Ce s-ar fi întâmplat, de fapt, cu actrița Karla Álvarez, care a avut o moarte suspectă la 41 de ani. Ce scrie în certificatul de deces

Publicat pe 16.11.2023 la 15:51 Actualizat pe 16.11.2023 la 16:02

Actrița cunoscută ca "răufăcătoarea din telenovele" a murit pe 15 noiembrie 2013 în locuința sa din Mexico City, la vârsta de 41 de ani.

Karla Álvarez

Karla Álvarez a devenit una dintre cele mai îndrăgite actrițe din telenovele datorită talentului său în melodrame precum "María Mercedes", "Agujetas de color de rosa", "Acapulco, cuerpo y alma", "La mentira", "Heridas de amor", printre altele.

Karla Álvarez a fost una dintre actrițele cele mai iubite de public în perioada cuprinsă între 1990 și 2000. Debutul ei în melodramele mexicane a avut loc în 1992, alături de Thalia, în telenovela 'María Mercedes', melodramă care i-a permis să se poziționeze ca actriță remarcabilă și, cu timpul, să se consolideze ca una dintre cele mai bune bune personaje negative din televiziune.

Citește și: Karla Álvarez ar fi împlinit 50 de ani. Așa s-a desfășurat întreaga carieră, dar și tragica sa moarte

De ce ar fi murit cu adevărat Karla Álvarez? Iată ce scrie în certificatul de deces

Deși și-a croit cu talent un nume jucând roluri negative în seriale, destinul ei tragic din 2013 a lăsat multă vreme semne de întrebare. Corpul ei a fost incinerat fără să fie efectuată o autopsie, însă în 2017, Univision a reușit să obțină acces la documentele oficiale, dezvăluind astfel adevărul șocant din spatele morții sale.

Circumstanțele în care a murit, la 15 noiembrie 2013, au dat mult de furcă, deoarece au apărut nenumărate teorii care indicau o presupusă tulburare alimentară sau chiar faptul că și-ar fi luat viața.

În 2017, Univision a avut acces la certificatul de deces al actriței din "Las tontas no van al cielo", semnat de medicul José Luis Haro Rodríguez, datat 16 noiembrie 2013.

Acest document stipulează car ar fi fost cauza morții lui Karla Álvarez, mai exact insuficiența respiratorie acută legată de o pneumonie virală.

Aceeași sursă a relatat că actrița Karla Álvarez era bolnavă cu câteva zile în urma decesului și a avut simptome precum tuse și febră. Medicii au indicat chiar că momentul exact al morții sale s-a produs în timp ce mânca quesadillas în locuința sa din Mexico City, după ce a suferit o criză puternică de tuse.

Karla Álvarez a murit la 15 noiembrie 2013, la vârsta de 41 de ani. Ultima ei telenovelă a fost "Qué bonito amor", o melodramă ale cărei filmări se terminaseră cu doar câteva luni înainte.

Citește și: Totul despre actrița Bensu Soral din serialul Bariere invizibile. Află detalii despre îndrăgita vedetă

În articolul

Ce s-ar fi întâmplat, de fapt, cu actrița Karla Álvarez, care a avut o moarte suspectă la 41 de ani. Ce scrie în certificatul de deces

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Destinaţia de poveste din România, râvnită de Paşte. Cazările sunt aproape epuizate, deşi un sejur ajunge până la 3.500 de lei
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x