Cautare: 500 rezultate dupa tagul "copilarie"

Cătălina și Cosmin formează un cuplu! Cei doi se cunosc din copilărie și locuiesc împreună de doi ani

acum 8 ore

Cătălina și Cosmin formează un cuplu de trei ani, iar de doi locuiesc împreună. Cei doi susțin că au o relație spontană.

Nico vorbește despre copilărie și pierderea tatălui: ”Tatăl meu muncea și mama avea grijă de noi”

acum 16 zile

Pe scenă apare mereu cu zâmbetul pe buze. Însă în spate ascunde o dramă despre care puţini ştiu. Este vorba despre Nico. Artista a fost nevoită să îşi întreţină familia de la o vârstă fragedă, după ce şi-a pierdut tatăl.

Alina Puşcaş, momentele care au marcat-o în copilărie: „Lupt și voi lupta mereu să fie familia unită”

acum 32 zile

Alina Puşcaş are o familie frumoasă, un soţ care o adoră şi doi copii frumoşi. Însă lucrurile nu au stat dintotdeauna aşa. Iar faptul că actriţa ţine mult ca familia să fie unită se datorează copilăriei. Alina Puşcaş a vorbit despre divorţul părinţilor săi, şi cât de mult...

Andreea Bănică vorbește despre bătăi: „Nu consider că meritam să mănânc bătaie”

acum 33 zile

Copilăria îi dă fiori unei vedete de la noi! Nu îi este ruşine să recunoască prin ce chinuri a trecut. Andreea Bănică a vorbit despre violenţa din familie. Artista a făcut declaraţii neaşteptate.

Grasu XXL și Guess Who, dezvăluiri din copilărie!

acum 35 zile

Toată lumea îi știe drept băieți răi și rare sunt momentele în care Guess Who și Grasu XXL vorbesc despre subiectele sensibile din viața lor. Recent, cei doi artiști au vorbit despre începuturile lor în lumea muzicii.

Oana Sârbu, amintiri frumoase din zilele de filmare de la "Liceenii": "Perioada cea mai frumoasă, dincolo de copilărie, rămâne cea a adolescenței"

acum 43 zile

Oana Sârbu își aduce aminte cu drag de zilele de filmare de la "Liceenii". Din punctul ei de vedere, perioada adolescenței este cea mai frumoasă, dincolo de cea a copilăriei.

Mihaela Buzarnescu, jucătoarea fenomen a tenisului românesc, poveste de viață impresionantă: "A fost un drum dificil, copilărie nu am avut"

acum 50 zile

Mihaela Buzarnescu, colega Simonei Halep, îşi spune adevărata poveste de viaţă. De pe locul 540 a ajuns în top 20, este antrenată de tatăl ei, iar ghinioanele şi accidentările au făcut-o mai puternică.

Minodora, mărturisiri dureroase despre cea mai grea perioadă din viaţa ei!

acum 59 zile

Invitată la "Agenția VIP", Minodora a vorbit despre sacrificiile pe care le-a făcut și cum a ajuns din sărăcie lucie în lux suprem.

Aurelian Temișan, amintiri din copilărie: "Le-am arătat prietenilor cum sărea Florin Piersic pe cal, de la etajul doi. Am nimerit în căpșunile bunicilor care erau prinse cu electrozi"

acum 61 zile

Aurelian Temișan își aduce aminte de năzdrăveniile pe care le făcea în copilărie. Ca să le arate cine este șeful în cartier, artistul a sărit de la etajul doi, exact cum sărea și Florin Piersic pe cal.

Dani Mocanu recunoaște că a furat: ”Din cauza neajunsurilor am fost nevoit să iau viața în piept”

acum 62 zile

Viaţa lui Dani Mocanu pare desprinsă din filme. Cântăreţul face dezvăluri uluitoare despre copilăria lui. Din cauza neajunsurilor a fost nevoit să fure. Interviul necenzurat în care spune totul despre controversele din viaţa sa.

În copilărie, Liviu Vârciu a fugit de acasă cu un câine pe care mama lui nu-l accepta

acum 71 zile

Liviu Vârciu este un mare iubitor de animale. Atât de mare, încât a fugit de acasă cu un câine pe care mama lui nu-l accepta. Acum, vedeta are 2 căţei adorabili, dar care i-au făcut multe trăznăi.

Katarina, fiica lui Andrei Gheorghe, despre copilărie: "Am primit un cal de ziua mea la 18 ani"

acum 73 zile

Avem interviu exclusiv cu fiica lui Andrei Gheorghe. Am vorbit cu ea despre amintirile haioase are din copilărie, dar şi despre relaţia pe care a avut-o şi care din păcate s-a încheiat.

Claudia Pavel, interviu din locul în care s-a născut: ”Cei mai buni prieteni ai mei sunt tătari”

acum 78 zile

Claudia Pavel, zisă și Cream, a acordat un interviu în exclusivitate chiar din spatele blocului în care aceasta a copilărit.

Ana Baniciu, amintiri din copilărie: ”Am avut-o alături de mine mai mult pe mama”

acum 95 zile

Artista este îndrăgostită iremediabil de muzică și a crescut într-o familie de muzicieni și a dorit de mică să facă o carieră în domeniul artistic.

Surorile Bambi, amintiri din copilărie: ”Sunt 18 ani de când ne-am început cariera”

acum 97 zile

Surorile Bambi au vorbit despre copilăria lor și amintirile frumoase care le leagă.Cele două sunt foarte apropiate de părinții lor și cu toate că acum sunt mari, încă se sfătuiesc și iau decizii împreună.

Andreea Raicu are traume din copilărie peste care nu poate să treacă

acum 104 zile

Andreea Raicu trăiește cu teama abandonului și îi displac despărțirile lungi, în care știe că nu o să se mai vadă cu o persoană dragă, o bună bucată de timp.

Laurette, copilarie cu greutăți: ”Eu am copilărit foarte mult timp la bunici”

acum 109 zile

Laurette a venit la Star Matinal și a povestit momentele grele din copilărie și amintirile frumoase care o leagă de familie.

Minodora, copilărie în sărăcie lucie!

acum 110 zile

O țară întreagă îi cunoaște viața fericită de azi, dar nimeni nu bănuiește câte drame poartă în suflet Minodora. În atmosfera relaxată din casa ei de la mare, artista și-a pus viața pe tavă în fața Adrianei Bahmuțeanu. Sărăcia lucie din copilărie, povestea de dragoste...

Florin Morariu, eroul nostru din Londra, despre viața lui din copilărie: „Am muncit de mic copil”

acum 110 zile

Florin Morariu, eroul nostru din Londra, ne vorbește despre viața lui din copilărie: „Am muncit de mic copil”. Acesta provine dintr-o familie modestă de la țară și de mic copil și-a dorit să aibă banii lui să-și poate cumpăra orice.

Interviu exclusiv cu Lora: "Sunt îndrăgostită iremediabil de ceea ce fac"

acum 115 zile

Lora şi-a deschis sufletul în faţa noastră, într-un interviu exclusiv, şi a vorbit despre lucrurile mai puţin ştiute din viaţa ei! Ne-a spus cum era ea în copilărie, cât de greu i-a fost drumul până a ajuns astăzi şi de ce a fost nevoită să fugă de acasă.

1
2
3
4
5
»