Hande Erçel și Hakan Sabancı au participat împreună în cadrul Elle Style Awards 2024. Cum a apărut actrița pe scenă

Publicat pe 04.06.2024 la 10:13 Actualizat pe 04.06.2024 la 10:53

Mai multe celebrități din Turcia au pășit pe covorul roșu în cadrul Elle Style Awards. Printre acestea s-a numărat și Hande Erçel care a fost însoțită de logodnicul său, afaceristul Hakan Sabancı. Cei doi au demonstrat încă o dată că sunt nedespărțiți.

îndrăgostiți stau unul lângă celălalt

Îndrăgostiții au participat în cadrul amfAR Cannes Gala, cea de-a 30-a ediție.

Getty Images

Nu este pentru prima oară când Hande Erçel și Hakan Sabancı participă împreună în cadrul unui eveniment de asemenea anvergură. Nu cu multă vreme în urmă s-au aflat pe covorul roșu la Cannes, stând unul lângă celălalt. De data aceasta, au fost admirați în cadrul Elle Style Awards Turcia 2024. Vedeta cunoscută pentru rolul din Dragostea plutește în aer a fost complimentată pentru alegerea ținutei.

Hande Erçel și Hakan Sabancı au participat împreună în cadrul Elle Style Awards 2024

Rochia neagră de voal pe care vedeta a îmbrăcat-o a reprezentat subiectul multor discuții pe rețelele sociale. A început să joace în seriale de succes încă din 2014, atunci când numele său era prea puțin cunoscut. Faima i-a crescut odată cu timpul și astfel nimic n-a mai oprit-o să se dezvolte pe plan profesional.

Urmărește Dragostea plutește în aer de la 23:00, la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Între 2015 și 2016 a avut un rol major în producția turcească Günesin Kizlari, acolo unde a interpretat rolul “Selin Yilmaz”. Printre actorii care au făcut parte din distribuție se numără Burcu Özberk și Emre Kinay. Revenind la timpul prezent, Hande Erçel a participat alături de logodnicul său în cadrul Elle Style Awards 2024 din Turcia, arată milliyet.com.tr. Aceasta rămâne în continuare un nume importante pentru internauți. Cei mai mulți sunt curioși să afle detalii din viața sa personală, dar și profesională.

Citește și: Hande Erçel revine pe platourile de filmare pentru un nou proiect profesional. Se zvonea că vedeta renunță la actorie

S-a aflat la braț alături de Hakan Sabancı, bărbatul cu care formează un cuplu de ceva timp. Aceasta s-a reînscris la facultate pentru a-și finaliza studiile. Se află printre studenții de la Mimar Sinan Fine Arts Unviersity, departamentul de arte turcești. Recent a publicat o fotografie cu cardul de student. Cei mai mulți prieteni virtuali spun că aceasta își dorește să îndeplinească o regulă a familiei Sabancı, aceea de a avea o diplomă de studii.

Cei doi au câștigat premiul “Colaborarea modernă a anului” și s-au lăsat surprinși de camerelor foto. Dacă actrița a ținut să-și lase la vedere crăpătura de pe picior, partenerul său a arătat mai mult încordat. Atunci când a primit premiul, vedeta a avut dificultăți în a urca pe scenă din cauza rochiei lungi și a tocurilor uriașe. Se pare că reacția lui Hakan Sabancı a creat dezbateri ulterioare pe rețelele sociale, asta pentru că protagonista din Dragostea plutește în aer nu a primit ajutorul său.

Hande Erçel revine pe platourile de filmare în cadrul unui nou proiect profesional

Dacă cei mai mulți credeau că frumoasa vedetă renunță la cariera sa pentru a se dedica complet studiilor, iată că altele sunt planurile sale. Hande Erçel revine pe platourile de filmare din Çeşme în această vară și va juca împreună cu actorul Barış Arduç.

Citește și: Hande Erçel s-a aflat pe covorul roșu la Cannes. Vedeta din Turcia a strălucit într-o rochie roșie cu decolteu

Este vorba despre filmul Bir Bașka Așk ce îi va aduce pe actori împreună ca și cuplu. Dacă Hande Erçel va fi Aslı Mansoy, Barış Arduç va fi Ege Yazıcı. Engin Erden este regizorul care a mai lucrat în trecut cu îndrăgitul actor pentru ultima sa campanie publicitară. În film se vorbește despre povestea de iubire dintre Ege și Asli. În ceea ce o privește pe Hande Erçel, aceasta își continuă traiectoria și pe rețelele sociale.

În articolul

Hande Erçel și Hakan Sabancı au participat împreună în cadrul Elle Style Awards 2024. Cum a apărut actrița pe scenă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 2 iulie 2024. Racii au interes pentru studiu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Subiecte Bac 2024 - limba română. La subiectul al III-lea, a picat nuvela
a1.ro
Vlad Gherman, în lacrimi pe platoul de filmare pentru serialul Lia - soția soțului meu. Actorul a primit aplauze de la colegii săi
HelloTaste.ro
Spumă de zmeură fără zahăr, gata în 10 minute. Desert dietetic
Catine
Gem de mure negre. Cum să conservi aroma murelor pentru iarnă
useit.ro
Ce se va întâmpla cu AI până în 2045, potrivit experților. Oamenii vor fi afectați semnificativ
as.ro
Cum a putut reacţiona Monica Gabor când şi-a văzut fiica alături de tatăl falit pe care îl ajută cu bani, la doar 17 ani
MediCOOL
Efectele exercițiilor aerobice asupra sănătății. Cum îți pot îmbunătăți starea de sănătate
Spynews
Cartofi franțuzești în varianta românească. Rețetă perfectă de cină rapidă și gustoasă
DeParinti
Crampe postpartum: tot ce trebuie să știi despre ele
MediCOOL
7 alimente care devin mai hrănitoare când le fierbi. De ce este importantă metoda de gătit
HelloTaste
Tartă cu caise proaspete și fulgi de migdale
x