Cautare: 481 rezultate dupa tagul "copilarie"

Răzvan, despre copilăria lui Dani: "Zici că făceai reclamă la necaz!"

acum 8 zile

Dani a avut parte de o copilărie frumoasă, dar, în același timp, și grea. Colegul său, Răzvan, face glume la adresa lui de fiecare dată când are ocazia.

Strategia din copilărie a lui Florin Ristei, de pe ringul de dans, atunci vrea să se apropie de o fată: ”Mă punem într-un colț și mă făceam că...”

acum 9 zile

Iată strategia din copilărie a lui Florin Ristei, de pe ringul de dans, atunci vrea să se apropie de o fată. ”Mă punem într-un colț și mă făceam că...”, a spus artistul.

Cântăreața Cristina Spătar, amintiri din perioada sărbătorilor din copilărie

acum 20 zile

Cântăreața Cristina Spătar vorbește copilărie și sărbătorile din perioada copilărieie. Celebra artista are o afacere cu rochii de care este foarte mândră.

Totul pentru dragoste! Bunica Ioana, despre copilărie: "Tata, prizonier de război. Când s-a întors aveam șase ani. M-a luat acasă"

acum 23 zile

Ioana Antonescu, 73 de ani, voluntar într-un spital din București, a trăit alături de tatăl, mama, dar și mătușa ei.

Brigitte Năstase, dezvăluiri din copilărie: „Suntem trei surori, iar mamei nu i-a fost ușor să se sacrifice pentru noi”

acum 25 zile

Brigitte Năstase face dezvăluiri din copilărie. „Suntem trei surori, iar mameinu i-a fost ușor să se sacrifice pentru noi”, a declarat frumoasa brunetă.

Dan Petrescu, despre copilărie: „Când eram mic, rupeam gardul cu mingea”

acum 25 zile

Dan Petrescu a muncit de mic şi a ajuns unul dintre cei mai importanţi oameni din fotbalul românesc! Antrenorul a dezvăluit care sunt cele mai mari regrete ale sale, dar şi cum a fost copilăria lui.

Anca Țurcașiu, dezvăluiri din casa ei de lux: „Visul meu a fost să fac teatru nu să cânt”

acum 26 zile

Anca Țurcașiu, dezvăluiri din casa ei de lux. Vedeta a povestit despre copilărie, iubiri trecătoare dar şi picanterii din viaţa de familie.

Mădălin Voicu, o viață cât lții în zece. Care sunt cele mai importante amintiri din copilărie

acum 30 zile

Mădălin Voicu are o viaţă de film. Artistul vorbește despre relații, povești de iubire şi copii. Cum a fost viaţa celebrului politician și muzician dar şi care sunt cele mai importante amintiri din copilărie.

Meghan Markle este dovada vie că visurile din copilărie pot deveni realitate

acum 31 zile

Un filmuleţ în care logodnica lui Harry se joacă de-a regina cu prietenii. pe când avea opt ani, face înconjurul lumii pe Internet. Ceilalţi copii o strigă "Înălţimea Voastră". iar ea le cere să îi pregătească meniul pentru o întâlnire cu oaspeţii din toată lumea. 26 de ani mai...

Meghan Markle, la Casa Regală din copilărie

acum 32 zile

Meghan Markle este dovada vie că visurile din copilărie pot deveni realitate. Într-un filmuleţ apărut în presa britanică, americanca, pe atunci în vârstă de opt ani, este surprinsă în timp ce se joacă cu prietenii. În joc ea este. Regină şi conduce un Regat, iar copiii o strigă...

Ștefan Bănică, interviu despre viața dincolo de scenă: ”Viața este scurtă! Trăiți cum vreți și cu cine vreți”

acum 32 zile

Ştefan Bănică, cel mai sincer interviu! Artistul şi-a adus aminte despre cele mai frumoase momente din copilărie. Asta nu este tot! Cântăreţul a vorbit şi despre relaţiie lui.

Totul pentru dragoste! Ana Novic, una dintre cele mai inventive și originare creatoare de modă din România, o copilărie plină de agresiuni fizice și verbale

acum 34 zile

Ana Novic a avut o copilărie foarte grea. Creatoarea de modă era agresată fizic, dar și verbal de tatăl ei. Cu toate aceste greutăți, tânăra a reușit să-și vadă visul cu ochii, acela de a ajunge designer.

George, despre copilărie, carieră și afacere

acum 38 zile

George vorbește despre copilărie. Artistul rememorează cele mai frumoase momente și vorbește despre carieră și afacerile sale.

Amintirea care a marcat-o pe Olivia Steer: „Plânsul mieilor este identic cu plânsul copiilor. Nu te poate lăsa rece”

acum 40 zile

Olivia Steer are o amintire din copilărie care a marcat-o pe viață. „Plânsul mieilor este identic cu plânsul copiilor. Nu te poate lăsa rece”, a declarat jurnalista.

Seeya și sora ei, în patoul matinalilor. Cum era artista în copilărie

acum 40 zile

Seeya și sora ei au venit în patoul matinalilor pentru a ne împărtăși amintiri din copilăria lor. „Mi-am spart nasul din cauza surorii mele”, a declarat Seeya.

Acum este o artistă celebră dar nimeni nu știe nimeni cu arăta înainte. Imagini cu Jo în copilărie

acum 46 zile

Acum este o artistă celebră şi face show atunci când urcă pe scenă, dar este greu de recunoscut faţă de cum era în copilărie. S-a schimbat extrem de mult, în bine!

Israela, moarte învăluită în mister! Povestea de viață neștiută a afaceristei

acum 47 zile

Povestea de viaţă neştiută a Israelei! A pornit de jos şi a ajuns să cunoscă câte puţin din fiecare. Cea care a învăţat-o cum să lupte pentru fericire a fost copilăria!

Oana Roman și mama ei, interviu la dublu: „Am avut o copilărie frumoasă pentru că am crescut la țară”

acum 47 zile

Oana Roman şi mama ei, interviu la dublu. Poveşti pe care nu credeam că le vom afla vreodată despre celebra familie. Mioara Roman, la un an şi jumătate de la ultima apariţie publică.

Mama lui Florin Ristei, despre copilăria artistului: "Niciodată nu îmi ieșea din cuvânt, acum îl laud, dar așa era"

acum 49 zile

Surpriză imensă pentru Florin Ristei! Mama lui a primit vizita colegilor de la Prietenii de la 11. Când era copil, artistul era foarte ascultător, niciodată nu îi ieșea din cuvânt mamei sale.

”Noi ne-am bucurat de o copilărie adevărată”! Mama lui Ionuț Ungureanu (Provincialii): ”Îmi ajut copilul cu mult drag”

acum 49 zile

Mama lui Ionuț Ungureanu (Provincialii) a vorbit la Neatza despre fiul ei. ”Îmi ajut copilul cu mult drag”, a spus aceasta.

1
2
3
4
5
»

Observator.TV