Ce să lași în spate în 2017, în funcție de zodie!

Publicat pe 29.11.2017 la 09:40 Actualizat pe 29.11.2017 la 10:14

Tie ce lectie ti-a dat 2017?

estissuperba.ro

Dacă 2017 nu a fost pe placul tău întru totul, înseamnă că anumite lecții ”predate” în acest an vor trebui învățate pentru ca totul să iasă așa cum ne dorim în anul ce urmează.

Pe final de 2017, iată însă ce ar trebui să lași în spate, în funcție de zodie, pentru a primi anul 2018 cu mai mult entuziasm!


Berbec

Îți stabilești obiective mărețe și le faci praf. Este minunat, dar uneori e mai important să fii realist cu privire la aceste scopuri.

Nimeni nu-ți spune să ai standarde scăzute, dar nu te mai învinovăți atunci când lucrurile nu merg întotdeauna așa cum vrei. E timpul să lași dezamăgirea în urmă, în 2017.

Dacă ești constant dezamăgit de realizările tale, deoarece crezi că ai fi putut face mai mult, nu vei putea aprecia niciodată toate lucrurile pe care le-ai realizat.



Taur

Ești persoana la care apelează toată lumea. Ești de încredere și ceilalți știu asta. Îți place să-i ajuți pe oameni cu problemele lor și uneori le neglijezi pe ale tale.

Continuă să ajuți, dar în noul an, asigură-te că-ți faci timp și pentru tine. Nu ai întotdeauna soluția pentru problemele tuturor. Și e în regulă. Meriți să ai mai multă grijă de tine și de sănătatea ta mintală.

Abia apoi îi vei putea ajuta pe alții.

Gemeni

Ești un fluture social. Ești prins în ideea că trebuie să fii cel care iese în evidență peste tot pe unde te duci. Ești sufletul petrecerii, dar nu o poți duce numai așa.

2017 a fost despre a fi liber, a-ți asuma riscuri, a te distra și a socializa. Dar anul viitor e timpul să renunți la socializare și să-ți reîncarci bateriile.

Nu-ți face griji că trebuie să fii întotdeauna în lumina reflectoarelor. Oamenii vor fi întotdeauna atrași de energia ta magnetică.

Rac

Ești sentimental, iar emoțiile îți pot sta în cale uneori. Te agăți de relații rupte, oameni distruși, inimi rănite, pentru că nu poți lăsa lucrurile să treacă prea ușor.

Natura ta sensibilă nu-ți permite asta. Dar este timpul să lași toate experiențele toxice în 2017. Nu merită să rămâi agățat de oameni toxici, care sunt nedemni de dragostea ta.

Meriți să lași lucrurile să plece și să mergi mai departe, pentru că e ceva de 10 ori mai bun care te așteaptă în viitor.

Leu

Ai destul ego la îndemână. Îți place să te bucuri de toată atenția care ți se oferă, să fii mereu în centrul atenției. Eul tău se hrănește cu asta.

Dar e timpul să-ți lași ego-ul în urmă în 2017. Ai văzut că acesta te poate băga în probleme din când în când, și că uneori ți-e mai bine fără el.

Poți fi o persoană puternică, dar să fii și modestă în același timp.

Fecioară

Ești perfecționistă. Îți dorești să faci orice fără probleme, căci pur și simplu nu este suficient pentru tine. Dar meriți să lași această mentalitate în spate în 2017.

Nimic nu este perfect, nici măcar tu. Atâta timp cât încerci mereu să dai tot ce e mai bun, poți să atingi perfecțiunea. Dar în 2017, nu te mai gândi la a fi perfect. Lasă acel stres în urmă.

La anul, recunoaște că potențialul tău este pus în uz. Scapă de ideea de perfecțiune și îmbrățișează eforturile depuse pentru excelență, pentru că cele două merg mână în mână.

Balanță

Dorești să mulțumești pe toată lumea. Ești o persoană norocoasă în cea mai mare parte, dar ai și tu momentele tale. Vrei să te asiguri că toți cei din jur sunt mulțumiți, dar uneori, uiți să te asiguri că și tu ești.

E timpul să lași acest obicei în 2017. E timpul să lucrezi asupra ta. Ia-ți mai mult timp pentru tine și vei vedea că te vei simți mult mai bine.

Scorpion

Îți place să fii etichetat ca o persoană neîmblânzită. Ești un mister pentru majoritatea. Dar pui la îndoială fiecare persoană care intră în viața ta, fără să le dai o șansă corectă de a-ți dovedi că sunt sincere.

Renunță la ideea că toată lumea te rănește, și las-o undeva în 2017. Meriți să ai parte de cineva uimitor și ceva uimitor, iar în 2018, crede cu mai multă tărie în asta.

Săgetător

Ai tendința de a lăsa dorul de ducă să scoată ce e mai bun din tine. Urăști senzația de blocare și este greu să te concentrezi asupra unui lucru la un anumit moment dat.

Îți dorești mai mult, probabil să înflorești în toate eforturile tale. Dar uneori, uiți să apreciezi unde ești acum. Te concentrezi prea mult pe viitor, așa că neglijezi să observi cât de departe ai ajuns deja.

E timpul să lași acest obicei în 2017. Vei face lucruri incredibile în viața ta, dar asta nu înseamnă că nu ai făcut deja lucruri incredibile. Uneori e mai bine să te concentrezi pe aici și acum, iar asta te va ține cu picioarele pe pământ.

Capricorn

Ai tendința de a convinge lumea, și pe tine însuți, că totul este bine. Chiar și în zilele în care ești departe de a fi bine, ți-ai perfecționat abilitatea de a te preface că totul e floare la ureche.

Este timpul să lași în urmă acest obicei. Anul viitor, nu mai fi atât de mândru și acceptă sfaturile de la oamenii în care ai încredere. Primește ajutorul care-ți este oferit.

Vărsător

Ești cinstit și onest, întotdeauna cauți binele oamenilor, dar de multe ori nu-l găsești. Tinzi să oferi totul oamenilor care te-ar trăda cu prima ocazie.

Este un cerc din care ai făcut parte prea mult, și ar fi cazul să te desprinzi din el în 2017. Continuă să rămâi onest cu tine însuți și cu oamenii din viața ta.

Pești

Accepți cu greu criticile, chiar și dacă sunt pozitive. Adesea, pui lucrurile la suflet și presupui că cineva te atacă, dar de fapt îți oferă un sfat sau o îndrumare.

E timpul să te desprinzi de aceste credințe în 2017. Meriți să ai încredere în tot ceea ce faci în viață. Niciodată nu ar trebui să lași oamenii să te facă să te simți mai puțin vrednic de realizările tale.

E timpul să faci diferența între critica rea și cea constructivă.

sursă: estisuperba.ro

În articolul

Ce să lași în spate în 2017, în funcție de zodie!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Braşoveanul care îşi vinde cu 25.000 de euro garajul din lemn dezvăluie ce oferte a primit. "Sunt în discuţii cu două persoane"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x