Cautare: 2090 rezultate dupa tagul "happy channel"

Au rupt tăcerea! Ce cred fetele din Casa Fericirii despre Georgiana Radu

acum 1220 zile

Nu au mai rezistat și au rupt tăcerea! Ana Maria, Andreea, Miriam și Daniela au taxat-o pe colega lor din Casa Fericirii, fiind de părere că Georgiana obișnuiește "să se arunce la gâtul bărbaților".

Andreea Sumanu și Nuami Dinescu, discuție în contradictoriu. De la ce a pornit totul

acum 1220 zile

Dialog acid între Andreea Sumanu și Nuami Dinescu! În ediția de marți seara a emisiunii "Dreptul la fericire", de la Happy Channel, fetele au avut niște lucruri de clarificat.

Între mașină și friptură: cum arată inventatorul emoticonului Smiley?

acum 1222 zile

Harvey Ross Ball a fost un artist comercial american și este recunoscut ca fiind primul designer al „feței zâmbitoare”, care a devenit o emblemă internațională de-a lungul anilor.

Elif, eroina-copil, a cărei poveste cutremurătoare te va fermeca! Din 1 august, pe Happy Channel

acum 1222 zile

Din 1 august, de la ora 21:00, după Prizoniera Dragostei, împrietenește-te cu Elif!

Vlad, Criss și Rapha îți fac programul pentru week-end. Care sunt recomandările lor

acum 1224 zile

Prezentatorii "Happy Day" au venit cu noi propuneri culturale în ediția de vineri seara. Ei ne-au spus ce film nu trebuie să ratăm în această vară și ce carte trebuie neapărat să se regăsească pe lista noastră.

La “Chemarea Destinului”, fii pe Happy Channel!

acum 1224 zile

La ferma familei Altamirano trăieşte don Ferando, (Gustavo Rojo), capul familiei, un bărbat văduv în grija căruia au rămas două fiice: cea mare, Amelia, (Lisette Morelos) şi preferata lui, Mariana, (Anna Patricia Rojo).

Este Daniela îndrăgostită sau nu? Replicile ei lasă de gândit

acum 1225 zile

Invitatul de joi seara al emisiunii "Dreptul la fericire" și-a dorit să descopere cât mai multe lucruri despre cele cinci fete. Cu acest prilej, psihologul Mirela Zivari s-a oprit și asupra Danielei, cu scopul de a o cunoaște mai bine.

Georgiana față în față cu agresorul ei! Fetele din Casa Fericirii au refuzat să-i fie aproape. Motivul lor este incredibil

acum 1225 zile

A fost bătută cu bestialitate ore bune de către bărbatul care îi era iubit, iar acum a venit momentul confruntării. Georgiana Radu a fost, însă, nevoită să meargă singură la tribunal și să-și întâlnească agresorul, căci nici una dintre colegele ei din Casa Fericirii nu a vrut s-o însoțească.

Criss și Vlad îți fac programul cultural al verii. Vezi ce recomandare au ei pentru #happyplay

acum 1225 zile

Criss și Vlad au pregătit programul cultural al verii. În ediția de joi seara a emisiunii "Happy Day", prezentatorii Happy Channel le-au oferit telespectatorilor câteva sugestii pentru petrecerea timpului liber.

Andreea Sumanu, luată la întrebări de psihologul Mirela Zivari. Care este verdictul specialistului

acum 1225 zile

Fetele de la "Dreptul la fericire" au avut, joi seara, un invitat special. Psihologul Mirela Zivari le-a călcat pragul casei, cu scopul de a le cunoaște mai bine.

S-a făcut sau nu sex în Casa Fericirii? Reacțiile fetelor te vor pune pe gânduri

acum 1226 zile

Discuție fără perdea, miercuri seara, în Casa Fericirii! Prezentatoarea emisiunii "Dreptul la fericire", Nuami Dinescu, a fost curioasă să afle dacă fetele au făcut sex în locul, în care stau de aproape trei luni.

Discuție ca între fete. Cum ar fi fost viața sexuală a celor cinci concurente, dacă nu ar fi fost în Casa Fericirii?

acum 1226 zile

Discuție ca între fete în ediția, de miercuri seara, a emisiunii "Dreptul la fericire"! Nuami Dinescu le-a provocat pe Ana Maria, Georgiana, Daniela, Andreea și Miriam să vorbească despre partea intimă a vieții lor.

Cum arată Cenușăreasa zilelor noastre. Fetele din Casa Fericirii au dat viață celebrei povești

acum 1226 zile

Cum arată Cenușăreasa zilelor noastre? Asta au încercat să-și imagineze fetele din Casa Fericirii și, astfel, au construit un scenariu și i-au dat viață celebrei povești. Bineînțeles, într-o variantă modernă.

Ana Maria: "De fiecare dată când închid ochii, mă întreb dacă îmi urăsc părinții pentru viața mea"

acum 1227 zile

Trăiește în Belgia, dar sufletul ei este în România. Este vorba despre Ana Maria, una dintre fetele din Casa Fericirii, care și-a deschis sufletul și a dezvăluit detalii nebănuite despre viața ei.

Criss, Vlad și Rapha sunt în al noulea cer! Trupa lor preferată vine în România

acum 1227 zile

Criss, Vlad și Rapha sunt nerăbdători să asiste la show-ul britanicilor de la Iron Maiden, care va avea loc în această vară, în Capitală. În ediția, de marți seara, a emisiunii "Happy Day", cei trei au oferit toate detaliile acestui eveniment artistic.

Misiune creativă. Fetele din Casa Fericirii sunt provocate să-și construiască propria poveste video

acum 1227 zile

Cele cinci fete din Casa Fericirii trebuie să treacă prin proba creativității. Ana Maria, Georgiana, Andreea, Daniela și Miriam sunt provocate să facă pe cameramanii și să-și construiască propria poveste video.

A fost diagnosticată cu cancer, dar acum zâmbește din nou: "Sunt mult mai fericită, decât eram înainte!". Cum arată viața Andreei în imagini

acum 1227 zile

Andreea Sumanu, una dintre fetele din Casa Fericirii, a trecut printr-o experiență grea, care a reușit să-i schimbe viața radical. A trăit un adevărat șoc când a aflat că are cancer, a trecut prin tot calvarul pe care îl presupune o astfel de boală, dar acum zâmbește din nou.

Emoții mari pentru Criss și Rapha! Ce surpriză le-a pregătit Vlad

acum 1228 zile

Săptămâna a debutat cu o nouă porție COOLturală marca "Happy Day", în cadrul căreia Vlad, Criss și Rapha au ieșit la cinema. Cei trec ajung să vadă una dintre lansările acestei perioade.

Prezentatoarea Happy Channel, Nuami Dinescu: "Iubirea nu e în șapte sensuri, ea are un singur sens"

acum 1233 zile

Prezentatoarea emisiunii "Dreptul la fericire", de la Happy Channel, a postat recent pe pagina ei de facebook un mesaj, care s-a bucurat din plin de admirația fanilor. Nuami Dinescu a vorbit deschis despre cel mai frumos sentiment, iubirea.

Astăzi, în Casa Fericirii se sărbătorește Ziua Pământului. Fetele trec la treabă și amenajează grădina

acum 1233 zile

În episodul de joi seara, în Casa Fericirii se sărbătorește Ziua Pământului. Nuami anunță această zi specială și, totodată, explică felul în care ea urmează să fie celebrată: Ana, Dani, Georgiană, Andreea și Miriam se vor împarți în două echipe și vor amenaja curtea Casei Fericirii.

«
91
92
93
94
95
»