Cautare: 74 rezultate dupa tagul "final"

''Rădăcini - Kunta Kinte'' - o producție care a făcut istorie! Finalul, cel mai vizionat episod în Statele Unite

acum 33 zile

Când directorii rețelei de televiziune ABC au decis să producă o miniserie bazată pe romanul ‘’Rădăcinile: Saga unei familii americane’’ al lui Alex Haley, în 1977, au luat toate măsurile de precauție posibile pentru a-și reduce pierderile. Chiar dacă personajele negre au fost mai proeminente ca niciodată în televiziunea din SUA - Good Times și The Jeffersons dădeau lovitura- președintele canalului de divertisment, Fred Silverman, a fost deranjat că la televizor se difuza o dramă despre o familie africană, deoarece era vorba despre înrobire și în cele din urmă obținerea libertății.

Dragoste fără secrete se apropie de final. Ultimele mesaje ale concurenților pentru fani

acum 322 zile

Emisiunea ”Dragoste fără secrete” se apropie de sfârșit. Iată ultimele mesaje ale concurenților pentru fani.

CulTour. Carmen Tănase, interviu emoționant despre finalul serialului Fructul Oprit

acum 389 zile

Actrița Carmen Tănase a oferit un interviu emoționant despre finalul serialului „Fructul Oprit”.

Vizibil emoţionată, Cocuţa simte că se apropie finalul competiţiei: "Îmi vine să plâng!

acum 463 zile

Cocuţa realizează cât de aproape se află de finalul competiţiei în Asia Express şi acest lucru mai că o emoţionează până la lacrimi!

Competiția a ajuns la final. Fetele și burlacul, ultimele mesaje înainte de mare finală

acum 627 zile

Competiția „Totul pentru dragoste - la bine și la greu” a ajuns la final. Fetele și burlacul su transmis ultimele mesaje înainte de mare finală. Ce schimbări a adus concursul în viața lor?

Cine a murit în ”Fructul Oprit”? Iată care sunt variantele

acum 754 zile

Primul sezon din serialul ”Fructul oprit”, produs de Ruxandra Ion, s-a terminat. Ultimul episod, difuzat miercuri, 20 iunie, la Antena 1, i-a stârnit pe telespectatori. Asta pentru că finalul a fost unul total neașteptat. Cum, însă, mai este de așteptat până...

Marea finală a competiției Asia Express. Liviu și Andrei vs. Ana și Raluka

acum 832 zile

Asia Express a ajuns la final! Aseară s-au anunţat câştigătorii emisiunii ce a ţinut cu sufletul la gură pe toată lumea.

Ce să lași în spate în 2017, în funcție de zodie!

acum 958 zile

Tie ce lectie ti-a dat 2017?

Loredana Groza și Gabi Luncă. decizie irevocabilă: ”Mama primește telefoane de la artiști care vor să-i cânte piesele”

acum 972 zile

Cazul dintre Loredana Groza și Gabi Luncă a ajuns la final. Deși în decizia originală Loredana avea câștig de cauză, judecătorii au luat o altă decizie prin care nimeni nu trebuie să plătească nimănui nimic.

Finalul săptămânii ne aduce ploi în nordul, centrul şi vestul ţării

acum 991 zile

Finala săptămânii vine cu vreme normală din punct de vedere termic, dar cu şanse de ploaie în nord, în centru şi în vest şi precipitaţii cu lapoviţă şi ninsoare pe crestele montane înalte!

Final emoționant. Carmen și Mircea au recunoscut: „Nu am crezut că poți să trăiești asemenea sentimente. Marele Zid e ceva incredibil”

acum 1007 zile

După ce au scăpat de emoțiile deciziilor, cei doi concurenți au avut putearea să vorbească și despre experiența trăită în fața Marelui Zid.

Runda a doua: Mihaela și Johnny au contabilizat suma de 33.613 RON

acum 1028 zile

După ”Căderea liberă”, adică prima rundă din ”The Wall”, concurenții se despart. Mihaela rămâne în fața Zidului, Johnny preia ”camera de izolare”, unde nu vede, nu aude. Totul se bazează pe încredere și pe telepatie.

Proba trei. ”Zidul îți oferă, Zidul îți ia înapoi!” Cum urci pe Everest și cum cazi de acolo, într-o clipită!

acum 1033 zile

Pleci de la 105.544 RON în runda finală. Ajungi, rapid, la 195.555. Apoi, două răspunsuri greșite te dau peste cap.

Runda a doua. Gata, de aici totul este BLIND: "Orice s-ar întâmpla, ştiu că la final vom fi tot împreună"

acum 1034 zile

După ”Căderea liberă”, adică prima rundă din ”The Wall”, concurenții se despart. Corina rămâne în fața Zidului, Silviu preia ”camera de izolare”, unde nu vede, nu aude. Totul se bazează pe încredere și pe telepatie.

Final emoționant. Jandarmul Alex: ”Am avut încredere în tine, știu că avem un vis. Iar pe aia mică o să o cheme Sara”

acum 1035 zile

Imaginile acestea sunt pentru toți cei care spuneau că prietenia adevărată a murit! Alex a luptat pentru Laura, iar Laura va lupta, cu banii de la ”The Wall - Marele Zid”, spre a-și vedea visul cu ochii: acela de a deveni mamă!

Moment istoric pentru telespectatorii Happy Channel: Sâmbătă, ora 18:00, marele FINAL al serialului "Downton Abbey" - seria VI

acum 1159 zile

Telespectatorii Happy Channel vor putea asista sambata, ora 18:00, la finalul unei povesti premiate cu 3 Globuri de Aur.

Ultima emisiune ”Un show păcătos”! Dan Capatos: ”Această poveste care a început acum nouă ani se termină în această seară!”

acum 1307 zile

Dan Capatos face cel mai surprinzător anunț al acetui final de an: ”Această poveste care a început acum nouă ani se termină în această seară!”

Telenovela divorțului dintre Cristi Borcea şi Alina Vidican pare că se apropie de final

acum 1339 zile

Telenovela divorțului dintre Cristi Borcea şi Alina Vidican pare că se apropie de final. Inca nevasta in acte a fostul actionar de la dinamo este asteptata in tara pentru a semna actele de divort

Poveștile ar fi avut un alt final! Cum ar fi fost dacă prințesele Disney ar fi avut mame?

acum 1624 zile

Poate că v-ați întrebat cum ar fi decurs poveștile celor mai îndrăgite prințese Disney dacă acestea ar fi avut prin preajmă personajul feminin cel mai important - mama

1
2
3
4