Cautare: 178 rezultate dupa tagul "cosmin selesi"

Masca căpitanul Hook, lupta pentru indicii. Cosmin Seleși și Raluka au intrat într-un balon uriaș!

acum 457 zile

Masca căpitanul Hook. În lupta pentru indicii au intrat Cosmin Seleși și Raluka, care ajung într-un balon uriaș. Cum s-au descurcat cei doi concurenți.

Masca Statuia Stradală. Cosmin Seleși: Este genial ce se întâmplă. E foarte tare!

acum 457 zile

Statuia Stradală este a treia mască din această ediție Scena Misterelor, iar magicianul Lorenzo intrepretează un număr de magie. ”Este genial ce se întâmplă. E foarte tare”, a exclamat Cosmin Seleși.

Cosmin Seleși, celebrul actor, răspunde provocării celor 61 de întrebări: Cea mai grea decizie a fost să mă însor, glumesc, mă omoară soția mea

acum 460 zile

Cosmin Seleși, celebrul actor și prezentator la Te cunosc de undeva, răspunde provocării celor 61 de întrebări de la Cultour prin tot felul de glume.

Cosmin Seleși, celebrul actor, răspunde provocării celor 61 de întrebări: E test grilă, cu variante de răspuns?

acum 460 zile

Cosmin Seleși, celebrul actor și prezentator la Te cunosc de undeva, răspunde provocării celor 61 de întrebări de la Cultour.

Telefonul fără fir la Scena Misterelor! Dan Negru: În acest fel se nasc fake news-urile

acum 471 zile

Ionuț Iftimoaie, Diana Munteanu, Anca Neacșu și Cosmin Seleși au trebuit joace telefonul fara fir, pentru a câștiga un indiciu pentru următoarea mască.

Venom, celebrul personaj Marvel, este hipnotizat de către magicianul Lorenzo. Cosmin Seleși: Aveți grijă la cap!

acum 471 zile

Magicianul Lorenzo realizează cel mai inexplicabil număr de hipnoză. Victima lui este Venom, îndrăgitul personal Marvel, iar ajutoarele sunt Pepe și Andrei Duban.

Echipa Galacticilor a câștigat a treia ediție de la "Scena Misterelor"

acum 478 zile

Echipa Galacticilor, din care fac parte Pepe, Diana Munteanu, Cosmin Seleși, Maria Cârneci și Șerban Copoț, a câștigat a treia ediție a emisiunii "Scena Misterelor".

"Cine sunt?", cel mai haios joc de la Scena Misterelor! Cosmin Seleși are muschi de Rambo

acum 478 zile

Că să beneficieze de indiciile oferite de Dan Negru, vedetele din platou, împărțite în tabăra Galacticilor și în cea a Starurilor, trebuie să își ajute coechipierul să ghicească al cui este corpul pe care îl are.

Masca Astronautul, lupta pentru indicii. Cosmin Seleși și Dorian Popa au parte de cea mai sexy probă!

acum 485 zile

Masca Astronautul. În lupta pentru indicii au intrat Cosmin Seleși și Dorian Popa, și au parte de cea mai sexy probă de la Scena Misterelor! Cum s-au descurcat cei doi concurenți.

Cosmin Seleşi și Șerban Copoț, eliminați din competiția "Asia Express- Drumul Elefantului"! Șerban: "Sunt total răvășit"

acum 489 zile

După accidentarea lui Cosmin Selesi, Șerban Clopot este nevoit să abandoneze cursa Asia Express- Drumul Elefantului.

Deadpool, demascat la "Scena Misterelor"! Nea Mărin: "Toată lumea șite cine este"

acum 492 zile

Cele două echipe, formate din Pepe, Diana Munteanu, Cosmin Seleși, Antonia, Liviu Teodorescu și vedetele permanente, trebuie să ghicească cine se află în spatele măștii lui Deadpool.

Dan Negru a adus Vestul Sălbatic la "Scena Misterelor"!

acum 492 zile

Cele două echipe, formate din Pepe, Diana Munteanu, Cosmin Seleși, Antonia, Liviu Teodorescu și vedetele permanente, trebuie să ghicească cine se află în spatele măștii de pistolar din Vestul Sălbatic.

Dan Negru a adus Vestul Sălbatic la "Scena Misterelor"! Liviu Teodorescu: "E mama lui Dorian Popa"

acum 492 zile

Cele două echipe, formate din Pepe, Diana Munteanu, Cosmin Seleși, Antonia, Liviu Teodorescu și vedetele permanente, trebuie să ghicească cine se află în spatele măștii de pistolar din Vestul Sălbatic.

Premiul Oscar, prima mască de la "Scena Misterelor"

acum 492 zile

Cele două echipe, formate din Pepe, Diana Munteanu, Cosmin Seleși, Antonia, Liviu Teodorescu și vedetele permanente, trebuie să ghicească cine se află în spatele măștii de statuetă Oscar.

Echipa Galacticilor a câștigat prima ediție de la "Scena Misterelor"

acum 492 zile

Galacticilor, din care fac parte Pepe, Antonia, Diana Munteanu, Liviu Teodorescu și Cosmin Seleși, au câștigat prima ediție a emisiunii "Scena Misterelor".

Cum i-a creat Dumnezeu pe țigani? Bulibașa: "Ne-a prins la furat în Rai, ne-a dat în gât un șarpe"

acum 492 zile

Actorul Nae Alexandru, invitat la "Scenă Misterelor", i-a explicat pirandei cum au fost creați țiganii de Dumnezeu. Totul a fost o scenetă pusă la cale de Dan Negru, să-i ajute pe concurenți să ghicească vedetea din spatele măștii de țigancă.

Spiridușul Dobby, din filmul „Harry Potter”, demascat la "Scena Misterelor"! Pepe: "Eram sigur că este ea"

acum 492 zile

Masca Spiridușul Dobby, din filmul „Harry Potter”, este una dintre cele mai spectaculoase de la „Scenă misterelor”. Este vorba despre o mască de silicon care se realizează în cel puțîn o lună și costă între 10000 și 20000 de dolari.

Spiridușul Dobby, din filmul „Harry Potter”, cea mai spectaculoasă apariție de la „Scenă misterelor”!

acum 492 zile

Cele două echipe, formate din Pepe, Diana Munteanu, Cosmin Seleși, Antonia, Liviu Teodorescu și vedetele permanente, trebuie să ghicească cine se află în spatele măștii spiridușului Dobby. În ajutorul lor a venit magicianul Lorenzo Cristian, care a realizat un număr de magie cu...

Super-eroul Deadpool, demascat la "Scena Misterelor"! Nea Mărin: "Toată lumea șite cine este"

acum 492 zile

Cele două echipe, formate din Pepe, Diana Munteanu, Cosmin Seleși, Antonia, Liviu Teodorescu și vedetele permanente, trebuie să ghicească cine se află în spatele măștii lui Deadpool.

Dan Negru a făcut telefonul fără fir la "Scena Misterelor"! "Asa se nasc fake news-urile"

acum 492 zile

Antonia, Alex Velea, Nea Mărin, Sorana și Liviu Teodorescu și vedetele permanente au trebuit joace telefonul fara fir, pentru a câștigă un indiciu în urmă căruia să ghicească vedetea din spatele măștii de Deadpool, de la Scena Misterelor.

1
2
3
4
5
»