Cautare: 50 rezultate dupa tagul "gat"

Dragoste fără secrete. Oana a mers de urgenţă la un control medical la gât

acum 72 zile

Oana a mers de urgenţă la un control medical la gât

Smiley News - Neatza cu Răzvan și Dani. Ultima fiță în sala de forță! Cum să îți lucrezi gâtul și mandibula

acum 115 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica "Smiley News", de la "Neatza cu Răzvan și Dani", cum un tânăra își antrenează mușchii gâtului.

Smiley News. În timp ce suda, un cetățean chinez și-a prin gâtul între două bare metalice

acum 155 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica "Smiley News", de la "Neatza cu Răzvan și Dani", un video în care un cetățean chinez care suda și-a prin gâtul între două bare metalice

Dorian Popa, primele imagini după operație! Cum se simte după ce medicii au intervenit şi i-au făcut rejuvenare de omuleţ!

acum 195 zile

Momentul mult aşteptat a sosit pentru Dorian Popa. Artistul a fost supus unei intervenţii de rejuvenare de omuleţ şi pentru asta a fost nevoit să completeze câteva formulare.

La cinci luni de la operația suferită la gât, Dan Ciotoi își poate folosi vocea din nou

acum 525 zile

La cinci luni de la operația suferită la gât, Dan Ciotoi își poate folosi vocea din nou. Artistul spune că s-a recuperat relativ repede și este gata să urce pe scenă.

Oana Lis, în pericol! Soția lui Viorel Lis, la un pus să îți rupă gâtul

acum 592 zile

Când vine vorba de ieşiri în oraş, Oana Lis este prima! Dar ce te faci atunci când este polei afară. Ce era soţia lui Viorel Lis să păţească din cauza neatenţiei! Paparazzii spynews.ro au fost pe fază şi au filmat totul!

Ce boli ascunde durerea în gât? Aceste infecții se transmit foarte ușor

acum 718 zile

Durerea în gât este un simptom care ascunde diferite boli. Aceste infecții se transmit foarte ușor și nu trebuie tratate cu antibiotice.

Ani a ajuns pe patul de spital: ”Mi-am pus un gât nou. Când nu-l ai, ți-l cumperi!”

acum 736 zile

Zbuciumul şi suferinţele din viaţa ei nu se mai opresc! Duce o luptă zilnică pentru fiul ei, iar acum a ajuns pe patul de spital, în urma unui accident! ”Accidentul a avut loc în parc, încercând să-mi apăr băiețelul”, a afirmat artista.

De necrezut! Magicianul Simion R. Ștefana intrat în mintea Flaviei și a strâns-o de gât!

acum 1079 zile

Magicianul Simion R. Ștefana a făcut spectacol în platoul de la Neatza cu Răzvan și Dani.

Vrei un ten ca de bebeluș, dar nu uita de gât și decolteu! Ce să faci ca să-ţi păstrezi fermă pielea de pe gât și să alungi toate ridurile

acum 1255 zile

Una dintre cele mai frumoase părţi ale trupului este gâtul, deoarece conferă un plus de frumuseţe şi graţie. Tocmai de aceea, numeroase persoane îşi doresc să-l păstreze tânăr şi ferm cât mai mult timp, însă multe dintre reprezentantele sexului frumos nu-i acordă suficientă atenţie.

Obişnuieşti să îţi trosneşti gâtul? Ce se întâmplă în corpul tău când faci asta

acum 1308 zile

Să recunoaştem - majoritatea dintre noi obişnuim să ne trosnim gâtul din când în când. Specialiştii ne informează că pocnirea gâtului nu este nocivă, însă atunci când devine un obicei poate irita ţesuturile moi şi cartilagiul.

Îţi pocneşti frecvent gâtul? Ce se întâmplă în organismul tău când faci acest gest

acum 1351 zile

Dacă îţi trosneşti gâtul constant. să ştii că nu eşti singura persoană care face asta! Specialiştii ne informează că pocnirea gâtului nu este nocivă, însă atunci când devine un obicei poate irita ţesuturile moi şi cartilagiul.

Și tu ai aceste semne pe gât? Mare atenție! Sunt primul simptom al unei boli grave

acum 1367 zile

Ai observat niște pete pigmentate pe gâtul tău, sub ceafă? Ar trebui să consulți de urgență un medic!

Vedetele de la "Şerifi de România", în noroi până la gât

acum 1408 zile

Dacă v-aţi obişnuit cu vedete îmbrăcate la patru ace, show-ul "Şerifi de România" vi le oferă de data aceasta. în noroi! La propriu!Vedetele vor fi nevoite să scormonească prin noroi pentru a găsi indicii, în cadrul unei probe cu adevărat. murdare

Ți-ai dat seama până acum? Ce se întâmplă dacă îți pui un cub de gheață pe această zonă a cefei

acum 1556 zile

Tot ce trebuie să faci este să te întinzi pe burtă, să-ți strângi părul și să plasezi cubul de gheață fix pe acest punct. Îl vei ține timp de 20 minute, fixându-l cu un bandaj sau cu o eșarfă.

Un cub de gheață, remediu-minune? Pune-l la ceafă și vei vedea ce se întâmplă!

acum 1604 zile

Ştiai că un simplu cub de gheaţă, poziţionat în locul potrivit, poate rezolva foarte multe afecţiuni şi simptome resimţite de organismul nostru? Vezi ce se întâmplă dacă îl poziționezi acolo!

Ai răcit în urma ploilor de primăvară? Cum să-ți calmezi durerea în gât, cu ce ai prin casă

acum 1628 zile

Probabil te-a prins ploaia fără umbrelă și așa, te-ai pricopsit cu o răceală în pragul verii. Sau ai băut un suc cu gheață și acum abia mai poți să înghiți de durere. Oricum ar fi, trebuie să știi cum să pui capăt chinului!

1
2
3