A fost centralistă, înainte de a deveni actriță. Ea este Cheryl Hines, alias blonda Dallas din serialul ”Imperfecta viață perfectă”

Publicat pe 17.10.2019 la 17:26 Actualizat pe 18.10.2019 la 11:30

Pe Cheryl Hines o puteți urmări la Happy Channel, în rolul îndrăzneței Dallas Royce din serialul de comedie ”Imperfecta viață perfectă”, difuzat de luni până joi, de la ora 22.00.

Fotografii: imdb.com

Cheryl Hines, actrița care o interpretează pe blonda Dallas Royce în serialul ”Imperfecta viață perfectă”, are o carieră de invidiat. Însă, până să se decidă să aleagă actoria, Cheryl a lucrat ca ospătar, centralistă, reporter de televiziune. Primul ei job care a avut legătură cu lumea actorilor a fost acela de asistent personal al lui Rob Reiner (actor și producător de filme). Însă, nu acesta a fost cel care a îndemnat-o sau ajutat-o în vreun fel să aleagă actoria.

Când Cheryl Hines a decis să își înceapă să studieze actoria, șeful ei nu a ajutat-o în niciun fel, ea preferând să se descurce singură pe acest drum, Și i-a ieșit chiar foarte bine, având în vedere palmaresul său!

Pe Cheryl Hines o puteți urmări la Happy Channel, în rolul îndrăzneței Dallas Royce din serialul de comedie ”Imperfecta viață perfectă”, difuzat de luni până joi, de la ora 22.00.

Despre serialul ”Imperfecta viață perfectă” (”Suburgatory”)

George Altman (Jeremy Sisto) este arhitect. De 15 ani își crește singur fiica în agitatul New York, orașul ispitelor și al… pericolelor, în opinia lui George. După ce descoperă o cutie cu prezervative în sertarul fiicei sale, Tessa (Jane Levy) el decide să se mute într-o suburbie, unde, speră bărbatul, vor avea parte de o viață liniștită, lipsită de tentații și de pericole. Doar că mutarea le va schimba foarte mult viețile. Cum? Aflați din 18 septembrie, de la ora 22.00, la Happy Channel, urmărind serialul ”Imperfecta viață perfectă” (titlul original: ”Suburgatory”).

Un film cu: Jeremy Sisto, Jane Levy, Carly Chaikin, Allie Grant, Cheryl Hines, Ana Gasteyer, Alan Tudyk, Chris Parnell, Rex, Parker Young.

În articolul

A fost centralistă, înainte de a deveni actriță. Ea este Cheryl Hines, alias blonda Dallas din serialul ”Imperfecta viață perfectă”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Un japonez stabilit în România arată cât de mult a plătit pentru un coş de cumpărături în ţara lui natală
a1.ro
Chefi la cuțite, 17 aprilie 2024. Situație neașteptată atunci când chefii au apărut în bucătărie. Irina Fodor a intervenit imediat
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a „ţinut-o ascunsă”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Adevăruri inconfortabile despre parenting. Ce trebuie să știi atunci când ești la început de drum
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x