(P) 6 produse cosmetice care te pot ajuta la nevoie

Publicat pe 02.08.2021 la 06:02 Actualizat pe 02.08.2021 la 15:09

Industria cosmetica si a produselor de ingrijire este in continua crestere si nu da semne ca ar incetini cat de curand.

Tratamente si produse noi apar mai des ca niciodata si chiar daca asta este un lucru bun, numarul mare de optiuni poate fi complesitor mai ales cand informatiile oferite pot sari de la o extrema la alta.

Fie ca este vorba de o rutina minimalista din trei pasi simpli sau un ritual amanuntit si detaliat format din zece pasi zilnici, informatiile si produsele necesare pot varia considerabil.

Pentru a-ti veni in ajutor insa, in continuarea acestui articol iti vom prezenta sase produse care ar putea sa te ajute in orice situatie si care nu ar trebui sa iti lipseasca din trusa.

6 produse cosmetice esentiale

Chiar daca produsele pentru fata au de obicei prioritate in orice trusa, nu trebuie ignorate nici cele pentru piele, par si corp in general.

De la demachiant la sampon si serumuri, urmatoarele produse te pot ajuta sa arati asa cum iti doresti in orice moment al zilei.

Demachiant

Demachiantul este esential pentru o curatare corespunzatoare a pielii. Chiar daca acesta este folosit mai mult pentru a inlatura machiajul, eficienta acestuia in inlaturarea impuritatilor il face un produs indispensabil care te poate ajuta sa scapi de tenul murdar oriunde te-ai afla.

Serumuri cu antioxidanti

Daca pielea ta nu este la fel de frumoasa ca de obicei sau daca pare uscata atunci poti apela la serumuri cu antioxidanti, acestea ajutand la combaterea efectelor negative ale popularii si ale radicalilor liberi.

Este recomandat ca antioxidantii sa fie utilizati pe timpul zilei, dupa curatarea pielii, pentru ca atunci intram cel mai mult in contact cu agentii poluanti.

Sampon

Samponul este esential pentru a mentine parul sanatos si stralucitor.

Chiar daca apa poate indeparta murdaria vizila, aceasta nu este de ajuns pentru a inlatura și mirosul sau excesul de ulei. Din acest motiv samponul este special conceput pentru a curata in mod eficient parul si pentru a elimina orice urma de miros sau murdarie.

Pe langa faptul ca samponul trebuie ales in functie de tipul parului si al scalpului, trebuie luata in considerare si metoda de utilizare a acestuia, samponul uscat de la Batiste de exemplu fiind conceput pentru a fi folosit intre doua spalari, acesta existand sub forma de spray care nu necesita clatire.

Anticearcan si corector

Concealer-ul este important atunci cand ai nevoie sa ascuzi cearcanele sau anumite imperfectiuni ale pielii. Daca ai avut o noapte alba atunci aceste produse iti pot veni in ajutor, nuantele rozalii fiind de regula capabile sa ascunda cearcanele aparute.

In ceea ce priveste acneea sau alte eruptii cutanate, este recomandata achizitionarea unui concealer cat mai similar cu ten tau natural pentru un efect corespunzator.

Spray fixator pentru machiaj

Daca nu ai timp sa iti retusezi machiajul sau sa il reaplici atunci spray-ul fixator pentru machiaj iti poate veni in ajutor, acesta pastrand machiajul in loc pe tot parcursul zilei.

Deoarece fixatorul poate fi hidratant, iluminator, cu finish mat si asa mai departe, alegerea produsului corect depinde in mare parte de preferinta personala si de rezultatul final dorit.

Blush

Blush-ul poate fi folosit pentru a reda culoare obrajilor atunci cand oboseala acumulata incepe să fie vizibila sau cand fondul de ten a atenuat-o pe cea naturala.

Alegerea blush-ului trebuie sa tina cont de culoarea si de forma in care vine, acesta putand fi obtinut sub forma de crema, pudra sau lichid.

Fie ca te afli intr-o excursie, vacanta sau calatorie de business, toate produsele mentionate mai sus si multe altele iti pot veni in ajutor atunci cand ai nevoie, astfel incat tu sa poti arata exact asa cum iti doresti, oricand doresti.


În articolul

(P) 6 produse cosmetice care te pot ajuta la nevoie

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x