Cautare: 487 rezultate dupa tagul "copilarie"

Ana Baniciu, amintiri din copilărie: ”Am avut-o alături de mine mai mult pe mama”

acum 7 zile

Artista este îndrăgostită iremediabil de muzică și a crescut într-o familie de muzicieni și a dorit de mică să facă o carieră în domeniul artistic.

Surorile Bambi, amintiri din copilărie: ”Sunt 18 ani de când ne-am început cariera”

acum 9 zile

Surorile Bambi au vorbit despre copilăria lor și amintirile frumoase care le leagă.Cele două sunt foarte apropiate de părinții lor și cu toate că acum sunt mari, încă se sfătuiesc și iau decizii împreună.

Andreea Raicu are traume din copilărie peste care nu poate să treacă

acum 16 zile

Andreea Raicu trăiește cu teama abandonului și îi displac despărțirile lungi, în care știe că nu o să se mai vadă cu o persoană dragă, o bună bucată de timp.

Laurette, copilarie cu greutăți: ”Eu am copilărit foarte mult timp la bunici”

acum 21 zile

Laurette a venit la Star Matinal și a povestit momentele grele din copilărie și amintirile frumoase care o leagă de familie.

Minodora, copilărie în sărăcie lucie!

acum 22 zile

O țară întreagă îi cunoaște viața fericită de azi, dar nimeni nu bănuiește câte drame poartă în suflet Minodora. În atmosfera relaxată din casa ei de la mare, artista și-a pus viața pe tavă în fața Adrianei Bahmuțeanu. Sărăcia lucie din copilărie, povestea de dragoste...

Florin Morariu, eroul nostru din Londra, despre viața lui din copilărie: „Am muncit de mic copil”

acum 22 zile

Florin Morariu, eroul nostru din Londra, ne vorbește despre viața lui din copilărie: „Am muncit de mic copil”. Acesta provine dintr-o familie modestă de la țară și de mic copil și-a dorit să aibă banii lui să-și poate cumpăra orice.

Interviu exclusiv cu Lora: "Sunt îndrăgostită iremediabil de ceea ce fac"

acum 27 zile

Lora şi-a deschis sufletul în faţa noastră, într-un interviu exclusiv, şi a vorbit despre lucrurile mai puţin ştiute din viaţa ei! Ne-a spus cum era ea în copilărie, cât de greu i-a fost drumul până a ajuns astăzi şi de ce a fost nevoită să fugă de acasă.

Petruța a avut o copilărie chinuită, petrecută în orfelinat. Tânăra își caută sufletul pereche

acum 31 zile

Petruța a avut o copilărie chinuită, petrecută în orfelinat. Tânăra își caută sufletul pereche cu ajutorul emisiunii "Te iubesc de nu te vezi".

Lilian și Florin, prieteni din copilărie, caută două fete, bune prietene între ele

acum 31 zile

Lilian și Florin, prieteni din copilărie, au fost înșelați de partenere. Cei doi bărbați caută două fete, bune prietene între ele.

Amintiri din copilărie...cu Răzvan Simion şi Dani Oțil! "Nu existau alergii solare"

acum 32 zile

Răzvan Simion şi Dani Oţil, simpaticii prezentatori de la Neatza cu Răzvan şi Dani, au povestit, în direct, cum a fost copilăria lor, la țară.

Fratele Andrei, dezvaluiri din copilăria artistei

acum 35 zile

Dezvăluiri din copilăria Andrei. Fratele artistei ne-a mărturist prin câte greutăţi au trecut până au ajuns să cunoască succesul. "Andra a avut copilărie față de mine" a declarat fratele artistei.

Brigitte Năstase, totul despre viața ei: „În copilărie am simțit lipsa banilor”

acum 50 zile

Brigitte Năstase spune totul despre viața ei: „În copilărie am simțit lipsa banilor”.

Dani Oțil, despre desenele animate din copilărie: „Povesteam un episod de 26 de minute în 42 de minute”

acum 51 zile

Dani Oțil, despre desenele animate din copilărie: „Povesteam un episod de 26 de minute în 42 de minute”.

Lora a dat timpul înapoi şi i-a oferit câteva sfaturi Lorei din copilărie: ”Perioadele grele vor fi o adevărată sursă de inspirație”

acum 52 zile

Lora a făcut un exerciţiu de memorie, a dat timpul înapoi şi i-a oferit câteva sfaturi Lorei din copilărie, dar şi Lorei din adolescenţă. Cât de tare s-a emoţionat artista vedem în clipul de mai sus.

Secretele lui Jean de la Craiova: ”În viață nu se poate fără sacrificii”

acum 57 zile

Jean de la Craiova ne vorbeşte despre obstacolele peste care a trecut până să ajungă să fie atât de cunoscut! Nu a avut o copilărie tocmai fericită, însă a luptat.

Jocurile copilăriei, cea mai bună metodă pentru conectarea cu copiii

acum 57 zile

Joaca este cea mai bună metodă prin care părinții se pot conecta cu copiii. Acest lucru îmbunătățește relațiile printe-copil și ajută la stabilirea armoniei.

Cum arătau Dorian Popa, Lidia Buble și Șerban Copoț, în copilărie?

acum 64 zile

La ”Prietenii de la 11” au fost prezentate mai multe fotografii din copilărie cu cei trei jurați de la Next Star!

Pacha Man, viață pusă la grea încercare

acum 67 zile

Pacha Man vorbeşte despre copilăria chinuită, dar ne-a dezvăluit şi de ce a ajuns mereu la divorţ şi a fost părăsit de femei.

George, dezvăluiri exclusive despre greutățile prin care a trecut

acum 67 zile

Când îşi aduce aminte de copilărie, George se emoţionează imediat! Azi e un artist iubit şi apreciat, dar nu uită niciodată de unde a plecat şi prin câte a trecut ca să cunoască celebritatea.

Dani Oţil, despre spectacolele din copilărie: „Noi pe vremuri jucam în „La cireșe” și trebuia să ne fure cineva hainele la scăldat”

acum 70 zile

Dani Oţil, despre spectacolele din copilărie: „Noi pe vremuri jucam în „La cireșe” și trebuia să ne fure cineva hainele la scăldat”.

1
2
3
4
5
»

Program TV

Happy Channel