Cautare: 3009 rezultate dupa tagul "dragoste"

Horoscop zilnic, miercuri, 29 mai: Gemenii scapă de o greutate sufletească

acum 410 zile

Astrologul Remus Ionescu a pregătit horoscopul zilei de 29 mai. Pentru a afla cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate, noroc și nu numai, citește mai departe și află ce îți rezervă astrele pe 29 mai.

Xtra Night Show. Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, poveste de dragoste cu peripeții: Am făcut accident cu mașina, iar el m-a ajutat să-mi cumpăr alta

acum 410 zile

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi formează unul dintre cele mai noi cupluri din showbiz. Povestea lor de dragoste este plină de peripeții încă de la început.

Alex Mica, autorul hitului Dalinda, mesaj pentru femeile din viața lui

acum 410 zile

Alex Mica a fost în topuri, dar problemele în dragoste i-au dat peste cap întreaga viaţă. Autorul hitului Dalinda revine la Răi da Buni cu o nouă poveste de iubire.

Paula Chirilă, viața după divorțul neașteptat și despărțirea de iubitul tinerel

acum 410 zile

De la o posibilă căsătorie s-a ajuns la despărţire! Aflați cum trece Paula Chirilă peste dezamăgirea în dragoste.

Flori și Andrei, discuție aprinsă la Dragoste fără Secrete!

acum 411 zile

După schimbul de apartamente, de ieri, Flori și Andrei au rămas fără balcon, ceea ce pentru un cuplu de fumători provoacă discuții aprinse.

Mădălina de la Dragoste fără Secrete, mărturie șocantă: Îmi place Andrei!

acum 411 zile

Alexandru și Mădălina, într-unul dintre rarele și scurtele momente de liniște și pace. Mădălina a luat jocul "Adevăr sau Provocare" în serios. Și spare să spună adevărul și numai adevărul.

Horoscopul zilei 28 mai 2019. Zi importantă pe plan profesional pentru trei zodii

acum 411 zile

Remus Ionescu, astrologul de la Star Matinal, a realizat horoscopul zilei de 28 mai pentru fiecare zodie în parte. Dacă vrei să afli cum stai cu dragostea, cu sănătatea sau dacă vei câștiga sau vei pierde bani, vezi horoscopul zilei de 28 mai.

Dragoste fără Secrete. Alexandru și Mădălina, atingeri interzise la TV!

acum 412 zile

Lucrurile par să ia o turnură neaşteptată în cuplul Alexandru și Mădălina, cei doi au uită de tot şi s-au lasă pradă pasiunii.

Alexandru de la "Dragoste fără secrete", către Nicoleta: Eu vreau să înţelegi că şi mie îmi este greu să am o relaţie cu tine doar aici

acum 412 zile

Eu vrea să înţelegi că şi mie îmi este greu să am o relaţie cu tine doar aici. Vreau o relaţie cu tine ca lumea. Dar cum facem? Gândeşte-te că eu am decis, în primul rând, cu Mădălina să plec pe drum. Ţi-am jurat că după emisiune o să vorbim", a spus Alexandru.

Atenție, bărbați! Ornela Pasăre este singură: Eu sunt foarte romantică.... să mă aștepte acasă cu lumânări aprinse, cu petale de trandafir

acum 412 zile

Ornela Pasăre, invitată la "Neatza cu Răzvan și Dani", interpreta de muzică populară a dezvăluit, în direct, că este singură.

Horoscopul zilei 27 mai 2019. Zodiile care astăzi își întâlnesc marea dragoste

acum 412 zile

Remus Ionescu, astrologul de la Star Matinal, a realizat horoscopul zilei de 27 mai pentru fiecare zodie în parte. Dacă vrei să afli cum stai cu dragostea, cu sănătatea sau dacă vei câștiga sau vei pierde bani, vezi horoscopul zilei de 27 mai.

Grasu XXL, interviu necenzurat despre povestea de iubire pe care o trăieşte cu Laura Andreşan

acum 413 zile

Dacă mulţi nu le-au dat nicio şansă la începutul relaţiei, iată că au trecut 10 ani de când formează un cuplu şi acum se pregătesc să devină părinţi.

Mădălina Apostol și Nick Rădoi s-au despărțit

acum 414 zile

După o relaţie de cinci ani, presărată cu despărţiri, certuri şi numeroase împăcări, Mădălina Apostol-Nick Rădoi, căci despre ei este vorba, au pus definitiv punct relaţiei şi au decis să o ia pe drumuri separate. Haideţi să vedem cum a decurs povestea lor de dragoste, dar şi...

Nicoleta Voicu află în direct, de la astrolog, când își va putea cunoaște părinții naturali, dar și de ce nu are noroc la bărbați

acum 414 zile

Nicoleta Voicu află în direct, de la astrolog, când își va putea cunoaște părinții naturali. Artista mai află și alte lucruri care o macină de ceva vreme. De ce nu are noroc la bărbați, dar și când își va întâlni marea dragoste.

Feli, interviu emoționant despre rolul de mămică

acum 415 zile

Feli ne-a acordat un interviu plin de emoţie. De fapt, Feli nu mai e Feli! Feli e fericire, e dragoste! Cum s-a schimbat artista de când a devenit mămică, ne spune chiar ea.

Dragoste fără Secrete. Nicoleta, în lacrimi, după ce l-a văzut pe Alexandru făcându-i avansuri Mădălinei: Nu mai pot, îl iubesc!

acum 415 zile

Conflictul ia amploare în cuplurile formate din Mădălin-Nicoleta și Alexandru-Mădălina. Alexandru i-a făcut avansuri Mădălinei și a mângăiat-o tandru în timp ce făcea curățenie, imaginile fiind vizionate și de Nicoleta, femeia pe care spunea că o iubește.

Neatza cu Răzvan și Dani. Dani Oțil, invitat să joace rolul unui bărbat musculos în videoclipul Anei-Maria Ababei

acum 415 zile

Ana-Maria Ababei, invitată la "Neatza cu Răzvan și Dani", i-a făcut o invitație lui Dani Oțil să joace în noul ei videoclip.

Ana-Maria Ababei cânta, la Neatza cu Răzvan și Dani, melodia Ia mai lasă-mă în pace

acum 415 zile

Ana-Maria Ababei, invitată la "Neatza cu Răzvan și Dani", a prezentat videoclipul piesei "Ia mai lasă-mă în pace".

Gina Pistol, interviu de senzaţie! A început pregătirile pentru nuntă?

acum 415 zile

Gina Pistol are o relaţie pe care o ascunde de ochii curioşilor, dar cu toate acestea ne-a vorbit de planurile ei legate de viaţa de cuplu.

Tensiune maximă în casă Dragoste fără Secrete! Un amantlâc incendiar a distrus liniştea din cuplurile Mădălina - Alexandru și Nicoleta - Mădălin!

acum 416 zile

Telenovelă amoroasă în emisiunea Dragoste fără secrete. Un amantlâc dă peste cap liniştea a două cupluri. Ei bine, Nicoleta a avut o relaţie amoroasă cu Alexandru iar spiritele s-au încins la maximum!

«
11
12
13
14
15
»