Cautare: 117 rezultate dupa tagul "comedie"

Roșcata din ”Imperfecta viață perfectă” a fost o adevărată… ”băiețoaică”

acum 1 zile

În adolescență, Jane Levy, cea care o interpretează pe Tessa Altman în serialul ”Imperfecta viață perfectă”, difuzat de Happy Channel, a fost căpitanul echipei de fotbal a liceului, dar a făcut parte și din...

Începând de astăzi, de la 22:00, Happy Channel difuzează sitcom-ul ”Imperfecta viaţă perfectă”

acum 3 zile

Scris de către Emily Kapnek, serialul de comedie urmăreşte povestea lui George Altman (intepretat de către Jeremy Sisto), un tată singur, care decide să îşi schimbe total viaţa pentru a-i oferi fiicei sale adolescente, Tessa (interpretată de către Jane Levy), o viaţă mai bună.

Protagonista din ”imperfecta viață perfectă” a ales actoria, după ce a jucat... fotbal

acum 4 zile

Pe Jane Levy o puteți urmări la Happy Channel, în serialul ”Imperfecta viață perfectă”, difuzat de luni până joi, de la ora 22.00.

”Imperfecta viață perfectă”, un sitcom de excepție, la Happy Channel

acum 12 zile

Happy Channel difuzează, comedia ”Imperfecta viață perfectă”

Azi, ultimul episod din ”Jane, mama virgină”. Iată ce serial începe, de mâine

acum 61 zile

Azi, 22 iulie, Happy Channel difuzează ultimul episod din serialul ”Jane, mama virgină”. De la ora 22.00, happy-telespectatorii vor putea urmări episodul final din cel de-al patrulea sezon al multi-premiatului serial pe care Happy l-a difuzat în premieră în România.

Axinte și-a făcut liposucţie, la insistenţele soţiei, dar n-a uitat de unde a plecat!

acum 106 zile

Şi-a făcut liposucţie, pentru că l-a rugat soţia şi nu se opreşte aici cu schimbările majore! Florin Petrescu sau Axinte, aşa cum îl ştie o ţară întreagă, a făcut dezvăluiri incredibile despre cum se împărţeau banii încasaţi de trupa Vacanţa Mare, câştiguri care ajungeau...

Dezvăluiri incredibile despre cum se împărţeau banii încasaţi de trupa Vacanţa Mare, câştiguri care ajungeau şi la un milion de dolari!

acum 106 zile

Şi-a făcut liposucţie, pentru că l-a rugat soţia şi nu se opreşte aici cu schimbările majore! Florin Petrescu sau Axinte, aşa cum îl ştie o ţară întreagă, a făcut dezvăluiri incredibile despre cum se împărţeau banii încasaţi de trupa Vacanţa Mare, câştiguri care ajungeau...

Neatza cu Răzvan și Dani. "Spectacular" - un show cu dans, acrobaţie, jonglerie şi comedie vine şi în România

acum 114 zile

"Spectacular" - un show cu dans, acrobaţie, jonglerie şi comedie, care a făcut înconjurul lumii, vine şi în România! Spectacolul va fi pus în scenă la Piteşti, pe 3 iunie, în Bucureşti, pe 5 iunie şi pe 11 iunie la Ateneul Naţional din Iaşi.

”Anunț matrimonial”, duminică, de la 20.00, la Happy Channel

acum 121 zile

”Anunț matrimonial” (”Must Love Dogs”), o comedie romantică, duminică, de la ora 20.00, la Happy Channel. Un film cu: Diane Lane, John Cusack, Elizabeth Perkins, Christopher Plummer.

”Școala: cei mai urâți ani”, povestea unui elev care vrea să schimbe regulile

acum 122 zile

Comedia ”Școala: cei mai urâți ani” (”Middle School: The Worst Years of My Life”) este bazată pe una dintre cel mai bine vândute serii de cărți pentru adolescenți, scrise de James Patterson.

”Ce se întâmplă, doctore?”, un film de excepție cu Barbara Streisand, la Happy

acum 141 zile

Duminică seara, de la 20.00, Happy Channel vă invită să urmăriți un film clasic de excepție: ”Ce se întâmplă, doctore?” (”What’s up, Doc?”). Filmul cu Barbra Streisand, Ryan O'Neal, Madeline Kahn în distribuție a primit premiul pemiul pentru cea mai bună comedie tv, primit la ”Writers Guild of America, USA”, în 1973 și o nominalizare la Globurile de Aur.

Vasile Muraru şi Valentina Fătu, cel mai sudat cuplu de comedie

acum 151 zile

Vasile Muraru şi Valentina Fătu vorbesc secretul celui mai sudat cuplu de comedie de la noi! Cât de bine se înţeleg în afara scenei şi cum se completează reciproc cei doi actori

Actorii noului serial Liber ca pasărea cerului, detalii din culise. Jojo: Mă regăsesc în Stela

acum 152 zile

Noul serial „Liber ca pasărea cerului” a avut premiera pe data de 21 aprilie 2019, ora 20:00, pe Antena 1. Actorii celui mai nou serial de comedie au dat detalii din culise. „Mă regăsesc în Stela”, a declarat Jojo.

Două filme de văzut în weekend: "Under the silver lake" și "Little"

acum 156 zile

Irina Margareta Nistor, vocea peliculelor românești, a prezentat la "Neatza cu Răzvan și Dani" cronică de film pentru această săptămână: Under the silver lake si Little.

Romică Țociu vrea să se apuce de Stand-up comedy

acum 163 zile

Romică Țociu, coprezentator la Scenă Misterelor, vrea să se apuce de Stand-up Comedy și să scrie o carte despre dependența de internet.

”Mama mea a fost menajeră”, a mărturisit Gina Rodriguez, protagonista serialului ”Jane, mama virgină”

acum 183 zile

Gina Rodriguez, protagonista serialului ”Jane, mama gravidă”, a mărturisit, într-un interviu, că tatăl ei este unul dintre oamenii care au încurajat-o să fie ambițioasă și să lupte pentru idealurile ei.

Cine este copila aceasta simpatică? Vă dăm doar un indiciu: o vedeți la Happy Channel

acum 185 zile

Îi place muzica, îi place să fie în fața camerei și este o actriță talentată și apreciată. Recunoașteți cine este adolescenta din imagine? Ah, și vă mai dăm un indiciu: o puteți vedea la Happy Channel.

Codin Maticiuc, agresat de colegi! Ana Baniciu joacă un dublu rol în comedia poliţistă "Faci sau taci"

acum 193 zile

Monica Bârlădeanu, Codin Maticiuc, Ana Baniciu, Cătălin Cazacu, Augustin Viziru, Levent Sali, Sandra Izbaşa sunt protagoniştii filmului "Faci sau taci", o comedie poliţistă ce va avea premiera pe 15 martie!

Viața lui Cătălin Oprișan, o comedie tristă: "De trei săptămâni învăț chineza de la vreo 50 de vietnamezi"

acum 206 zile

Cătălin Oprișan are probleme cu apa caldă și căldura oferite de RADET, dar și cu lucrările la blocul de lângă el. Lucrările la această clădire se face cu ajutorul unor vietnamezi, astfel redactorul șef de la A1.ro le-a putut învăța limba în trei săptămâni.

1
2
3
4
5
»