Cautare: 1079 rezultate dupa tagul "craciun"

Neatza cu Răzvan și Dani. Sofia Bălănescu cântă colindul "De Crăciun"

acum 1 ore

Sofia Bălănescu a lansat special de sărbători colindul "De Crăciun"

Cinci dintre cele mai frumoase orașe pe care le poți vizita în timpul iernii

acum 17 ore

Târgul de Crăciun din Viena este printre cele mai apreciate din Europa, iar viața culturală a acestui oraș este în plin avânt în perioada sărbătorilor. Dacă vrei să ai parte de o vacanță în care să simți magia Crăciunului la orice pas, iată câteva orașe care sunt încântătoare în timpul iernii.

”O mamă de Crăciun”, dorința unei copile de 11 ani, devenită realitate

acum 17 ore

Happy Channel vă invită să urmăriți un film emoționant: ”O mamă de Crăciun” (”A Mom for Christmas”), vineri, ora 20.00, la Happy Channel (în reluare, duminică, ora 14.00).

Îl mai știți pe Brandon din serialul ”Beverly Hills 90210”? Happy Channel prezintă unul dintre filmele regizate de Jason Priestley

acum 20 ore

”Dragă Moș Crăciun” este unul dintre cele 34 de filme regizate de Jason Priestley și pe care îl puteți urmări șa Happy Channel vineri, 13 decembrie, de la ora 17.00(în reluare, sâmbătă, ora 22.00).

Vrei să arăți fresh de sărbători? Încearcă masca facială cu led de care Victoria Beckham este îndrăgostită!

acum 23 ore

Adina Lăcătușu, reporter al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", în direct, dintr-o clinică din București, alături de doamna doctor Olga Melnic, ne arată ce putem face cu două săptămâni înainte de Crăciun ca să fim glamour.

Neatza cu Răzvan și Dani. Idei pentru Crăciun: Cum decorăm masa de sărbători?

acum 1 zile

Mădălina Vasile, reporter al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", în direct, din București, alături de la Alina Duculescu, designer de interior Gavia Concept, ne prezintă modul în care putem să decorăm masa de sărbători.

Ce ar face Cristina Ciobănașu, dacă ar fi Moș Crăciun pentru o zi? Răspunsul ei, în interviul ”crăciunesc”

acum 1 zile

Actrița și omul de televiziune Cristina Ciobănașu a răspuns provocării emisiunii ”CulTOUR”. Primul joc ”Crăciunesc” propus Cristinei este ”Continuă fraza”, în varianta de Sărbătoare. Cum a continuat Criss frazele? Iată câteva dintre răspunsurile ei:

Răi da' Buni. Picii lu' Soreasca colindă înainte de Crăciun

acum 1 zile

Picii lu' Soreasca colindă la Răi da' Buni, înainte de Crăciun.

Cine zice că Moș Crăciun nu poate fi un tânăr sexy?

acum 1 zile

Ne-am obișnuit cu toții cu un Moș Crăciun în vârtsă, cu barbă și plete albe și cu burtă. Dar, dacă Moșul ar fi un tânăr sexy?

Două profesoare se bat pentru a cuceri un tată singur și frumos foc. Marți, la Happy Channel

acum 1 zile

Happy Channel vă invită la o comedie dulce. ”Un Crăciun dulce” (”A Cookie Cutter Christmas”), marți, de la ora 17.00, la Happy Channel.

Neatza cu Răzvan și Dani. Cozonacii, vestitorii sărbătorilor de iarnă.

acum 1 zile

Alisa Păun, reporter al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", în direct, dintr-o cofetărie din București, ne prezintă care sunt preferații românilor în materie de cozonaci.

Neatza cu Răzvan și Dani. Ce manichiură purtăm de sărbători

acum 2 zile

Adina Lăcătușu, reporter al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", în direct, dintr-un showroom de produse de înfrumusețare din București, ne prezintă ce se poartă în materie de design pentru unghii.

Neatza cu Răzvan și Dani. Cum să facem față stresului de sărbători

acum 2 zile

Adina Lăcătușu, reporter al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", în direct, din București, alături de Yolanda Crețescu, psiholog clinician și psihoterapeut, ne explică cum putem face față stresului de sărbători.

Luni, Cristina Ciobănașu răspunde provocării ”CulTOUR”

acum 4 zile

Un interviu emoționant și amuzant, deopotrivă, luni, ora 16.00, la Happy Channel, cu Cristina Ciobănașu.

Acces Direct. Copiii Mirelei Vaida, sedinta foto de reviste!

acum 4 zile

Mirela Vaida se pregătea de şedinţa foto pentru sărbători, când a fost surprinsă de Dima Trofim. Frumoasa prezentatoare şi-a dorit ca inocenţa şi delicateţea copiilor ei să rămână imortalizate în imagini.

Află povestea lui Holly, o copilă care reușește să se bucure din nou de Crăciun, după pierderea mamei sale

acum 4 zile

Luni, de la ora 17.00, la Happy Channel aflați emoționanta poveste a unei copile de doar 6 ani, care trece printr-o traumă, după moartea mamei sale.

De Crăciun, a învățat să fie mai bun. Schimbarea ”băiatului rău” în băiatul bun

acum 4 zile

”Crăciun în fiecare zi” (”Christmas All Over Again”) este povestea unui puști răsfățat și răutăcios, care își terorizează familia și prietenii cu mofturile sale. I se pare că el este cel mai tare și toți trebuie să îi facă pe plac.

Celia, dezamăgită de Crăciunul din Australia! "Omul de zăpada se face din nisip la malul oceanului la 40 de grade"

acum 5 zile

Celia, dezamăgită de Crăciunul din Australia! După cinci ani în care i-a lipsit magia sărbătorilor româneşti, artista a luat o decizie radicală pentru familia ei!

Neatza cu Răzvan și Dani. Toba și cârnații tradiționali din carne de porc, produsele principale de pe mesele românilor în perioada Crăciunului

acum 5 zile

Niciun Crăciun fără tobă, lebăr, caltaboși, ori tradiționalii cârnați din carne de porc. În perioada sărbătorilor de iarnă, vânzările de produse de carne cresc cu peste 50 de procente.

Neatza cu Răzvan și Dani. Mesaj emoționant în noua piesă de Crăciun a trupei Bere Gratis, Doar de Crăciun

acum 6 zile

Trupa Bere Gratis a intrat în spiritul sărbătorilor și lansează piesa Doar de Crăciun, o melodie despre viață, pace și viitorul copiilor.

1
2
3
4
5
»

Stirile Antena 1 Observator

observator.tv