Cautare: 1793 rezultate dupa tagul "daniela crudu"

Mama Danielei Crudu s-a întors de urgenţă în România

acum 12 zile

Paparazzii Spynews.ro le-au filmat împreună pe cele două! Vedem ce se întâmplă între ele, după mulţi ani în care cea care i-a dat viaţă brunetei a locuit în străinătate.

Mihai Costea trăieşte o poveste de iubire discretă cu o altă domniţă din lumea bună

acum 16 zile

Mihai Costea, alias Nilă, așa cum îl știm cu toții, a pus inimile multor căprioare pe jar. Totul până acum, când pare să se fi așezat la casa lui. Mihai se iubește de ceva timp cu o domnișoară de oraș pe nume Adelina, însă au încercat să țină totul secret. Asta poate pentru...

Întâmplare nespusă din Asia Express. Cum a pierdut Daniela Crudu banii ascunși în șosetă

acum 29 zile

Dorian Popa dezvăluie la Xtra Night Show cum a pierdut Daniela Crudu banii ascunși în șosetă în sezonul 1 Asia Express.

Daniela Crudu, oprită de poliţie. Totul a fost filmat

acum 47 zile

Daniela Crudu face ea ce face şi hop ajunge în atenţia poliţiei. Din fericire, de data asta nu a mai fost vorba despre niciun scandal cu fostul iubit sau de vreo bătaie. În timp ce se afla la o plimbare corectă corespunzătoare alături de sora ei Ana, la geamul maşinii şi-a făcut...

Adevărul despre mama Danielei Crudu, după ce s-a spus că nu respectă carantina

acum 71 zile

Primele declaraţii ale Anei Crudu, după ce s-a scris, în presă, că mama ei ar fi venit din Italia şi nu ar fi respectat normele impuse de autorităţi. Sora Danielei Crudu dezvăluie cum au stat lucrurile, de fapt.

Star News. Daniela Crudu revine în forță, după scandalul cu iubitul ei

acum 84 zile

Daniela Crudu revine, în forţă! După mega-scandalul în care a fost implicată, fosta asistentă nu se mai ascunde de ochii lumii și își face, din nou, simțită prezenţa. Şi nu oricum, ci într-un mare fel.

Ţineţi-vă bine, Cruduţa revine!! Prima apariţie a Danielei Crudu la un eveniment, după ce a fost bătută de fostul iubit!

acum 86 zile

Dar ce chip frumos răsare, e al ei, al Cruduţei oare? Da! E chiar ea! Cruduţa pe care o ştim şi o îndrăgim, şi-a făcut prima apariţie după ce a fost bătută de iubit şi parcă e mai frumoasă ca niciodată! Bruneta nu are niciun semn pe faţă, ceea ce înseamnă că totul este bine!

Condiția impusă de Daniela Crudu iubitului croat, pentru împăcare

acum 97 zile

După ce a fost bătută cu bestialitate, Daniela Crudu i-a pus o condiţie iubitului croat pentru a se vedea şi a purta o discuţie.

Star News. Primele declarații ale Danielei Crudu după ce a fost bătută de iubit: Nu depun plângere

acum 99 zile

Avem primele imagini cu Daniela Crudu după cumplitul scandal de săptămâna trecută. Cruduţa a fost suprinsă de paparazzii Spynwes.ro într-un supermarket din Bucureşti. Zâmbitoare bine dispusă, îmbrăcată lejer şi cu ochelari de soare pe faţă, Cruduţa şi-a cumpărat câteva...

Star News. Daniela Crudu, prima reacție după ce a fost bătută de iubit

acum 99 zile

Daniela Crudu a postat prima fotografie de când a ieşit din spital! Postarea i-a lăsat mască pe fanii, care au înroşit butonul de like, mai ales că fosta asistentă tv apare într-o ipostază extrem de sexy. Dar asta nu este tot! În dreptul pozei, Daniela Crudu a scris un mesaj prin care...

Star Matinal. Cum a încercat iubitul Danielei Crudu să intre cu forța în spital

acum 104 zile

Antena Stars a aflat care a fost primul lucru pe care l-a făcut iubitul Danielei Crudu după ce a băgat-o pe vedetă în spital. Paparazzii Spynews.ro au surprins imagini exclusive, la scurt timp după agresiune.

Simona Traşcă, de partea Danielei Crudu în scandalul momentului! "Când iubeşti un bărbat, chiar dacă te agresează, nu depui plângere"

acum 105 zile

Vâlvă mare în ceea ce priveşte scandalul în care este implicată frumoasa Daniela Crudu! Simona Traşcă şi Catinca Roman au dat cărţile pe faţă şi au vorbit în cadrul emisiunii "Răi da' buni" despre situaţia în care se află vedeta în momentul de faţă, dar şi despre cum ar...

Star Matinal. Balada lui Flick pentru Daniela Crudu: Plin de nervi, iubitul, pe la semafoare; Și-a pierdut controlul, jucând-o-n picioare

acum 105 zile

Flick ”Domnul Rimă” a realizat la Star Matinal o baladă dedicată Danielei Crudu. ”Plin de nervi, iubitul, pe la semafoare; Și-a pierdut controlul, jucând-o-n picioare”, sună două dintre versuri.

Star Matinal. Cel mai probabil iubitul bătăuș al Danielei Crudu a părăsit România. Tatăl brunetei: Nu știu dacă o să fie pedepsit

acum 105 zile

Daniela Crudu a făcut şi primele declaraţii după ce a fost bătută. Este terifiant ce ar fi putut să se întâmple dacă nu ajungea la timp la spital.

Star Matinal. Iubitul Danielei Crudu, primele declarații în mâinile polițiștilor

acum 106 zile

primele declaraţii ale iubitului Danielei Crudu, atunci când a ajuns pe mâna poliţiştilor. De la ce a pornit bătaia şi ce spun oamenii legii.

Ana Crudu, sora Danielei, detalii şoc! De ce a bătut-o croatul?

acum 106 zile

Daniela Crudu a ajuns la spital desfigurată de iubit. Fosta asistentă tv a cerut ajutor la 112 după ce bărbatul a lovit-o cu bestialitate. Poliţiştii au deschis un dosar penal, însă Daniela Crudu a refuzat să depună plângere împotriva agresorului. Dacă nu o va face nici în...

Detalii de ultimă oră în cazul agresiunii Danielei Crudu! Bruneta a fugit desculţă aproape un kilometru

acum 106 zile

Detalii de ultimă oră în cazul agresiunii Danielei Crudu! Bruneta a fugit desculţă aproape un kilometru pe strada îngheţată!

Ce spune managerul clubului Nuba, despre scandalul dintre Cruduța și iubit! "În local nu a fost niciun incident între ei!"

acum 106 zile

Gabriel Pellegrini, managerul clubului Nuba, a vorbit la Xtra Night Show despre scandalul dintre Daniela Crudu și iubitul ei, şi confirmă faptul că în interiorul localului nu s-a petrecut nimic între ei!

Daniela Crudu, desfigurată în bătaie de iubit! Croatul se consideră nevinovat!

acum 106 zile

Croatul care a desfigurat-o în bătaie pe Daniela Crudu nu crede că a făcut ceva grav. Mai mult decât atât, individul are toate şansele să scape nepedepsit. Fosta asistentă tv nu vrea să depună plângere împotriva lui şi, în acest caz, judecătorii nu au nicio putere. Poliţiştii se...

Star News. Daniela Crudu, bătută crunt de iubit. De ce nu a depus plângere împotriva agresorului

acum 106 zile

Informaţii de ultimă oră despre starea Danielei Crudu! Ce a declarat vedeta în fața polițiștilor despre iubitul bătăuș.

1
2
3
4
5
»