Cum a devenit celebră Afra Saraçoğlu. A avut o copilărie dificilă, obligată fiind să muncească de la 13 ani

Publicat pe 25.03.2024 la 17:56 Actualizat pe 25.03.2024 la 18:21

Puțini știu care a fost primul contact al Afrei Saraçoğlu și ce fel de copilărie a fost nevoită să aibă, din cauza problemelor financiare.

colaj de imagini cu Afra Saraçoğlu

Puțini știu care a fost primul contact al Afrei Saraçoğlu și ce fel de copilărie a fost nevoită să aibă, din cauza problemelor financiare.

Afra Saraçoğlu a reușit să devină una dintre cele mai iubite actrițe. Fără îndoială, una dintre prestațiile care au propulsat-o în carieră este cea din ”Golden Boy”, serial difuzat de Happy Channel.

Deși toată lumea o admiră pentru frumusețe și pentru talentul evident, puțini sunt cei care știu că nu a avut o copilărie ușoară.

Citește și: Cum arată Christian Chávez din ”Rebelde” la 40 de ani. ”Giovanni” s-a pozat recent cu nepoțica sa și a înduioșat internetul

Cum a devenit celebră Afra Saraçoğlu. A avut o copilărie dificilă, obligată să muncească de la 13 ani

Afra Saraçoglu s-a născut în Balikesir-Edremit, Turcia. A studiat în Antalya, iar ulterior și-a continuat studiile la Universitatea Eskisehir, unde a aprofundat literatura.

În 2016 a debutat în actorie, cu un rol în producția "Ikinci Sans". În 2017, s-a alăturat distribuția serialului "Fazilet Hanim Kizlari", care se difuzează și în prezent.

Însă înainte de a își începe cariera, trebuie menționat că Afra a muncit din greu pentru a își întreține familia. Asta pentru că tânăra actriță a trecut prin momente dificile alături de mama sa, după ce părinții actriței s-au despărțit când ea era doar un copil.

Locuind cu mama sa, Lütfiye Saraçoğlu, și confruntându-se cu dificultăți financiare, a fost nevoită să muncească de la o vârstă fragedă.

Afra Saraçoğlu și-a început viața profesională la vârsta de 13 ani, când a trebuit să lucreze cot la cot cu mama sa în imobiliare. Din păcate, nici asta nu a ajutat. După ce a fost acceptată la Universitatea Anadolu, a fost nevoită să-și înghețe anul din cauza dificultăților financiare.

Un lucru interesant este că drumul Afra Saraçoğlu a fost ales de mama ei. Cariera în actorie a început după ce mama a înscris-o la o probă. A fost prima etapă a drumului lui Afra spre faimă, când a venit la Istanbul împreună cu părintele pentru o filmare de probă, conform marmarismanset.

Citește și: S-au iubit cu foc, dar acum e fiecare pe drumul lui! Cuplurile celebre de actori care s-au despărțit recent

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

”Golden Boy” - intrigă, poveste. Urmărește serialul pe Happy TV luni și marți, de la 20:30

Producția ”Golden Boy” spune povestea a două surori, pe care destinul le aduce în calea moștenitorului unui imperiu de bijuterii, deținut de familia Korhan, în care minciuna, trădarea și secretele își spun cuvântul.

Halis este proprietarul imperiului de bijuterii și capul familiei Korhan. Ferit (Mert Ramazan Demir), protagonistul serialului, este cel mai tânăr nepot al magnatului, care s-a întors acasă după ce a studiat în străinătate.

Tânăr rebel și nepăsător, Ferit ajunge să nu mai fie tolerat de către Halis, care a delegat-o pe Ifakat (nora sa rămasă văduvă), să îi găsească o mireasă bună lui Ferit.

Viețile celor două surori, Suna și Seyran, se schimbă pentru totdeauna atunci când, înainte să aibă loc logodna dintre Ferit și Suna, acesta se întâlnește din greșeală cu Seyran, protagonista serialului, și se simte atras de ea instantaneu.

Trădările, minciunile, secretele și planurile de răzbunare își fac simțită prezența mai mult ca niciodată.

În articolul

Cum a devenit celebră Afra Saraçoğlu. A avut o copilărie dificilă, obligată fiind să muncească de la 13 ani

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x