Cautare: 157 rezultate dupa tagul "curatenie"

Cum să faci o curățenie de toamnă ca la carte

acum 10 zile

Treaba va merge ca unsă cu aspirator vertical de ultimă generație. Nu te vei mai apleca și vei scăpa de durerile de spate.

Dragoste fără secrete. Narcisa și Cosmin fac curățenie în apartamentul Oanei și al lui Laurențiu

acum 99 zile

Concurenții primesc o nouă provocare de la organizatorii emisiunii. Trebuie să facă curățenie în apartamentul altui cuplu. Narcisa și Cosmin pun lucrurile la punct în locuința lui Laurențiu și a Oanei.

Carmen și Cătălin, cei mai harnici concurenți de la Dragoste fără Secrete!

acum 101 zile

Carmen și Cătălin, îndrăgitul cuplu de la Dragoste fără Secrete, ne au arătat modul în care fac ei curat în casă.

Dragoste fara secrete. Fiecare cuplu a mers la "vecinul" să facă ordine şi curăţenie

acum 106 zile

Sarcina zilei pentru concurenţii de la Dragoste fără secrete! Fiecare cuplu a mers la "vecinul" să facă ordine şi curăţenie

Dragoste ucisă de frigiderul gol! Tata Marian: Frigiderul și lada frigorifică au intrat în șomaj. Nu vrea să facă nici curățenie

acum 159 zile

Susține că a fost bătut, părăsit şi lăsat fără cele mai de preţ persoane din viaţa lui: cei doi copii! Sunt acuzaţiile pe care, tata Marian le face cu lacrimi în ochi. Bărbatul spune că nu mai poate trăi, de când Monica, cea care i-a fost alături mai bine de 10 ani, l-ar fi...

Roxana Nemeș are talent de gospodină: ”După curățenia asta și prafului o să-i fie drag să stea la mine casă!”

acum 165 zile

Roxana Nemeș a demonstrat la Neatza că are talent și de gospodină. ”După curățenia asta și prafului o să-i fie drag să stea la mine casă!”, a spus artista.

Adriana Bahmuţeanu își sterilizează casa cu ozon: Distrugem toți microbii și infecțiile

acum 183 zile

Adriana Bahmuţeanu are o abordare nouă legată de curăţenia generală din casă în prag de primăvară. Vedeta face o sterilizare cu ozon a locuinței sale.

”Fă-ți curat în cameră, dacă vine cineva?”, spaima părinților din Epoca de Aur. Copilul Dan Bad: ”Aspiratorul făcea un zgomot de ziceai că a explodat blocul”

acum 210 zile

În primul episod din noul sezon iUmor, Dan Badea a vorbit despre obiceiurile din comunism. ”Fă-ți curat în cameră, dacă vine cineva?”, îmi tot spunea mama, a dezvăluit comediantul. ”Când dam drumul la aspirator, care arăta ca o butelie de scafandru, făcea un zgomot de ziceai că...

”Let's do it Romania!”, o campanie de ecologizare a țării

acum 381 zile

Mai este doar o săptămână până când 1 miion de voluntari în cadrul proiectului ”Let's do it Romania!”, vor curăţa toată țara.

Vica și CRBL au ajuns la coada vacii: „Aoleu, ce pute aici!”

acum 396 zile

Vica Blochina și CRBL au ajuns la coada vacii. Cei doi au fost puși să facă curațenie la animale: „Aoleu, ce pute aici!”.

Nea Marin și-a pus vedetele să facă curățenie după dezastrul lăsat de Liviu și Andrei

acum 411 zile

Nea Marin și-a pus vedetele să facă curățenie după dezastrul lăsat de Liviu și Andrei. Toți au fost șocați de cum arăta restaurantul.

Alessia s-a mutat din propria casă și locuiește la hotel: "Îmi place că fac dezordine și găsesc curățenie"

acum 416 zile

Alessia a crezut că a scăpat de cea mai neagră perioadă, dar nici pomeneală, aşa că s-a mutat din propria casă şi locuieşte la hotel. Aflați ce se întâmplă cu adevărat în căsnicia vedete.

Gătitul și curățenia, viciile Corneliei, concurentă la "Te iubesc de nu te vezi"

acum 432 zile

Cornelia și Alexandru se gândesc la un loc în care să iasă împreună, deși se află deja într-un decor romantic

Ornela Pasăre face șmotru în direct! "Curățenia de Paște durează cam 24 de ore"

acum 535 zile

Mai sunt doar câteva zile până la Paşti, iar gospodinele sunt în toiul pregătirilor. Curăţenie, cumpărături, mâncare sunt atât de multe de făcut!

Cum să-ți transformi casa într-o locuință primitoare: 5 idei simple și creative

acum 561 zile

O locuință primitoare este practic suma mai multor detalii. Nu scăpa din vedere lucrurile cu adevărat importante, iar musafirii se vor simți la tine acasă mai bine ca nicăieri.

Florin către Diana: „Să vii să îmi faci curățenie acasă”

acum 675 zile

Florin Ristei și Diana Munteanu au început dimineața în forță. Prezentatorul îi propune colegei sale să vină și să-i facă curățenie acasă.

Raluca de la Bambi, este osedată de curățenie!

acum 891 zile

Denisa e nemulţumită că sora ei o pune să poarte câte o pereche de papuci în fiecare parte a casei. Are papuci pentru living, pentru dormitor, pentru baie şi papuci de ieşit afara. E disperată că trebuie să schimbe atâta încălţăminte pentru că sora ei e obsedată de curăţenie.

Anastasia Lazariuc, Cenușăreasa din Basarabia, făcea curățenie în școală: "Mama a suferit foarte mult când tatăl meu a murit"

acum 893 zile

Anastasia Lazariuc, Cenușăreasa din Basarabia, cunoscuta cântăreață din generația de aur, făcea în școală ca să-și ajute mama cu bani.

1
2
3
4
5
»