Ai tot ce-ți trebuie de Crăciun! Maratonul filmelor de iarnă la Happy

Publicat pe 04.12.2020 la 00:43 Actualizat pe 08.12.2020 la 12:19

Traversăm o perioadă dificilă, în care pare că nu ne mai putem bucura de lucrurile mici din jurul nostru, suntem stresați, îngrijorați și obosiți. Acesta este motivul pentru care Happy Channel își dorește să-ți reamintească de lucrurile care te făceau fericit înainte.

TV Happy

Pe data de 30 octombrie 2020, canalul Happy a început să difuzeze filme de Crăciun, dar asta nu e de ajuns. Din grija și dragostea pentru telespecatatorii noștri ne dorim să ducem aceasta sărbătoare la un alt nivel, să-ți reamintim ce înseamnă să fii #happy de sărbători, să râdem împreună, să plângem, să ne bucurăm și să fim mai buni.

Aşa cum şi-a obişnuit deja telespectatorii, şi în acest an, Happy Channel a dat startul maratonului celor mai frumoase filme de Crăciun. Astfel, în fiecare săptămână, de joi până duminică, de la ora 20:00 şi sâmbăta şi duminica, de la ora 13:00, întreaga familie se va bucura de producţii speciale de sărbătoare. „Crăciun în Angel Falls” (SUA 2017), „Crăciun în Louisiana” (SUA 2013), „Cel mai dulce Crăciun” (SUA 2017) sau „Un Crăciun imprevizibil” (SUA 2016) sunt doar câteva dintre titlurile maratonului.

Pe lângă producțiile magice de sărbători care te așteaptă în fiecare săptămână, ți-am pregătit și rețeta perfectă de Crăciun: 250 de grame de postări despre Crăciun, 100 de grame de gif-uri, 300 de grame de quiz-uri crăciunisticie, 500 de grame de vizualuri și elementul X de magie și voie bună.

Iată care sunt titlurile de Crăciun pentru restul lunii decembrie: Un cadou de Crăciun (Canada 2014), O poveste de Crăciun (SUA 2017), Un cadou de Crăciun, Cabana de Crăciun, Miss Christmas (SUA 2017), De 12 ori Crăciunul (SUA 2011), Nopți albe până la Crăciun (SUA, 2018), Crăciun ca la carte (SUA 2017), Dragă Moș Crăciun (Canada 2011), Un Crăciun regal (SUA 2014), Un Crăciun de neuitat (SUA 2016), Certuri de Crăciun (SUA/Canada 2016).

Nu rata filmele de Crăciun, de joi până duminică, de la 20:00, pe Happy Channel!

Citește și: Happy Channel dă startul sezonulul rece, cu cele mai bune filme de Crăciun Începând cu 16 noiembrie, serialul Femeie în înfruntarea destinului revine la Happy Channel

În articolul

Ai tot ce-ți trebuie de Crăciun! Maratonul filmelor de iarnă la Happy

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Exemple de meniu pentru deficit caloric. Ce poţi mânca într-o zi în funcţie de greutate, nivelul de activitate şi alti factori
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Soţia lui Ciprian Marica a avut cea mai provocatoare apariţie! Imaginile incendiare cu partenera de viaţă a milionarului român
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x