Cautare: 46 rezultate dupa tagul "covorul rosu"

Star Matinal. Cine a plusat și cine a gafat pe covorul roșu. Cele mai extravagante şi glamuroase ţinute

acum 35 zile

Strălucire şi eleganţă, cam acestea sunt cuvintele cheie când vine vorba despre vedetele noastre. Şi de data această au arătat impecabil pe covorul roşu! Haideţi să vedem cele mai extravagante şi glamuroase ţinute, care au luat ochii tuturor.

Gabriel Anton, Dicaprio de România, de la 15 ani pe covorul roșu de la Hollywood

acum 61 zile

Este blond, frumos de pică şi la doar 15 ani a cucerit lumea de la Hollywood! Gabriel Anton, zis şi Leonardo Dicaprio de România, îşi trăieşte visul cu ochii deschişi. Are aspiraţii măreţe şi munceşte mult pentru ceea ce îşi doreşte.

Dakota Johnson, apariție rară pe covorul roșu de la Los Angeles

acum 135 zile

Dakota Johnson a avut o apariție surprizătoare pe covorul roșu la Los Angeles! Actrița a fost însoțită de celebra ei bunică!

Aparițiile pe covorul roșu, eleganță și stil! Coco Marinescu: "Eu am venit aici pentru că mâncarea și băutura sunt gratis"

acum 142 zile

Vedetele s-au strâns la un eveniment monden din Capitală. Eleganța și stilul au fost la ele acasă, mai puțin pentru Coco Marinescu care a venit la eveniment pentru alte lucruri.

Premiile Oscar 2019, cel mai așteptat eveniment al anului! Topul celor mai tari apariții de pe covorul roșu

acum 145 zile

Decernarea premiilor Oscar 2019 este unul dintre cele mai așteptate evenimente ale anului. Vedeți topul celor mai tari apariții de pe covorul roșu.

Vedete pe covorul roșu. Cine a gafat

acum 389 zile

Un nou eveniment monden şi iarăşi vedete noastre au apelat la cele mai bune metode pentru a arăta impecabil pe covorul roşu. Ce ţinute au ales, care au fost cele mai sexy dive, cine a gafat-o, vedem în clipul de mai sus.

Roby Roberto și Malone la premiera filmului lor: ”Covorul roșu e covorul roșu”

acum 390 zile

Roby Roberto și Malone merg spre premiera primului lor film. Cei doi sunt nevoiți să ascundă adevărata natură a filmului apreciat de critici.

Pe covorul roşu al Galei MET, moda a îmbrățișat religia!

acum 437 zile

O mitră papală, aripi de înger şi multe cruci. Un aer divin pare că a suflat pe covorul roşu al Galei MET, cel mai important eveniment din lumea modei. Anul acesta, biletul a costat 40 de mii de dolari. Iar vedetele s-au întrecut în apariţii scumpe şi avangardiste. Tema aleasă pentru...

14 cele mai WOW ținute ale actrițelor la Gala Oscarurilor. Doamne, cum arată Halle Berry!

acum 502 zile

Iata cum s-au imbracat actritele la Gala Oscarurilor 2018.

Nadia Comăneci la ”Globurile de Aur”. Fosta spotivă a purtat o rochie neagră

acum 557 zile

Nadia Comăneci a fost pe covorul roșu la ”Globurile de Aur”. Fosta spotivă a purtat, exact ca majoritatea vedetelor de la Hollywood, o rochie neagră

Iulia Vântur, senzație pe covorul roșu. Favorita lui Salman Khan a rupt gura târgului

acum 582 zile

Iulia Vântur este tot mai prezentă la evenimentele cu ştaif din India. Favorita lui Salman Khan a ieşit în evidenţă prin ţinuta aleasă.

Laura Cosoi, Andreea Raicu şi Dana Rogoz au strălucit pe covorul roșu de la Cannes

acum 792 zile

Laura Cosoi, Andreea Raicu şi Dana Rogoz s-au numărat printre cele mai admirate prezenţe româneşti de pe covorul roşu de la Festivalul de film de la Cannes. Vedetele noastre s-au întrecut în ţinute care mai de care semnate de desgineri români

FOTO: Paris Jackson i-a ŞOCAT pe toţi când a apărut AŞA pe covorul roşu!! Gestul pentru care lumea întreagă o critică

acum 834 zile

Mai sunt si alte celebritati care prefera sa-si expuna parul din diferite parti ale trupului.

1
2
3