Cautare: 99 rezultate dupa tagul "facultate"

Neatza cu Răzvan și Dani. De ce să urmezi o facultate militară

acum 134 zile

Alisa Păun, reporter al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", în direct, de la Academia Tehnică Militară "Gerdinand I", a aflat de la Cpt. Cristian-Emil Moldoveanu, în ce constă pregătirea elevilor.

Acces Direct. Mariana Ionescu Căpitănescu trece prin momente grele: Îmi este foarte greu fără el

acum 146 zile

Mariana Ionescu Căpitănescu trece prin momente grele. Îndrăgita artistă suferă şi spune că se află la un pas de. despresie. Care sunt motivele.

Neatza cu Răzvan și Dani. A început noul an universitar! Marian Duță a pus ochii pe studentele de la SNSPA

acum 149 zile

Marian Duță, reporterul emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", în direct, de la Școală Națională de Studii Politice și Administrative, a aflat de la Alina Bârgăoanu, decan al Facultății de Comunicare și Relații Publice, cum arată prima zi de student pentru boboci.

Viitorii arhitecți ai României, în direct, la Neatza cu Răzvan și Dani

acum 151 zile

Aura Dajbog, reporter al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani" , în direct, de la Universitatea de Arhitectură și Urbanism "Ion Mincu", a aflat de la rectorul Marian Moiceanu, cum arată festivitatea de deschidere a noului an universitar.

Adina Buzatu visează să meargă, din nou, la facultate. În străinătate

acum 192 zile

Stilista Adina Buzatu are planuri mărețe. Despre ele a vorbit la Happy Channel, la emisiunea ”CulTOUR”.

Star News. Laura Dincă a renunțat la facultate. De ce a luat această decizie iubita lui Cristian Boureanu

acum 223 zile

Laura Dincă e dispusă să facă orice, din dragoste pentru Cristian Boureanu! Blonda a luat o decizie care a lăsat pe toată lumea cu gura căscată. A renunţat la un lucru extrem de important, şi asta doar de dragul iubitului ei.

A recunoscut că şi-a înşelat soţia! Faimosul actor Marius Bodochi a făcut dezvăluiri şocant de sincere!

acum 225 zile

Marius Bodochi, titanul scenei româneşti a fost căsătorit cu o actriţă celebră, cu 13 ani mai în vârstă decât el, iar povestea sa de iubire a şocat lumea artistică. I-a recunoscut femeii cu care a fost însurat că a înşelat-o, deşi nu i-a dat motive!

Dezvăluirile lui Cezar Ouatu te lasă mască: Mi-au murit doi bătrâni în brațe!

acum 226 zile

A aflat că are o soră, care locuieşte în SUA şi a îngrijit bătrâni bolnavi ca să poată studia în Italia. Unii bătrâni care, din nefericire, i-au şi murit în braţe. Cezar Ouatu, căci despre el este vorba, a avut o viaţă care pe unii i-ar fi doborât. A aflat de moartea tatălui...

Adevărata viaţă a Oanei Lis, pas cu pas! Tot ce nu a vrut să facă public până acum!

acum 227 zile

Invitată la "Răi, Da' Buni", Oana Lis a dezvăluit ce a determinat-o să se înscrie la această facultate de Facultatea de Psihologie.

Neatza cu Răzvan și Dani. Bombă în showbiz! What's UP face marele anunț: Mă apuc de facultate. Vreau să învăț să vorbesc țigănește

acum 227 zile

What's UP se apucă de facultate. Artistul nu a reușit să-și termine studiile pentru că s-a apucat de muzică, iar timpul nu i-a permis. Acum, artistul promite că va termina facultatea, spre bucuria mamei lui.

Neatza cu Răzvan și Dani. Denisa Trofin lansează melodia Otrava: Facultatea mi-a ocupat foarte mult timp, însă de acum mă voi axa mai mult pe muzică

acum 241 zile

Denisa Trofin a venit la Neatza cu Răzvan și Dani și a vorbit despre noua ei melodie, ”Otrava”, și nu numai. ”Facultatea mi-a ocupat foarte mult timp, însă de acum mă voi axa mai mult pe muzică”, a declarat artista.

Interviu în exclusivitate cu Adrei Iordănescu! Fiul lui Anghel Iordănescu vorbeşte despre planurile sale

acum 259 zile

Este frumos, finuţ şi are mare lipici la femeile frumoase. Andrei Iordănescu ne-a dezvăluit cu cine va pleca în vacanţe şi unde.

Star Magazin. Ce se întâmplă între Oana şi Viorel Lis. De ce nu a însoţit-o în cel mai tare moment al vieţii ei

acum 259 zile

Ce se întâmplă între Oana şi Viorel Lis! De ce nu a însoţit-o în cel mai tare moment al vieţii ei! Detalii din culisele relaţiei dintre cei doi!

Star News. Oana Lis este psiholog! Primele imagini ea în noua ipostază

acum 260 zile

Avem un nou psiholog, in showbizul romanesc! Oana Lis e absolventă, cu acte în regulă, iar noi avem primele imagini ea în noua ipostază.

Neatza cu Răzvan și Dani. Ramona Olaru, povești din facultate: Am stat cu patru băieți în cameră. Dormeam sprijinită de ușă

acum 267 zile

Ramona Olaru dezvăluie faptul că a locuit cu patru băieți în cameră, în timpul facultății. Răzvan și Dani sunt extrem de curioși de cum decurgeau lucrurile între ei.

Cele mai căutate joburi în 2019

acum 395 zile

Studiile arată că 80 la sută dintre absolvenții facultăților din România au joburi în alte domenii decât în cele pentru care s-au pregătit.

Smiley News. Imnul studenților UMF Tîrgu Mureș

acum 401 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica Smiley News, de la Neatza, un nou clip amuzant de pe internet.

Bogdan Stanoevici și Ana Ciontea, îndrăgiții actori din serialul "Fructul Oprit", o prietenie ca în filme: "Am fost colegi în facultate"

acum 407 zile

Bogdan Stanoevici și Ana Ciontea, îndrăgiții actori din serialul "Fructul Oprit", se cunosc încă din facultate, iar de atunci au o frumoasă prietenie.

Ce facultate au terminat vedetele! Raluca de la Bambi are diplomă de actriță: "Am fost la clasa lui Sebastian Papaiani"

acum 454 zile

Echipa prietenilor a fost curioasă să afle ce facultate au terminat vedetele. Raluca de la Bambi are diplomă de actriță. Arista a fost în clasa lui Sebastian Papaiani.

Super femeie! Flavia Țiplea este mămică, reporter, voluntar în țările defavorizate și adoră bucătăria: "Pasiunea pentru gătit a venit în timpul facultății"

acum 486 zile

După ce a făcut voluntariat în Nepal, Flavia Țiplea a hotărât să devină bucătăr: "Pasiunea pentru gătit a venit în timpul facultății"

1
2
3
4
5