Cautare: 8 rezultate dupa tagul "cv"

Bărbatul ideal dă bine pe hârtie, dar, în realitate el este...

acum 374 zile

Natalie își impune să nu se îndrăgostească. Și asta pentru că ea crede că numai un bărbat cu un CV stufos și ambiții mărețe este cel potrivit pentru ea. Dar, asta îi dictează creierul. Însă inima ce are de spus? Va reuși sau nu să se îndrăgostească, aflați sâmbătă, în filmul ”Prea frumos ca să fie adevărat”, difuzat de la ora 20.00, de Happy Channel.

Interviul de angajare: Top 3 detalii mai importante decât CV-ul

acum 537 zile

Știm deja că șansele de a obține o întâlnire cu angajatorii cresc dacă punem la punct un CV foarte interesant și bine realizat. Ceea ce mulți dintre noi nu luăm, însă, în calcul sunt celelalte aspecte care contează în cadrul unui interviu de angajare.

Sătul de șef sau de colegii enervanți? Cele mai bune sfaturi înainte de căutarea unui nou loc de muncă

acum 1552 zile

Primul lucru care contează atunci când vă căutaţi un nou loc de muncă, este CV-ul.

Femeile de serviciu au nevoie de CV pentru a da cu mopul şi mătură

acum 2448 zile

Să te angajezi ca femeie de serviciu ai nevoie, mai nou, de acte de studii, CV şi adeverinţa medicală, scrie universul aregeasean.ro. Se întampla la o şcoală din Piteşti.

Cine este Ramona Mănescu şi ce CV impresionant are

acum 2505 zile

Ramona Mănescu este de formaţie jurist şi europarlamentar din anul 2007. Este membră a grupului ALDE din Parlamentul European, fiind coordonator în Comisia pentru Dezvoltare Regională şi membru în Comisia pentru Ocuparea Forţei de Muncă şi Afaceri Sociale. De asemenea, face parte din...

Angajatul model? Un francez a realizat cel mai creativ CV din ultimii ani, complet interactiv!

acum 2714 zile

Scrisori de intentie, CV-uri copiate de pe Internet, formulare predefinite - le scriem de cand lumea si le punem pe masa angajatorilor. Cei mai multi abia le scaneaza in ziua de azi - toate arata la fel, apar aceleasi raspunsuri, acelasi scris si ochii obosesc. De aceea, un tanar francez a...

Bulinel Bibanu, proba pentru postul de reporter

acum 2930 zile

Bulinel Bibanu a venit la Neatza sa dea proba pentru postul de reporter anuntat de Razvan si Dani.

Au inceput cautarile pentru noua vecina

acum 3454 zile

Razvan si Dani au lansat la Neatza o adresa oficiala de e-mail "vecina@antena1.ro" unde sa primeasca CV-urile telespectatoarelor pentru postul de vecina.