Cautare: 49 rezultate dupa tagul "cauze"

Star Matinal. Cauze care duc la apariția problemelor cu pielea. Medicul dermatolog ne dă cele mai bune sfaturi: Nu puneți iaurt sau oțet pe arsurile solare

acum 3 zile

Vara este sezonul în care îți expui mai mult pielea la soare decât de obicei. Pentru a pleca în vacanță foate bine informat, Mihaela Leventer, medic dermatolog, a venit în emisiunea Star Matinal să ne spună care sunt principalele cauze care duc la apariția problemelor cu pielea, dar...

Bună dimineața, Sănătate! De ce apar crampele musculare și cum pot fi prevenite

acum 70 zile

Apropape toți oamenii se sonfruntă, cel puțin o data-n viață, cu crampele musculare. Apărute ca din senin, ele sunt neplăcute, sâcâitoare și chiar periculoase în anumite situații. Ce este de făcut, din ce cauză apar și cum ne putem ajuta astfel încât să treacă mai repede...

Bună dimineața, Sănătate! Bolile de inimă afectează tot mai mulţi tineri! Care sunt cauzele

acum 124 zile

Ne-am obişnuit ca patologiile cardiovasculare să afecteze, în principal, populaţia peste 50 de ani. Ele sunt întâlnite tot mai frecvent la persoane abia trecute de 30 de ani. Medicii au dezvoltat un tipar al vieţii tinerilor care influenţează apariţia acestor afecţiuni.

Totul despre durerile de cap! Din ce cauze apar şi ce remedii naturale pot fi folosite

acum 140 zile

Durerile de cap pot avea cauze uşoare, dar pot ascunde şi afecţiuni grave. Când reprezintă un motiv de îngrijorare, ce le provoacă şi cum le amelioram?

Bună dimineața, Sănătate! Ce pot ascunde durerile de cap

acum 168 zile

Durerile de cap pot avea cauze uşoare, dar pot ascunde şi afecţiuni grave. Când reprezintă un motiv de îngrijorare, ce le provoaca şi cum le amelioram?

Căderea părului la femei: cauze şi remedii

acum 216 zile

Medicul specialist dermatolog Iulia Panţuru a vorbit la Neatza despre cauzele care duc la căderea excesivă a părului la femei şi care sunt remediile!

Bună dimineața, sănătate! Durerile la genunchi, cauze și tratamente

acum 362 zile

Simona Dragomir a venit la ”Neatza” și a vorbit despre durerile de genunchi. Sunt niște dureri ce pot apărea frecvent și pot deveni supărătoare la orice vârstă. Mai multe detalii în clipul de mai sus.

Cum îngrijim tenul gras. Care sunt cauzele dar și cum îl putem trata

acum 387 zile

Cum îngrijim tenul gras. Care sunt cauzele dar și cum îl putem trata.

Ce i-a adus moartea lui Andrei Gheorghe? Clipe grele pentru familia sa!

acum 489 zile

Andrei Gheorghe a lăsat un mare gol în urmă prin dispariţia sa. Deşi era divorţat de câţiva ani, reputatul om de radio şi televiziune era foarte apropiat de familia sa.

Ce afecțiuni ascunde durerea de spate. Durerile sunt provocate de condus sau pozițiile greșite

acum 502 zile

Chinetoterapeutul Tania Ghinea vorbește despre durerile de spate, dar și cum se pot trata cauzele acestora.Specialistul susține că efortul prelungit poate duce la dureri de spate

Bună dimineața, sănătate! Sinuzita - simptome, cauze și tratamente

acum 504 zile

Tuse, nas înfundat sau secreții care se scurg spre gât, dureri la nivelul furnții și ochilor sau de gât, toate aceste simptome pot prevesti apariția sinuzitei.

Cum te îmbolnăveşte stresul

acum 525 zile

Stresul este considerat un adevărat flagel al secolului XXI. În România, în special, oamenii sunt afectaţi de stres mai ales din cauza sărăciei, a lipsei locurilor de muncă, dar şi a lipsei de perspectivă. Medicii spun că în aceste condiţii stresul poate ucide.

Cum să scapi de celulită - cauze, prevenție și tratamente

acum 543 zile

Specialiștii explică și prezintă la Prietenii de la 11 cum se poate scăpa de celulită.

Bună dimineața, sănătate! Ulciorul - cauze, simptome și tratament

acum 616 zile

Dacă te-ai trezit de dimineața cu o umflătură pe pleoape este foarte posibil să ai ulcior. Specialistul explică cum se tratează.

Tot ce trebuie să știi despre cancerul la sân

acum 644 zile

Adel Chirică a venit la ”Prietenii de la 11” și a vorbit despre Ziua luptei împotriva cancerului la sân, dar și despre cauzele și modul cum poate fi prevenită această maladie.

De ce creste colesterolul dupa ce ai renuntat la grasimile nesanatoase. 5 cauze la care nu te-ai gandit

acum 721 zile

Nu exista roman care sa nu foloseasca expresia colesterol marit. Este unul dintre putinii termeni medicali care au intrat in vocabularul general.

Depresia postnatală: simptome, cauze și tratament

acum 739 zile

Multe mame suferă de depresia postnatală fără ca măcar să-și de seama de lucrul acesta. iată care sunt premele semne ale acestei afecțiuni.

Ce este anxietatea? - Cauze, simptome şi tratament

acum 833 zile

Anxietatea ca emoţie umană trăită de toţi oamenii la un moment dat este o stare normală şi trecătoare. Însă, când simptomele de panică şi anxietate degenerează în atacuri de panică şi de anxietate vorbim deja de tulburare emoţională, manifestată prin sentimente de frică şi...

Cauzele apariției vergeturilor, dar și cum pot fi tratate

acum 879 zile

Coşmarul oricărei femei: vergeturile! Ce sunt? De ce apar? Ce facem ca să nu apară? Cum şi dacă putem scăpa de ele?

5 Cauze comune ale durerilor vaginale

acum 908 zile

80% dintre femei au avut cel putin o data in viata lor astfel de dureri.

1
2
3