Cautare: 2926 rezultate dupa tagul "dragoste"

Iulia Șapcaliu și Vasile Turnău (Lică), probleme în paradis? Cine este mărul discordiei?

acum 5 zile

Frumoasa ploieșteancă, Iulia Șapcaliu, a explicat de ce a plâns după discuția pe care a purat-o cu Vasile Turnău. Dacă vreţi să revedeți cele mai bune momente din emisiunea Mireasă și să urmăriți live pe concurenți 24/24, atunci sunteţi la un singur click de această...

Pe cine a pus ochii Ionuț Raicu? Narcisa Pruteanu disecă firul în patru!

acum 5 zile

Narcisa Pruteanu, deranjată de indecizia băietiilor, a pus piciorul în prag și încearcă să afle pe cine a pus ochii Ionuț Raicu. Frumoasă moldoveancă l-a luat la un interogatoriu pe Ionuț. Dacă vreţi să revedeți cele mai bune momente din emisiunea Mireasa și să urmăriți live...

Edy Catană a pus ochii pe Adelina Sturzu? Flirt, în direct, la Mireasa!

acum 6 zile

Edy Catană, însoțitorul lui Florin Florea, și frumoasă vâlceanca, Adelina Sturz, au flirtat de față cu toată lumea. Dacă vreţi să revedeti cele mai bune momente din emisiunea favorită, atunci sunteţi la un singur click de această dorinţă. Pe AntenaPlay găsiţi episoadele...

Dragostea plutește în aer în casa Mireasa. Descoperă ce se petrece între Andra și Ionuț

acum 8 zile

Andra și Ionuț au discutat la ceas de seară despre relații, dar și despre experiența din casa Mireasa. Oare se înfiripă ceva între cei doi concurenți?

Cine este iubita milionarului italian Gianluca Vacchi

acum 10 zile

Gianluca Vacchi şi iubita sa trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, desprinsă parcă din filme. Cine este frumoasa care i-a pus inima pe jar milionarului italian.

Diva îi declară dragostea lui Mario. Bobi îi surprinde îmbrățișați

acum 13 zile

Diva îi spune lui Mario că ține enorm la el, dar nu poate avea o relație, viața ei este prea complicată în acest moment. Bobi îi surprinde pe cei doi îmbrățișați.

Diana Dumitrescu, detalii din noul reality show matrimonial - Mireasa

acum 15 zile

Diana Dumitrescu va prezenta emisiunea "Mireasa", care va avea marea premieră sâmbătă, 21 martie, la Antena 1. După premiera de gală, noul show matrimonial va putea fi urmărit 24/24 pe canalul LIVE al emisiunii din platforma Antena Play.

Eduard Vacariu și-a povestit viața amoroasă la iUmor

acum 18 zile

Eduard Vacariu a revenit la iUmor cu un număr de stand up comedy legat de viață lui amoroasă.

Cum reuşeşte Andreea Bălan să treacă peste despărţirea de George Burcea

acum 18 zile

Andreea Bălan a mărturisit cum reuşeşte să treacă peste separarea de George Burcea! În aceste momente, artista trece printr-o perioadă foarte dificilă, însă încearcă să fie puternică şi să depășească cumva momentele grele.

Star Matinal. Actorul Mitică Popescu, alături de o doamnă cochetă

acum 23 zile

Dragostea nu ţine cont de vârstă! Paparazzii l-au surprins pe Mitică Popescu, unul dintre cei mai cunoscuţi actori ai României, în compania unei doamne misterioase!

Sfaturile specialiștilor pentru criză de pasiune din cuplu

acum 28 zile

Adina Lăcătușu, reporter al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", în direct, alcum trecem peste criza de pasiune din cuplu.

Jeni Nicolau a ţinut post 12 ani, pentru a-şi găsi iubirea

acum 31 zile

Invitată la "Star Matinal", Jeni Nicolau a povestit prin ce drame a trecut.

Imagini exclusive cu Laura Dincă și Cristian Boureanu! Au renunțat la inhibiții și au dat frău liber iubirii

acum 31 zile

Se spune că iubirea se întreţine, cu tot felul de gesturi, care să îi demonstreze celuilalt că sentimentele sunt în continuare puternice. Iar o cină romantică la ceas de seară sună tare bine. Ştie asta şi Cristi Boureanu, care a fost surprins de paparazzii alături de iubita sa,...

Mihai Bendeac a refuzat să sărute o concurentă! Cătălina Ivan: De ce ezită?

acum 32 zile

Cătălina Ivan, din Galați, a venit la insistențele prietenilor la "iUmor". Frumoasă moldoveancă a vrut sa-i fure un sarut lui Mihai Bendeac dar acesta a refuzat.

Cătălina Ivan a venit să-și găsească iubirea la iUmor: Pe toți îi bag sub masă!

acum 32 zile

Cătălina Ivan, din Galați, a venit la insistențele prietenilor la "iUmor". Frumoasă moldoveancă a pregătit un număr de stand-up despre viața ei.

Acces Direct. Viorel Stegaru o cere în căsătorie pe Vulpița!

acum 32 zile

Moment unicat la Acces Direct, Viorel Stegaru a cerut-o în căsătorie pe Veronica!

Star Matinal - Horoscopul zilei, 23 februarie 2020. Află cum stai în materie de dragoste, bani și dragoste

acum 38 zile

Astrologul Remus Ionescu a pregătit horoscopul zilei de 22 februarie. Pentru a afla cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate, noroc și nu numai, urmărește clipul de mai sus.

Horoscop duminică, 16 februarie. Capricornii iau o decizie riscantă

acum 45 zile

Astrologul Remus Ionescu a pregătit horoscopul zilei de 16 februarie. Pentru a afla cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate, noroc și nu numai.

Horoscop sâmbătă, 15 februarie. Vărsătorii dau dovadă de generozitate

acum 46 zile

Astrologul Remus Ionescu a pregătit horoscopul zilei de 15 februarie. Pentru a afla cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate, noroc și nu numai

Neatza cu Răzvan și Dani. Din dragoste pentru balet. Cum se antrenează viitoarele balerine de la Liceul de Coregrafie Floria Capsali

acum 47 zile

Viitoarele balerine de la Liceul de Coregrafie ”Floria Capsali” își spun povestea la Neatza cu Răzvan și Dani. Care sunt idolii lor.

1
2
3
4
5
»