Cautare: 437 rezultate dupa tagul "copilarie"

Trei elevi din Tg. Mureş, colegi şi prieteni din copilărie, au fost acceptaţi la Oxford

acum 3 zile

Performanţă de proporţii la Colegiul Naţional "Alexandru Papiu Ilarian" din Tg. Mureş! Trei elevi din aceeaşi clasă, prieteni din copilărie, au fost admişi la prestigioasa Universitate Oxford. Dar, indiferent cât de incredibil ar părea, cei trei ar putea să refuze să studieze în...

Andreea, adolescenta care muncește de la vârsta de 14 ani, și-a sacrificat copilăria pentru mama pe moarte

acum 7 zile

Andreea, o fată frumoasă, cu părul bălai, dar cu un munte de tristețe în priviri. Pentru mama ei însă e totul! E eroina ei! Un om care vrea cu orice preţ să câştige războiul cu boala mamei sale.

Lamia Beligan, despre copilărăria în cadrul Teatrului Național și bloggeri

acum 8 zile

Lamia Beligan povestește amintiri din copările din cadrul Teatrului Național. Artista vorbește și despre tinerii care descoperă personaje și filme clasice prin piesele de teatru.

Mariuș Șumudica a ajuns la poliție. Celebrul antrenor povestește tot

acum 8 zile

Mariuș Șumudica a ajuns la poliție. Acesta povestește cum, în copilărie a ajuns la poliție, pe vremea când era mult mai plin de energie. Acesta vorbește despre cum a fost bătut de oamenii legii.

Florin Ristei, povești din copilărie: ”Când nu vroiam să mănânc ascundeam sandwichurile după canapea”

acum 11 zile

Florin Ristei a povestit la Prietenii de la 11 ce făcea cu mâncarea care nu-i plăcea, în copilărie. ”Când nu vroiam să mănânc ascundeam sandwichurile după canapea”, a spus artistul.

Renunţă prea devreme la copilărie și devin mame

acum 13 zile

E realitatea crudă pe care, de la an la an, tot mai multe adolescente o experimentează. Cu copilul pus în braţe, alături de o mulţime de responsabilităţi, nu reuşesc să facă faţă decât cu ajutorul psohologilor. Şi e nevoie de multă muncă pentru a le ajuta să-şi accepte soarta...

Oana: „Tata ne-a părăsit când aveam trei săptămâni”

acum 15 zile

Oana Radu, invitată în cadrul emisiunii Star Chef, vorbește despre viața ei. Artista spune că a fost crescută doar de mamă și de bunici pentru că tatăl ei a părăsit-o când avea trei săptămâni.

Dan Bittman, amintiri din copilărie: ”Părinții mă puneau să cânt la vioară”

acum 23 zile

Dan Bitman povesteşte cu zâmbetul pe buze despre copilărie, chiar dacă nu i-a fost uşor. Artistul a vorbit într-un interviu despre cum erau sărbătorile atunci când era mic, dar şi ce însemna pentru el fiecare cadou pe care îl primea.

Andreea Marin, Crăciunul alături de familie: „Crăciunul este amintirea familiei...”

acum 27 zile

Andreea Marin petrece primul Crăciun cu iubitul ei. Vedeta spune că pentru ea, această sărbătoare este amintirea familiei și va respecta mereu tradițiile din copilărie pentru că îi aduc aminte de părinți.

Vedetele autohtone își amintesc de Crăciunul din copilărie

acum 29 zile

Cele mai frumoase amintiri de Crăciun sunt legate de copilărie. Iar în fiecare an, vedetele pleacă în vacanţe cu cei mici. Anca Serea şi Adi Sînă şi-au dus copiii pe Valea Prahovei. Îi învaţă şi să schieze.

Nadine: „Mătușa mea s-a luptat foarte mult să ne aibă pe toți trei sub același acoperiș. Țineam la ușă să nu intre poliția să ne ia”

acum 29 zile

Nadine, invitată alături de fiul ei Noah în emisiunea Dincolo de aparențe, vorbește despre cum erau sărbătorile în copilărie. Vedeta spune că matușa ei s-a luptat foarte mult să îi aibă pe toți trei sub același acoperiș.

Ștefan Bănică, interviu emoționant despre sărbători: „Pentru mine Crăciunul înseamnă familie”

acum 29 zile

E unul dintre cei mai apreciaţi artişti ai României, dar dincolo de celebritate, nu uită niciodată de unde a plecat! Ştefan Bănică a retrăit cele mai frumoase amintiri din perioada copilăriei!

Cătălin Botezatu, interviu emoționant: "Crăciunul din copilărie a fost cel mai frumos"

acum 30 zile

Mai emoţionat ca niciodată, celebrul creator de modă Cătălin Botezatu a vorbit despre bunici şi părinţi, dar şi despre cele mai frumoase şi importante momente din copilărie.

Dezvăluire de senzaţie. În copilărie, Pepe făcea bani din vânzarea de mici şi şniţele în piaţă!

acum 32 zile

La această probă copiii și părinții lor vor lucra în echipă, totuși vor fi despărțiți de o stea pentru a nu putea să tragă cu ochiul. Pe o tabletă vor apărea poze, aceste imagini fiind variante de răspuns la întrebarea pe care o primesc.

Pepe, amintiri din copilărie. Prin ce peripeții a trecut artistul pe vremea când era copil

acum 32 zile

Pepe şi amintirile din copilărie! Artistul şi-a adus aminte de tot ceea ce înseamnă să fii copil şi să te bucuri de momentele în care mergi cu colindul. Pepe a povestit prin ce peripeţii a trecut, dar şi ce planuri are pentru Sărbătorile de iarnă!

Andra, copilărie încercată de greutăți: „Mergeam cu colindatul și făceam câte un bănuț”

acum 32 zile

Andra, amintiri despre Craciunul din copilarie. "Nu il asteptam pe "mos" pentru cadouri pentru ca stiam ca n-o sa fie cine stie ce. Stateam sub brad si priveam globurile" Vedeta spune ca in ciuda posibilitatilor restranse, atmosfera din familie era extraordinara.

Dan Bittman, amintiri despre sărbători: „Părinții mă puneau să cânt la vioară”

acum 35 zile

Dan Bittman îşi aminteşte cu drag de sărbătorile petrecute în sânul familie. Artistul a rememorat cu drag cele mai frumoase amintiri. Dar.să nu credeţi că era un copil cuminte.

Mellina și sora ei, prima dată la TV: „Trebuia să pierd la jocuri pentru că altfel mă bătea”

acum 41 zile

Mellina și sora ei sunt pentru prima dată la TV, în platoul Răi da buni. Cele două vorbesc despre copilăria lor, dar și despre relația pe care o au acum.

Lucruri neștiute din copilăria Lorei

acum 41 zile

Lora şi Anda Adam s-au apucat să gătească clătite. Cele două au petrecut o seară împreună iar după ce au terminat cu bucătăria au decis să dezvăluie şi câteva secrete. Cum a fost copilăria Lorei, dar şi ce sacrificii trebuie sa faca un artist?

Tradiții de sărbători în familia lui Radu Ille

acum 42 zile

Radu Ille, invitat în emisiune Răi da buni, vorbește despre tradițiile de sărbători din familia lui. Artistul ne împărtășește cele mai frumoase amintiri ale lui din copilărie legate de sărbătorile de iarnă.

1
2
3
4
5
»

Observator.TV