au fost invitate!

Bloggeriţa Carmen Grebenişan ne prezintă dressingul spectaculos

acum 162 zile

Bloggeriţa Carmen Grebenişan ne vorbeşte despre cum a ajuns să influenţeze atâtea tinere, pornind doar de la o pasiune pe care o are din şcoala generală. Cum arată dressingul ei, dar şi cum a ajuns să fie prietenă cu Alina Ceuşan

Carmen Grebenişan, prima reacţie după atacurile teroriste din Sri Lanka!

acum 448 zile

Carmen Grebenişan, prima reacţie după atacurile teroriste din Sri Lanka! Celebra vloggeriţă s-a aflat la doar câţiva kilometri de locul unde s-a petrecut masacrul!

Carmen Grebenişan a dezvăluit care sunt secretele ei şi cum se menţine în formă!

acum 458 zile

E frumoasă, e blondă, are un corp perfect şi ne arată şi nouă cum se întreţine! Are un posterior de ar face-o geloasă chiar şi pe J.Lo! Carmen Grebenişan a dezvăluit care sunt secretele ei şi cum se menţine în formă!