Veste incredibilă despre cariera Cristina Ciobănașu! Actrița a făcut anunțul care a bucurat pe toată lumea. Despre ce e vorba

Publicat pe 08.07.2022 la 19:18 Actualizat pe 08.07.2022 la 19:16

Cristina Ciobănașu a făcut un anunț important despre cariera sa profesională. Actrița a anunțat prin intermediul rețelelor de socializare ce reușită a bifat.

Cristina Ciobănașu

TV Happy

Cristina Ciobănașu este una dintre cele mai îndrăgite actrițe din România, care a devenit celebră în urmă cu 10 ani, moment în care a adus la viață unul dintre cele mai îndrăgite personaje din serialul „Pariu cu viața”. Acolo l-a cunoscut și pe Vlad Gherman, cu care a trăit o frumoasă poveste de dragoste care s-a terminat la începutul acestui an.

Parcursul său profesional este unul plin de culoare, ea fiind cunoscută încă de mică în calitate de actriță. Ea s-a făcut remarcată prin intermediul serialul TV și a continuat să fie un star în ochii oamenilor de acasă. Deși părea că profesional a atins cele mai mari înălțimi, iată că ea a mai bifat o reușită pe care a ținut să o împărtășească fanilor săi.

Cristina Ciobănașu a susținut ultima probă pentru absolvirea studiilor superioare

Actrița a anunțat prin intermediul rețelelor de socializare, că după o perioadă dificilă a reușit să încheie și ultimul stadiu în pregătirea profesională, ea a reușit să susțină ultima probă pentru absolvirea studiilor superioare.

“Oficial am susținut și ultima probă a procesului de obținere a diplomei de absolvire a studiilor superioare. Yeeey! Mi-a luat ceva, dar, hei, niciodată nu e prea târziu, nu? Da, a fost o perioadă încărcată, cu de toate”, a spus actrița.

Pe Cristina Ciobănașu o știm din serialul Adela, Sacrificiul și Fructul oprit de la Antena 1, dar și din multe alte producții la care a participat, fiind o actriță excelentă. Aceasta a vorbit în rarele momente despre clipa care i-a schimbat viața și a ajuns să fie o figură îndrăgită pe micile ecrane.

Criss este fără doar și poate o prezență fantastică și plină de energie molipsitoare, fapt simțit și de numeroșii telespectatori care au urmărit-o ani la rând pe micile ecrane în producții spectaculoase.

Cristina Ciobănașu s-a născut în comuna Vorona din județul Botoșani. Primii ani din viață și i-a petrecut în satul natal, Vorona Mare alături de fratele său mai mic, Tudor și bunica din partea tatălui, alături de care locuia într-o casă cu o singură cameră, fără baie sau bucătărie.

Cea din urmă a introdus-o în lumea artistică, învățând-o, încă de la o vârstă fragedă, secretele mai multor instrumente muzicale (vioară, nai, fluier, caval și ocarină).

Criss a dovedit de-a lungul anilor că destinul a făcut cea mai bună alegere, ea fiind un exemplu pentru oamenii de pretutindeni: talentată, ambițioasă și muncitoare. Și-a urmărit cu îndârjire visul și a luptat să fie mereu pe măsura așteptărilor, iar ei i-a ieșit mai sus decât oricine își imagina.

În articolul

Veste incredibilă despre cariera Cristina Ciobănașu! Actrița a făcut anunțul care a bucurat pe toată lumea. Despre ce e vorba

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Câți bani a ajuns să primească Nadia Comăneci de la statul român. Suma care intră, lunar, în conturile „Zeiței de la Montreal”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x