Ce sume ar primit Giovanna Antonelli pentru rolurile sale. Cifrele sunt cu multe zerouri, însă are și alte afaceri care îi aduc bani mulți

Publicat pe 22.09.2023 la 19:54 Actualizat pe 22.09.2023 la 20:22

Giovanna Antonelli, în vârstă de 47 de ani, a ocupat prima poziție în topul celor mai bine plătite 10 actrițe pentru 2023, realizat de revista People With Money. Acum însă a fost surclasată de altă vedetă foarte cunoscută!

Giovanna Antonelli

Happy Channel

Veniturile ei combinate sunt estimate la impresionanta sumă de 82 de milioane de dolari.

În 2021, se zvonea că a sa carieră se apropie de final, dar brusc, ea a revenit în top. Publicația People With Money a raportat că Antonelli este cea mai bine plătită actriță din lume, obținând un venit uimitor de 82 de milioane de dolari între august 2022 și august 2023, o creștere de aproape 50 de milioane de dolari față de cea mai apropiată concurentă a sa.

Ce alte afaceri are Giovanna Antonelli

Pentru a alcătui această listă anuală, revista ia în considerare factori precum plata inițială, participarea la profituri, drepturile reziduale, sponsorizările și activitatea publicitară, potrivit mediamass.net.

Giovanna Antonelli are o avere netă estimată la 245 de milioane de dolari, obținută din investiții inteligente în acțiuni, proprietăți imobiliare substanțiale și contracte profitabile de sponsorizare cu produse cosmetice, precum CoverGirl.

De asemenea, ea deține mai multe restaurante sub numele "Fat Antonelli Burger" în Brasília, o echipă de fotbal numită "Rio de Janeiro Angels," și și-a lansat cu succes propria marcă de vodcă sub numele "Pure Wonderantonelli - Brazilia." Mai mult decât atât, Giovanna Antonelli se extinde în piața produselor pentru copii cu un parfum de mare succes numit "With Love from Giovanna" și o linie de modă intitulată "Giovanna Antonelli Seduction."

Clasamentul este semnificativ pentru mulți fani ai Giovannei, care au așteptat revenirea ei triumfală la zilele de glorie pentru ceea ce pare să fie acum o realitate.

În articolul

Ce sume ar primit Giovanna Antonelli pentru rolurile sale. Cifrele sunt cu multe zerouri, însă are și alte afaceri care îi aduc bani mulți

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Filmul tragediei din Suceava: Crimă cu premeditare ascunsă în spatele unui accident fatal? Ce au descoperit poliţiştii în casa lui Sebastian
a1.ro
Povestea puiului de câine care „evadează” i-a înduioșat pe internauți. Ce ascunde imaginea simpatică, de fapt: „A rămas singură”
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x