Cautare: 388 rezultate dupa tagul "casnicie"

Celia, confesiuni neașteptate: Când l-am pierdut pe tata a fost șocul vieții mele

acum 427 zile

Celia, apariţie neaşteptată în platoul Răi da Buni. Ce se întâmplă în căsnicia artistei după ce s-a întors în România şi ce face când nu apare la televizor.

Alexandru Arşinel, interviu în lacrimi despre starea de sănătate a soţiei sale: Mă rog ca ea să fie bine

acum 434 zile

Interviu în exclusivitate cu mare actor, Alexandru Arşinel! Maestrul a vorbit, cu ochii în lacrimi, despre starea de sănătate a soţiei sale, care este imobilizată într-un scaun cu rotile. Cum se simte cea care i-a fost alături la bine şi la rău.

Ioan Andone, despre secretul căsniciei de 34 de ani cu femeia care i-a stat alături: Eu și soția mea vom sta împreună până la moarte

acum 440 zile

A scris istorie în fotbal, dar nimic nu vine fără sacrificii! Ioan Andone ne-a vorbit despre drumul spre succes, dar şi despre secretul relaţiei pe care o are, de 34 de ani, cu femeia care i-a stat alături, la orice pas.

Aurelian Temişan şi Monica Davidescu, împreună de peste 20 de ani!

acum 447 zile

Au o căsnicie de invidiat, dar nimeni nu le-a testat până acum relaţia! Cât de sudaţi sunt cei doi artişti în viaţa de familie, aflaţi în câteva momente!

Dorința ascunsă a Corneliei Rednic din copilărie: Îmi doream să fiu doamnă, nu să cânt

acum 448 zile

Cornelia și Lupu Rednic împlinesc 27 de ani de căsnicie și 26 de ani de carieră împreună. Cei doi artiști au aniversat 25 de ani de carieră artistică printr-un concert ce a avut loc la Sala Palatului, pe 25 martie 2018.

Diana Matei, căsnicie de poveste: ”Familiile noastre nu ne-au dat șanse de izbândă. După doi, trei ani toți ne vedeau despărțiți”

acum 448 zile

Nu e petrecere la care ea să nu facă show. Dar când lasă microfonul este o familistă convinsă cu o casă de poveste, decorată modern şi cu un dressing care ar face geloasă orice divă. Diana Matei ne prezintă bogăţia ei şi ne spune totul despre secretele căsniciei!

Anca Țurcașiu, noi alegeri în viață după 22 de ani de căsnicie!

acum 448 zile

Invitată la "Răi, Da' Buni", Anca Țurcașiu a dezvăluit care este unul dintre secretele căsniciei sale.

Sanda, soția sau sclava grădinarului Tudorel? "Am plecat de acasă pentru că nu ne mai înțelegeam, m-a bătut și a pus capac cu asta"

acum 454 zile

După 19 ani de căsnicie, soţia l-ar fi părăsit pentru şoferul care le căra legumele la piaţă. Asta povesteşte un grădinar, care, după ce nevasta ar fi plecat de acasă cu copiii şi cu agoniseala, plânge şi îi cere îndurare, culmea, tot el soţiei.

Soția grădinarului Tudorel ar fi plecat de acasă cu actele proprietății și nu s-a mai întors: "Nu am bătut-o niciodată, ne-am luat din dragoste, nu știu ce s-a întâmplat acum"

acum 454 zile

Nu mai vrea de la viaţă decât copiii şi pe scumpa lui Sanda! Soţia care l-ar fi înşelat şi care şi-ar fi luat tălpăşiţa, fără pic de remuşcare, după 19 ani de căsnicie.

A slăbit şi s-a transformat total, iar acum are probleme în căsnicie! De ce este soţul Monicăi Anghel gelos

acum 455 zile

După ce a slăbit 30 de kilograme, transformându-și complet trupul. Soţul Monicăi Anghel a început să devină gelos. Și asta culmea, pentru că la început, bărbatul a susținut-o când a început procesul de slăbire.

De ce nu primește niciodată Dana Roba flori de la soțul ei

acum 456 zile

De când a devenit mămică şi s-a pocăit, viaţa Danei Roba s-a schimbat radical. Bruneta face eforturi, ca să revină la formele de odinioară! Ba mai mult, dă din casă şi spune lucruri neştiute, din căsnicia ei.

Scandal între doi soți aflați la pensie: "Atunci când ies din casă, spune că mă duc la bărbaţi"

acum 457 zile

În loc să se bucure de copii şi de o bătrâneţe liniştită, doi soţi de 63, respectiv 69 de ani o ţin într-un scandal zilnic. Motivul? Gelozia bărbatului care, după 34 de ani de căsnicie, ar fi ajuns să îşi ameninţe şi să îşi jignească partenera de viaţă. Femeia a ajuns la...

După multe escapade, Ionel Dănciulescu s-a întors tot la ea. Fotbalistul și soția sărbătoresc 20 de ani de căsnicie

acum 462 zile

După multe escapade, Ionel Dănciulescu s-a întors tot la ea. Fotbalistul și soția sărbătoresc 20 de ani de căsnicie.

Fostul soţ al Biancăi Rus spune totul despre căsnicia de coşmar!

acum 463 zile

Antonio Luigi Gottschling, alias Giani, ne spune şi versinea lui în ceea ce priveşte mariajul cu Bianca, care stârneşte şi acum destule controverse!

Marcel Toader și-a schimbat prioritățile. Cum l-au transformat cele șase căsnicii eșuate

acum 467 zile

Marcel Toader şi-a găsit în sfârşit liniştea şi şi-a schimbat radical priorităţile! Am aflat cui îi dedică afaceristul tot timpul său liber!

CRBL şi soţia, dezvăluiri la zece ani de la nuntă: ”Când e iubire, este și gelozie”

acum 467 zile

Au împlinit zece ani de căsnicie, iar noi am aflat care este secretul relaţiei lor! CRBL şi soţia lui, Elena, au vorbit despre gelozie şi certuri, dar şi despre cele mai grele momente prin care au trecut împreună!

Ce sacrificii a făcut Andreea Tonciu pentru a avea liniște în căsnicie: „Am un soț foarte bun care mă înțelege”

acum 468 zile

Invitată în emisiunea Star Matinal, Andreea Tonciu a vorbit despre sacrificiile pe care le-a făcut pentru a avea liniște în căsnicie. „Am un soț foarte bun care mă înțelege”, a declarat frumoasa brunetă.

Marian Ionescu și Octavia Geamănu, dezvăluiri fierbinți după patru ani de căsnicie

acum 468 zile

Dezvăluiri fierbinţi la 4 ani de la căsătoria Octaviei Geamănu cu Marian Ionescu. Aflați ce se întâmplă în familia artistului şi detalii despre cea de-a doua sarcină a prezentatoarei tv.

Constantin Enceanu a dezvăluit secretul unei căsnicii de peste 30 de ani. La ce nu a renunțat nici până acum

acum 472 zile

Cine a spus că dragostea durează doar trei ani s-a înşelat amarnic, şi după 30 de ani flacăra iubirii arde cu patos. Şi nu o spun eu, o spune artistul Constantin Enceanu, care ne-a dezvăluit secretul unei căsnicii de peste 30 de ani. Cum a reuşit să treacă alături de soţie peste...

Terapia de cuplu. Sfaturi prețioase pentru o căsnicie fericită

acum 476 zile

Nadia Gorduza, medic psihoterapeut, a venit la Prietenii de la 11 și a dat câteva sfaturi prețioase pentru o căsnicie fericită.

1
2
3
4
5
»