Cautare: 206 rezultate dupa tagul "georgiana"

Impresionată de povestea Georgianei, o bucureșteacă vrea să-i devină mama! Iată întâlnirea dintre cei doi

acum 830 zile

A fost impresionată de povestea Georgianei, crede că două suflete se pot pansa unul pe celălalt şi vrea să îi ofere sprijin tinerei pentru tot restul vieţii.

Neatza te... deşteaptă! Somnoroasa zilei a fost Georgiana

acum 916 zile

Vrei să te trezim cu melodia ta preferată? Spune care este piesă cu care vrei să-ţi începi ziua / da-ne numărul de telefon pe mesaj privat şi......te poţi trezi cu un apel de la noi ! Serviciul "Neatza...te deşteaptă" va urează o zi excelenţă!

Georgiana, fosta iubită a lui Marian, face acuzaţii grave: "M-a dus cu forţa la produs"

acum 936 zile

Georgiana, fosta iubită a lui Marian, ceea pentru care bărbatul de 28 de ani a făcut puşcărie, face acuzaţii grave la adresa acestuia!

Soția cu amanți?! Soțul: ”După 20 de ani... am suspiciuni că și pruncii pe care i-a avortat nu au fost ai mei!”

acum 942 zile

Se simte trădat, într-o iubire. cu greutate, între el şi Georgiana. O poveste de dragoste care s-a transformat, acum, doar într-un zid al minciunii! Aşa că, Ionel vrea să spargă zidul care-l desparte de adevăr. Vrea să evadeze din spatele cărămizilor puse una peste alta parcă de...

Răsturnare de situaţie în cazul mamei care s-a fotografiat în ipostaze indecente, în faţă fiicei sale! Georgiana: "Am făcut pozele doar pentru soţul meu"

acum 978 zile

Este acuzaţia gravă adusă chiar de soţul femeii! Cea cu care s-a căsătorit, se pare că nu ar fi nici pe departe uşă de biserică. Femeia ar fi plecat la amant, cu tot cu copiii ei. Iar acum, tata Mihai vrea cu orice preţ să-şi salveze fetiţa, ca să nu ajungă mâine- poimâine să...

PRIMA imagine cu fiica lui Viorel de la 3 Sud Est! Artistul a publicat-o pe contul Instagram! FOTO

acum 1027 zile

 Viorel Şipoş este un om împlinit. Artistul şi-a găsiz liniştea alături de aleasa sa, Georgiana, cea care i-a dăruit o fetiţă. Mândru peste măsură de minunea lui, artistul a postat şi prima fotografie pe contul de Instagram. Internauţii s-au bucurat de...

Răpire în stil mafiot! Fiica sechestrată a recunoscut totul!

acum 1046 zile

O mamă a trăit şclipe groaznice de când fata ei a fost luată pe sus și băgată de păr într-o mașină care a dispărut în noapte. Georgiana, fata care se presupune că ar fi fost răpită, a intervenit la Acces Direct şi a povestit totul despre acest episod!

Înșelat și părăsit de soția cu 23 de ani mai tânără! Cum se apără mama Georgiana

acum 1064 zile

Dragoste cu năbădăi! Ea 24 de ani, el 47 de ani. O iubire care părea perfectă, în ciuda diferenţei de vârstă. Doar că Marian, bărbatul care spune că i-a oferit marea cu sarea soţiei sale, a primit doar trădare! E cuvântul care descrie cel mai bine tratamentul pe care l-a primit...

Viorel de la 3 Sud Est s-a însurat şi va fi tătic! Soţia artistului este însărcinată şi va naşte curând!

acum 1067 zile

După o despărțirea tumultoasă de Natalia, femeia alături de care a petrecut opt ani din viață, Viorel de la 3 S-E este în culmea fericirii! S-a căsătorit în mare secret cu Georgiana, femeia care îl va face tată cât de curând! Soția sa este...

Dragoste şi alte nebunii. Există diferenţe sesizabile între voi pe care alţii le-au considerat un impediment? Nasir, musulman: "Românii sunt cu suflet cald"

acum 1082 zile

Află cine a adunat cele mai multe puncte dintre cuplurile Georgiana & Make, Denisa & Remus şi Ioana & Nasir la întrebarea: Există diferenţe sesizabile între voi pe care alţii le-au considerat un impediment?.

Dragoste cu peripeţii! Make: "Am doi copii dintr-o căsătorie anterioară!"

acum 1082 zile

Află cine a adunat cele mai multe puncte dintre cuplurile Georgiana & Make, Denisa & Remus şi Ioana & Nasir la întrebarea: Există diferenţe sesizabile între voi pe care alţii le-au considerat un impediment?.

Dragoste şi alte nebunii. Se spune că sexul este sarea şi piperul unei relaţii. Care dintre voi ar condimenta mai des relaţia?

acum 1082 zile

Află cine a adunat cele mai multe puncte dintre cuplurile Georgiana & Make, Denisa & Remus şi Ioana & Nasir la întrebarea: Se spune că sexul este sarea şi piperul unei relaţii. Care dintre voi ar condimenta mai des relaţia?.

Georgiana & Make, Denisa & Remus şi Ioana & Nasir, cuplurile din ediţia 82-a a emisiunii 2k1

acum 1082 zile

Georgiana & Make, Denisa & Remus şi Ioana & Nasir sunt cuplurile din ediţia 82-a de la 2k1!

Georgiana și Florin, câștigătorii celei de-a 73-a ediții 2k1!

acum 1092 zile

Georgiana și Florin au adunat cele mai multe puncte și s-au calificat în ultima probă. Iată cum au pariat și răspuns la întrebări câștigătorii celei de-a 73-a ediții 2k1!

Georgiana și Florin, Gabriela și Ionuț şi Larisa și Alex, cuplurile din ediţia 73-a a emisiunii 2k1

acum 1092 zile

Georgiana și Florin, Gabriela și Ionuț şi Larisa și Alex, sunt cuplurile care se întrec în această ediție a emisunii 2k1.

Sora cea mare a Georgianei: "Nu am furat-o pe Georgiana, a venit cu mine cu acordul bunicului"

acum 1105 zile

Sora cea mare a Georgianei, persoana care a văzut-o pe fata de 14 ani, înainte să-și dea ultima suflare, aduce acuzații tulburătoare. Ce crede adolescenta că s-a întâmplat de fapt.

Răsturnare de situație în cazul fetei de 14 ani despre care tatăl ei susține că nu s-a sinucis!

acum 1105 zile

Sora cea mare a Georgianei, persoana care a văzut-o pe fata de 14 ani, înainte să-și dea ultima suflare, aduce acuzații tulburătoare. Ce crede adolescenta că s-a întâmplat de fapt.

Bianca & Valentin, Georgiana & Daniel, Ramona & Daniel, cuplurile din ediţia 61-a a emisiunii 2k1

acum 1106 zile

Bianca & Valentin, Georgiana & Daniel, Ramona & Daniel sunt cuplurile care se întrec în această ediție a emisunii 2k1.

Întâlnirea anului! Finaliştii de la "Mireasă pentru fiul meu" . Cristi: "Am intrat în casă pentru Georgiana"

acum 1168 zile

Întâlnirea anului! Finaliştii de la "Mireasă pentru fiul meu" vin în platou la Star Matinal. Casa "Mireasă pentru fiul meu se mută în platoul matinalilor.

Runda ”2k1”. Valentin şi Georgiana, câștigătorii celei de-a doua ediții 2k1!

acum 1176 zile

Valentin şi Georgiana au adunat cele mai multe puncte și s-au calificat în ultima probă. Iată cum au pariat și răspuns la întrebări câștigătorii celei de-a doua ediții 2k1!

1
2
3
4
5
»