Cautare: 112 rezultate dupa tagul "comedie"

Axinte și-a făcut liposucţie, la insistenţele soţiei, dar n-a uitat de unde a plecat!

acum 41 zile

Şi-a făcut liposucţie, pentru că l-a rugat soţia şi nu se opreşte aici cu schimbările majore! Florin Petrescu sau Axinte, aşa cum îl ştie o ţară întreagă, a făcut dezvăluiri incredibile despre cum se împărţeau banii încasaţi de trupa Vacanţa Mare, câştiguri care ajungeau...

Dezvăluiri incredibile despre cum se împărţeau banii încasaţi de trupa Vacanţa Mare, câştiguri care ajungeau şi la un milion de dolari!

acum 41 zile

Şi-a făcut liposucţie, pentru că l-a rugat soţia şi nu se opreşte aici cu schimbările majore! Florin Petrescu sau Axinte, aşa cum îl ştie o ţară întreagă, a făcut dezvăluiri incredibile despre cum se împărţeau banii încasaţi de trupa Vacanţa Mare, câştiguri care ajungeau...

Neatza cu Răzvan și Dani. "Spectacular" - un show cu dans, acrobaţie, jonglerie şi comedie vine şi în România

acum 49 zile

"Spectacular" - un show cu dans, acrobaţie, jonglerie şi comedie, care a făcut înconjurul lumii, vine şi în România! Spectacolul va fi pus în scenă la Piteşti, pe 3 iunie, în Bucureşti, pe 5 iunie şi pe 11 iunie la Ateneul Naţional din Iaşi.

”Anunț matrimonial”, duminică, de la 20.00, la Happy Channel

acum 56 zile

”Anunț matrimonial” (”Must Love Dogs”), o comedie romantică, duminică, de la ora 20.00, la Happy Channel. Un film cu: Diane Lane, John Cusack, Elizabeth Perkins, Christopher Plummer.

”Școala: cei mai urâți ani”, povestea unui elev care vrea să schimbe regulile

acum 57 zile

Comedia ”Școala: cei mai urâți ani” (”Middle School: The Worst Years of My Life”) este bazată pe una dintre cel mai bine vândute serii de cărți pentru adolescenți, scrise de James Patterson.

”Ce se întâmplă, doctore?”, un film de excepție cu Barbara Streisand, la Happy

acum 76 zile

Duminică seara, de la 20.00, Happy Channel vă invită să urmăriți un film clasic de excepție: ”Ce se întâmplă, doctore?” (”What’s up, Doc?”). Filmul cu Barbra Streisand, Ryan O'Neal, Madeline Kahn în distribuție a primit premiul pemiul pentru cea mai bună comedie tv, primit la ”Writers Guild of America, USA”, în 1973 și o nominalizare la Globurile de Aur.

Vasile Muraru şi Valentina Fătu, cel mai sudat cuplu de comedie

acum 86 zile

Vasile Muraru şi Valentina Fătu vorbesc secretul celui mai sudat cuplu de comedie de la noi! Cât de bine se înţeleg în afara scenei şi cum se completează reciproc cei doi actori

Actorii noului serial Liber ca pasărea cerului, detalii din culise. Jojo: Mă regăsesc în Stela

acum 87 zile

Noul serial „Liber ca pasărea cerului” a avut premiera pe data de 21 aprilie 2019, ora 20:00, pe Antena 1. Actorii celui mai nou serial de comedie au dat detalii din culise. „Mă regăsesc în Stela”, a declarat Jojo.

Două filme de văzut în weekend: "Under the silver lake" și "Little"

acum 91 zile

Irina Margareta Nistor, vocea peliculelor românești, a prezentat la "Neatza cu Răzvan și Dani" cronică de film pentru această săptămână: Under the silver lake si Little.

Romică Țociu vrea să se apuce de Stand-up comedy

acum 98 zile

Romică Țociu, coprezentator la Scenă Misterelor, vrea să se apuce de Stand-up Comedy și să scrie o carte despre dependența de internet.

”Mama mea a fost menajeră”, a mărturisit Gina Rodriguez, protagonista serialului ”Jane, mama virgină”

acum 118 zile

Gina Rodriguez, protagonista serialului ”Jane, mama gravidă”, a mărturisit, într-un interviu, că tatăl ei este unul dintre oamenii care au încurajat-o să fie ambițioasă și să lupte pentru idealurile ei.

Cine este copila aceasta simpatică? Vă dăm doar un indiciu: o vedeți la Happy Channel

acum 120 zile

Îi place muzica, îi place să fie în fața camerei și este o actriță talentată și apreciată. Recunoașteți cine este adolescenta din imagine? Ah, și vă mai dăm un indiciu: o puteți vedea la Happy Channel.

Codin Maticiuc, agresat de colegi! Ana Baniciu joacă un dublu rol în comedia poliţistă "Faci sau taci"

acum 128 zile

Monica Bârlădeanu, Codin Maticiuc, Ana Baniciu, Cătălin Cazacu, Augustin Viziru, Levent Sali, Sandra Izbaşa sunt protagoniştii filmului "Faci sau taci", o comedie poliţistă ce va avea premiera pe 15 martie!

Viața lui Cătălin Oprișan, o comedie tristă: "De trei săptămâni învăț chineza de la vreo 50 de vietnamezi"

acum 141 zile

Cătălin Oprișan are probleme cu apa caldă și căldura oferite de RADET, dar și cu lucrările la blocul de lângă el. Lucrările la această clădire se face cu ajutorul unor vietnamezi, astfel redactorul șef de la A1.ro le-a putut învăța limba în trei săptămâni.

Vasile Muraru şi Valentina Fătu, regii comediei: la cofetărie!

acum 205 zile

Actorii Vasile Muraru şi Valentina Fătu, regii comediei, au pus în scenă un scheci la Acces Direct!

Vasile Muraru şi Valentina Fătu, regii comediei: pista de bicicletă s-a inventat şi la ţară!

acum 205 zile

Actorii Vasile Muraru şi Valentina Fătu, regii comediei, au pus în scenă un scheci la Acces Direct!

"Terapie în trei", rețeta ce poate salva o căsnicie. Cum așa? Aflați la ”CulTOUR”

acum 267 zile

”TERAPIE ÎN TREI", o comedie ce poate fi văzută la Teatrul Roșu. Despre acest spectacol, au vorbit, la emisiunea ”CulTOUR”, cei trei protagoniști: Maria Radu, Luminița Bucur și Oleg Apostol.

Tania Popa şi Andreas Petrescu pregătesc comedia "Te iubesc, dar nu pe tine"

acum 294 zile

Tania Popa şi Andreas Petrescu pregătesc comedia "Te iubesc, dar nu pe tine". Piesa de teatru se joacă pe 22 octombrie la Bucureşti, pe 27 octombrie la Galaţi şi pe 28 octombrie la Constanţa!

Codin Maticiuc și Iura Luncașu, încă un film împreună: ”Am avut niște momente senzaționale”

acum 324 zile

Codin Maticuc și-a petrecut vacanța muncind la un nou film cu Iura Luncașu, o comedie intitulată ”Faci sau taci”.

1
2
3
4
5
»