Cautare: 59 rezultate dupa tagul "cauze"

Cauzele apariției cariilor

acum 74 zile

Doctor Violeta Butuza a explicat la Star Matinal care sunt cauzele apariției cariilor. ”Saliva poate să afecteze dinții”, a spus aceasta.

Bună dimineața, Sănătate! Anemiile: ce sunt, cum se tratează?

acum 95 zile

Anemia nu este o boala propriu-zisa ci o consecinta a altor afectiuni care modifica cantitatea, volumul si continutul in hemoglobina a eritrocitelor. In urma aflarii cauzei acestor afectiuni se poate institui un tratament tintit pentru a corecta nivelul parametrilor indicilor eritrocitari si ai...

Star Matinal. Care sunt cauzele principale ale pierderii dinților

acum 103 zile

Specialiștii expun care sunt principalele cauze ale pierderii dinților. Sângerarea gingivală netratată este unul dintre principalele motive de îngrijorare.

Neatza cu Răzvan și Dani. Scarlatina la copii, cauze și simptome

acum 104 zile

Specialiștii în boli infecțioase au explicat la Neatza cu Răzvan și Dani ce este scarlatina și cum se tratează corect.

Neatza cu Răzvan și Dani - Bună dimineața, Sănătate! Accidentul vascular cerebral: simptome, cauze, prevenire și tratamente

acum 159 zile

Accidentul vascular cerebral apare tot mai des și la persoanele tinere. Din ce cauză apare și ce tratament ne poate salva viața când accidentul cerebral s-a produs.

Neatza cu Răzvan şi Dani. Caderea și albirea părului: cauze și remedii

acum 187 zile

Olivia Timnea, medic primar de familie, a venit la Neatza cu Răzvan şi Dani și a vorbit despre albirea și căderea părului, care sunt datorită variațiilor hormonale.

Neatza cu Răzvan și Dani. Cauzele insuficienţei cardiace. Sfaturile specialistului

acum 203 zile

Simona Dragomir, specialistul în sănătate de la Neatza cu Răzvan și Dani, explică care sunt cauzele insuficienţei cardiace.

Bună dimineața, Sănătate! Rujeola (pojar): simptome, diagnostic şi tratament

acum 222 zile

Bolile copilăriei par banale, dar ele trebuie diagnosticate corect, la timp, iar asta pentru că necesită tratament simptomatic şi izolare, în caz contrar putând duce la complicaţii serioase şi mortalitate. Ele se pot manifesta atât la copii, cât şi la adulţi, iar în cazul celor din...

Bună dimineața, Sănătate! Infertilitatea, cauze şi tratament

acum 231 zile

Viata moderna, cu toate provocarile ei – cariera, casa, distractii, alte prioritati – face ca oamenii sa amane conceperea unui copil, de multe ori prea mult, fortand limitele organismului uman, care nu sunt chiar asa de largi precum ne-am dori. Dupa varsta materna de 35 de ani, obtinerea unei...

Star Matinal. Cauze care duc la apariția problemelor cu pielea. Medicul dermatolog ne dă cele mai bune sfaturi: Nu puneți iaurt sau oțet pe arsurile solare

acum 310 zile

Vara este sezonul în care îți expui mai mult pielea la soare decât de obicei. Pentru a pleca în vacanță foate bine informat, Mihaela Leventer, medic dermatolog, a venit în emisiunea Star Matinal să ne spună care sunt principalele cauze care duc la apariția problemelor cu pielea, dar...

Bună dimineața, Sănătate! De ce apar crampele musculare și cum pot fi prevenite

acum 378 zile

Apropape toți oamenii se sonfruntă, cel puțin o data-n viață, cu crampele musculare. Apărute ca din senin, ele sunt neplăcute, sâcâitoare și chiar periculoase în anumite situații. Ce este de făcut, din ce cauză apar și cum ne putem ajuta astfel încât să treacă mai repede...

Bună dimineața, Sănătate! Bolile de inimă afectează tot mai mulţi tineri! Care sunt cauzele

acum 431 zile

Ne-am obişnuit ca patologiile cardiovasculare să afecteze, în principal, populaţia peste 50 de ani. Ele sunt întâlnite tot mai frecvent la persoane abia trecute de 30 de ani. Medicii au dezvoltat un tipar al vieţii tinerilor care influenţează apariţia acestor afecţiuni.

Totul despre durerile de cap! Din ce cauze apar şi ce remedii naturale pot fi folosite

acum 448 zile

Durerile de cap pot avea cauze uşoare, dar pot ascunde şi afecţiuni grave. Când reprezintă un motiv de îngrijorare, ce le provoacă şi cum le amelioram?

Bună dimineața, Sănătate! Ce pot ascunde durerile de cap

acum 475 zile

Durerile de cap pot avea cauze uşoare, dar pot ascunde şi afecţiuni grave. Când reprezintă un motiv de îngrijorare, ce le provoaca şi cum le amelioram?

Căderea părului la femei: cauze şi remedii

acum 524 zile

Medicul specialist dermatolog Iulia Panţuru a vorbit la Neatza despre cauzele care duc la căderea excesivă a părului la femei şi care sunt remediile!

Bună dimineața, sănătate! Durerile la genunchi, cauze și tratamente

acum 670 zile

Simona Dragomir a venit la ”Neatza” și a vorbit despre durerile de genunchi. Sunt niște dureri ce pot apărea frecvent și pot deveni supărătoare la orice vârstă. Mai multe detalii în clipul de mai sus.

Cum îngrijim tenul gras. Care sunt cauzele dar și cum îl putem trata

acum 694 zile

Cum îngrijim tenul gras. Care sunt cauzele dar și cum îl putem trata.

Ce i-a adus moartea lui Andrei Gheorghe? Clipe grele pentru familia sa!

acum 796 zile

Andrei Gheorghe a lăsat un mare gol în urmă prin dispariţia sa. Deşi era divorţat de câţiva ani, reputatul om de radio şi televiziune era foarte apropiat de familia sa.

Ce afecțiuni ascunde durerea de spate. Durerile sunt provocate de condus sau pozițiile greșite

acum 809 zile

Chinetoterapeutul Tania Ghinea vorbește despre durerile de spate, dar și cum se pot trata cauzele acestora.Specialistul susține că efortul prelungit poate duce la dureri de spate

Bună dimineața, sănătate! Sinuzita - simptome, cauze și tratamente

acum 811 zile

Tuse, nas înfundat sau secreții care se scurg spre gât, dureri la nivelul furnții și ochilor sau de gât, toate aceste simptome pot prevesti apariția sinuzitei.

1
2
3