Cautare: 674 rezultate dupa tagul "iarna"

Copiii nu răcesc dacă practică înotul iarna

acum 830 zile

Vrei să îți duci copilul la cursul de înot iarnă, dar îți e teamă să nu răcească? Poți evita acest risc dacă respecți câteva condiții simple.

Meteo, 06 februarie 2018. Vremea se menține caldă

acum 839 zile

Vremea se va menține caldă pentru această dată și astăzi, în special în sud și în sud-vest. Cerul va fi în general variabil, cu înnorări și fulguieli în nord și nord-est.

Meteo 04/02/2018

acum 841 zile

Meteo, 02 februarie 2018. Vreme frumoasă și caldă

acum 843 zile

Vremea se va încălzi semnificativ în această săptămână, astfel încât maximele termice vor atinge şi valori de 14 grade Celsius.

Temperaturi de primăvară în toiul iernii. Sâmbătă vor fi chiar și 19 grade Celsiu

acum 844 zile

Primul weekend al lunii februarie nu vine cu ger şi viscol, aşa cum s-a întâmplat în anii trecuţi, ci cu o vreme neobişnuit de caldă, pentru această perioadă a anului.

Bună dimineața, Sănătate! Când ne protejăm părul şi tenul pe timpul rece

acum 845 zile

Pe timpul iernii este indicat să ne protejăm de frig și de efectele acestuia asupra corpului nostru. Atenția trebuie îndreptată spre zonele expuse frigului cel mai mult: fața, mâinile și părul, iar cele mai bune remedii sunt cele făcute chiar.

Primăvara e frumoasă iarna asta. Maximele ajung până la 14°C

acum 846 zile

Dacă aveţi chef de o plimbare, astăzi puteţi să ieşiţi liniştiţi din casă. Soarele ne trimite raze prietenoase şi ne face ziua mai frumoasă. Maximele se încadrează între 13 şi 14 grade, iar minimele între 6 şi 7 grade. Partea de sud a ţării este cea favorizată, căci aici se...

Meteo, 30 ianuarie 2018. Temperaturi de primăvară - 14 grade Celsius

acum 846 zile

Vremea se va încălzi semnificativ în această săptămână, astfel încât maximele termice vor atinge şi valori de 14 grade Celsius.

Capcanele din magazine, în perioada reducerilor de iarnă

acum 854 zile

Protecția Consumatorilor recomandă să verificăm dacă reducerea este reală și să fim atenți la promoțiile de tipul "trei la preț de două".

Ninsoare și viscol în Capitală! Comisar șef Ovidiu Munteanu, brigada rutieră: "Nu au fost raportate evenimente deosebite. Se circulă în condiții de iarnă"

acum 854 zile

Ninsoare și viscol în Capitală! Meteorologii și poliția rutieră îndeamnă la multă prudență din partea șoferilor și pietonilor.

Iarna e jucăușă! O zi bună de plimbare. Maximele se încadrează între 7 şi 9°C

acum 857 zile

Iarna este jucăuşă şi menţine o vreme capricioasă! Când are chef să ne trimită gerul, când mai creşte puţin gradele în termometreşi scutură norii. Pe final de săptămână vin cu veşti bune, gradele au crescut în termometre. Aşa că e timpul să faceţi liniştiţi o mică...

Atenţie şoferi! Deplasarea în condiții de iarnă (viteză, frânare)

acum 858 zile

Costin Tatuc, specialist în siguranță rutieră, a venit la "Neatza cu Răzvan și Dani" să vorbească despre cum trebuie să conducem în condiții de iarnă.

Ski, sportul preferat al copiilor. De câte ședințe au nevoie cei mici pentru a deveni profesioniști

acum 859 zile

Sporturile de iarnă nu sunt numai pentru adulți. Tot mai mulți copii își iau inima în dinți și părinții de mână și merg pe pârtie să învețe să skieze.

Meteorologii au anunţat când vin ninsorile în România

acum 860 zile

Florinela Georgescu, director executiv la Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM), în direct, ne spune cum va fi vremea în perioada următoare.

Iarna e pe val în România! Maximele ajung până la -6°C

acum 860 zile

Iarna s-a instalat în toată ţara! Pregătiţi săniuţele, căci astăzi e vreme de săniuş. Maximele se încadrează între - 4 şi - 6 grade, iar minimele între -1 şi - 2 grade.

Florinela Georgescu, director executiv ANM: "Vin ninsorile"

acum 860 zile

Florinela Georgescu, director executiv la Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM), în direct, ne spune cum va fi vremea în perioada următoare.

Meteo, 15 ianuarie 2018. Ninsori, vânt și vreme rece

acum 861 zile

Flavia Mihăşan, frumoasa vecină de la „Neatza cu Răzvan şi Dani”, ne prezintă rubrica meteo.

Bună dimineața, Sănătate! Cum trebuie să ne îngrijim ochii pe timp de iarna

acum 866 zile

Iarna ochii pot avea de suferit din cauza frigului, vântului sau ninsorii și astfel poate apărea senzația de mâncărime sau iritare a ochilor.

Când vine iarna cu adevărat. Prognoza meteo pentru următoarele săptămâni

acum 866 zile

În direct de la Administrația Națională de Meteorologie, Miruna Luca a vorbit cu meteorologul Florinela Georgescu despre vremea din următoarea perioadă.

Vești bune de la meteorologi. Maxima zilei ajunge până la 14°C

acum 869 zile

Vremea a început să fie fiţoasă! Când vrem soare nu ne dă, când vrem zăpadă, nu avem! Astăzi avem parte de o zi de ianuarie minunată, de parcă am fi în luna mărţişorului, nu în mijlocul iernii. În loc să ne dăm cu sania, ne plimbă prin parc sub razele soarelui! Maxima zilei...

«
6
7
8
9
10
»