Cautare: 1475 rezultate dupa tagul "frumusete"

Star Matinal. Uite cum poți să faci bani cu Instagramul!

acum 119 zile

Are 43 de ani, este mămică şi are un trup de invidiat! Iar frumuseţea i-a adus numai beneficii! Vezi cine este norocoasa care face bani din postările de pe instagram.

Neatza cu Răzvan și Dani - Bună dimineața, sănătate! Cum să ne simțim bine în pielea noastră. Sfaturi practice

acum 134 zile

Doctor Carmen Giuglea, medic primar chirurgie estetică, a explicat la Neatza cu Răzvan și Dani cum să ne simțim bine în pielea noastră.

Neatza cu Răzvan și Dani. Trucuri de frumusețe de la vedete. Ce produse folosesc

acum 229 zile

Îngrijirea tenului face parte din rutina zilnică a femeilor. Trucurile de frumusețe ale vedetelor din România.

Like a Star. Demachierea, moment de celebritate pentru Ana-Maria

acum 253 zile

Ana-Maria își pune în evidență frumusețea, folosind demachierea drept Moment de Celebritate

Neatza cu Răzvan și Dani. Festival dedicat frumuseții, la Romexpo. Cum să arătăm de zece și în sezonul rece

acum 285 zile

În aceste zile, la Romexpo, are loc un festival dedicat frumuseții. Iată cum să arătăm de zece și în sezonul rece.

Răi Da Buni. Ritualurile Andreei Marin, pas cu pas! "Sunt foarte deschisă către nou"

acum 288 zile

Andreea Marin, invitată la "Răi, Da' Buni", și-a dezvăluit, în direct, ritualurile de frumusețe pe care le are zi de zi.

Izabel Goulart, unul dintre cele mai cunoscute modele braziliene, a cucerit lumea cu formele apetisante și cu frumusețea răvășitoare

acum 348 zile

Unul dintre cele mai cunoscute modele braziliene a cucerit lumea cu frumusețea exotică și formele bine conturate! A fost pe cele mai mari scene ale lumii și se pare că și în viață sentimentală este o norocoasă.

Frumoasele de la Miss Summer Word 2019, în costum de baie, la Neatza cu Răzvan și Dani

acum 412 zile

Invitată la "Neatza cu Răzvan și Dani", Simona Simionescu Dinu, director național Miss Summer Word România, a venit cu un proiect vizionar în materie de frumusețe, "România Frumoasă".

Agenția Vip. Daniela Gyorfi a acceptat testul suprem al frumuseții! Se demachiază în direct

acum 420 zile

Cea mai curajoasă provocare din televiziune continuă la "Agenţia VIP"! Victima serii este Daniela Gyorfi! După ce a fost pusă la zid pentru intervenţiile estetice pe care le are, artista se demachiază, în direct şi îşi arată adevărata faţă!

Ce trucuri de frumusețe are Alice Peneacă

acum 423 zile

Alice Peneacă are o frumuseţe aparte şi orice bărbat ar da orice ca să-i fie alături. Frumoasa șatenă nu folosește fons de ten atunci când se machiază. „La blush folosesc, pentru că nu folosesc fond de ten şi se fixează destul de greu dacă nu ai o bază mai cremoasă, folosesc un...

Carmen Harra a acceptat provocarea momentului în televiziune! Celebra clarvăzătoare se demachiază în direct!

acum 453 zile

"Când mă trezesc mă dau imediat cu fond de ten și cu ruj. În America nu ies nici până la colțul străzii nemachiată.", a povestit Carmen Harra, la Agenția Vip.

Antonia a dezvăluit trucurile ei de frumuseţe: Eu cumpăr haine de la locuri vintage sau second hand

acum 469 zile

Antonia a acordat un interviu în care a dezvăluit trucurile ei de frumuseţe! Mai mult, vedeta a vorbit şi despre stilul vestimentar şi o să rămâneţi uimiţi de unde se îmbracă artista! Cu siguranţă nu vă aşteptaţi la aşa răspuns!

Răzvan și Dani au pornit căutările pentru "Cea mai sexy mămică". Melinda Bilașco, candidată în această ediție

acum 481 zile

Emisiunea Neatza lansează concursul “Cea mai sexy mamică!” Cerințe minime: mamică, zâmbet fermecător și veselie naturală. Dacă frumusețea și veselia ta sunt apreciate de public ... ai luat titlul ! Înscrie-te în cea mai frumoasă competiție dintr-o emisiune de televiziune! Acest...

Răzvan și Dani au pornit căutările pentru "Cea mai sexy mămică". Ana Maria Rotaru, candidată în această ediție

acum 482 zile

Emisiunea Neatza lansează concursul “Cea mai sexy mamică!” Cerințe minime: mamică, zâmbet fermecător și veselie naturală. Dacă frumusețea și veselia ta sunt apreciate de public ... ai luat titlul ! Înscrie-te în cea mai frumoasă competiție dintr-o emisiune de televiziune! Acest...

Răzvan și Dani au pornit căutările pentru "Cea mai sexy mămică". Rodica Alexandra Bivolaru, candidată în această ediție

acum 483 zile

Emisiunea Neatza lansează concursul “Cea mai sexy mamică!” Cerințe minime: mamică, zâmbet fermecător și veselie naturală. Dacă frumusețea și veselia ta sunt apreciate de public ... ai luat titlul ! Înscrie-te în cea mai frumoasă competiție dintr-o emisiune de televiziune! Acest...

Trucurile de frumusețe la care apelează Laura Vass. La ce a renunţat definitiv ca să slăbească

acum 493 zile

Celebritatea cere sacrificii, iar asta o ştie foarte bine şi Laura Vass, care apelează la diverse trucuri pentru a atrage toate privirile atunci când este pe scenă. Cum se menţine artista şi la ce a renunţat definitiv ca să slăbească.

Simona Florescu, secretele frumuseții la 50 de ani

acum 542 zile

imona Florescu Dichiseanu refuză să îmbătrânească! Fosta soţie a lui Ion Dichiseanu arată senzaţional la cei 50 de ani ai săi şi ne-a dezvăluit câteva dintre secretele sale.

Carmen Brumă și Dana Sota, frumusețe la orice vârstă

acum 574 zile

Carmen Brumă și Dana Sota cunosc secretele unui trup frumos și sănătos. Cele două vedete sunt printre primele adepte ale stilului de viață "bio".

Ce înseamnă frumusețea pentru Andreea Berecleanu

acum 587 zile

Andreea Berecleanu ne-a acordat un interviu sincer în care a vorbit despre sărbătorile din copilărie. Deşi acum este o femeie în toată firea, frumoasa prezentatoare şi-a păstrat furmuseţea şi sufletul de copil, şi încă îi scrie scrisori lui Moş Crăciun.

Maria Marinescu, trucuri de frumusețe și viața de mămică

acum 588 zile

Maria Marinescu arată incredibil după cele două naşteri! Dar ce face şi ce o ajută să se menţină în formă, ne arată chiar ea! Maria Marinescu ne-a vorbit şi despre viaţa de familia, dar şi despre secretul care-i ţine atât de legaţi unul de celălalt.

1
2
3
4
5
»