Cautare: 333 rezultate dupa tagul "deces"

Star News. Detalii despre averea lăsată în urmă de Cristina Ţopescu. Cine o teroriza şi hărţuia în propria casă

acum 7 zile

După incinerarea Cristinei Ţopescu au ieşit la iveală detalii despre averea lăsată în urmă de jurnalistă. Prietena ei de suflet ne-a dezvăluit de ce a fost nevoită vedeta să locuiască în chirie şi cine o teroriza şi hărţuia în propria casă!

Star News. Decesul Cristinei Ţopescu. De ce nu s-a ales varianta înmormântării

acum 8 zile

Monica Pop face lumină în scandalul care a umbrit incinerarea Cristinei Ţopescu. A explicat de ce nu s-a făcut înmormântare, dar şi unde ar putea fi depusă urna cu cenuşa jurnalistei.

Serghei Mizil, despre moartea Cristinei Ţopescu: "Nu poate fi vorba de sinucidere"

acum 9 zile

Serghei Mizil, cel care o cunoştea pe Cristina Ţopescu de peste 30 de ani face dezvăluiri crunte despre viaţa plină de cumpene fostei prezentatoare TV, în exclusivitate!

Nuami Dinescu, printre ultimele persoane cu care Cristina Ţopescu s-a întâlnit înainte să moară! "Avea depresia pe care o am şi eu!"

acum 11 zile

Nuami Dinescu se numără printre ultimele persoane cu care Cristina Ţopescu s-a întâlnit înainte să moară!

Vocea tremurândă a Cristinei Ţopescu într-o înregistrare "document"

acum 11 zile

Apelul disperat făcut de Cristina Ţopescu în ultimele clipe de viaţă!

Dr. Monica Pop face declaraţii cutremurătoare după moartea Cristinei Ţopescu: "Prietenii au învăţat să-i respecte intimitate pentru că aşa era ea!"

acum 11 zile

Dr. Monica Pop face declaraţii cutremurătoare la Răi da Buni după moartea Cristinei Ţopescu.

Informaţii de la IML în cazul morţii Cristinei Ţopescu! I-au fost găsite pastile în stomac!

acum 11 zile

Informaţii de la IML în cazul morţii Cristinei Ţopescu! I-au fost găsite pastile în stomac!

Star News. Detalii despre decesul Cristinei Ţopescu. Ce spun apropiații jurnalistei

acum 11 zile

Au apărut detalii cumplite despre disperarea Cristinei Ţopescu şi lupta pe care o ducea în ultima vreme.

Star News. Prietena Cristinei Ţopescu despre ultima conversație cu jurnalista: Nu era marcată de absolut nicio suferință

acum 11 zile

Ies la iveal detalii cumplite despre disperarea şi lupta pe care o ducea Cristina Ţopescu. Ce s-a întâmplat cu ea în ultimele săptămâni de viaţă. Filmul morţii celebrei jurnaliste şi ce i-a şocat pe anchetatori.

Star News. Ce s-a întâmplat cu Cristina Ţopescu în ultimele săptămâni de viaţă. Filmul morţii celebrei jurnaliste

acum 11 zile

Detalii cumplite despre disperarea şi lupta pe care o ducea Cristina Ţopescu. Ce s-a întâmplat cu ea în ultimele săptămâni de viaţă. Filmul morţii celebrei jurnaliste şi ce i-a şocat pe anchetatori.

Neatza cu Răzvan și Dani. A murit Cristina Ţopescu! Povestea de viață a jurnalistei

acum 12 zile

Fiica marelui comentator Cristian Ţopescu, Cristina Ţopescua, fost găsită fără suflare, noaptea trecută, în propria locuinţă.

Star Matinal. A murit Cristina Ţopescu! Ce probleme ascundea jurnalista

acum 12 zile

Jurnalista Cristina Ţopescu, fiica marelui comentator Cristian Ţopescu, a fost găsită fără suflare, noaptea trecută, în propria locuinţă. O vecină a sunat la 112 în jurul orei 22, atunci când la domiciliul jurnalistei au sosit mai multe echipaje care au constatat decesul....

Star News. Fiul lui Marcel Toader, experiențe terifiante

acum 37 zile

La cinci luni de la moartea lui Marcel Toader, fiul face dezvăluiri despre experienţele terifiante. Nenorocirile au venit una după alta. A fost avertizat, dar nu a crezut că este posibil aşa ceva.

Star News. Detalii neştiute din casnicia Mariei Cârneci

acum 59 zile

Maria Cârneci şi Romulus Petrescu erau împreună, de mai bine de 36 de ani. Au avut o relaţie frumoasă, pe care au încercat să o ţină, mai mereu, departe de ochii lumii. Rareori a vorbit Maria Cârneci despre asta, dar, pentru Antena Stars, a făcut mărturisiri, în exclusivitate!...

Star News. Betty Salam, secretul teribil ascuns timp de nouă ani: Am simțit că mama va muri și am văzut înainte momentul

acum 64 zile

Secretul teribil pe care Betty Salam nu l-a spus nimănui, până acum! Cum a presimţit moartea mamei ei şi ce a văzut cu câteva zile înainte să se întâmple! Imaginile durerii sfâşietoare din ziua care l-a distrus pe Florin Salam pe viaţă!

Star News. Durere fără margini pentru Ionuț Dolănescu. Două decese în aceeași zi!

acum 64 zile

Durere fără margini pentru Ionuț Dolănescu după ce și-a pierdut unchiul și mătușa în aceeași zi. Mai exact, ultimul frate al mamei sale s-a stins din viață, iar anunțul a fost făcut chiar de Maria Ciobanu. Iar durerea este cu atât mai mare cu cât în aceeași zi s-a prăpădit...

Doctoriţa Emilia Vulpe se întâlneşte cu Felicia, eterna ei rivală din copilărie şi adolescenţă!

acum 77 zile

Doctoriţa Emilia Vulpe o revede pe Felicia, eterna ei rivală din copilărie şi adolescenţă, are o idee pe care o consideră genială. Şi i-o comunică primarului, cu care are - de altfel - o aventură amoroasă.

Secretara Flori a vrut să o păcălească pe Doina cu decesul tatălui său! "Aveam şi eu nevoie de nişte bani în plus!"

acum 77 zile

Din dorința de a lua niște bani în plus, Flori decide să o păcălească pe Doina că i-a murit tatăl. Îmbrăcată în negru, plânsă toată, a stat în fața ei implorând-o pe aceasta să-i dea ajutorul pentru înmormântare.

Ce spun reprezentanţii Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila unde a născut tânără mămică

acum 77 zile

Ce spun reprezentanţii Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila unde a născut tânără mămică

O mămică de doar 19 ani s-a stins la numai o lună după ce a născut

acum 77 zile

Şi-a dorit, mai mult ca orice, un prunc. A dat viaţă minunii, dar o eroare medicală, acuză familia, i-a curmat visul, când se aştepta mai puţin. O mămică de doar 19 ani, din Brăila, a apucat să-şi strângă bebeluşul în braţe doar de câteva ori, pentru că tânăra s-a stins la...

1
2
3
4
5
»