Cautare: 631 rezultate dupa tagul "iarna"

Intră în poveștile Happy! Maratonul filmelor de Crăciun la Happy Channel

acum 704 zile

În ultima lună din an, postul de televiziune Happy Channel invită telespectatorii să intre în poveștile Happy! În grila stației tv, se vor regăsi programe specifice sărbătorilor de iarnă, care vor aduna în fața micului ecran telespectatori de toate...

Soția lui Adrian Ropotan, la el mai mare târg de Crăciun. Cu ce a plecat acasă vedeta

acum 704 zile

Soția lui Adrian Ropotan, la el mai mare târg de Crăciun. Vedeta a vizitat un târg de sărbători pentru a cumpăra numeroase cadouri pentru cei dragi.

Cea mai frumoasă locuință de Crăciun. Atmosferă de basm și sute de mii de luminițe

acum 705 zile

Aceasta este cea mai frumoasă locuinţă de Crăciun: sute de mii de luminiţe, zăpadă, o atmosferă de basm! Moşul nu are cum să rateze această casă

Va ninge de sărbători? Specialiștii ANM dau răspunsul mult așteptat

acum 705 zile

Specialiștii ANM vorbesc despre vremea din perioada sărbătorilor de iarnă. Vremea este schimbătoare, iar de Crăciun temperaturile vor crește.

Meteo, 11 decembrie 2017. Urmează o perioada cu vreme de primăvară

acum 706 zile

Lucsandra Săndulescu, omul informat de la Neatza, a aflat de la Florinela Georgescu, director executiv al Administraţiei Naţionale de Meteorologie, toate informațiile despre vreme pentru luna decembrie.

Iarna pune stăpânire pe România. Maximele ajung până la 6°C

acum 708 zile

Iarna începe încet încet să-şi intre în drepturi. Meteorologii nu ne dau veşti bune. Temperaturile scad, vântul se intensifică şi va începe să ningă.

Temperaturi sub pragul de înghet în mare parte din ţară, inclusiv în Capitală! Şi e doar începutul, spun meteorologii!

acum 708 zile

Temperaturi sub pragul de înghet în mare parte din ţară, inclusiv în Capitală! Şi e doar începutul, spun meteorologii! Vezi aici ce ne aşteaptă în weekend şi în zilele următoare!

Iarna își face simțită prezența. Maximele ajung până la 8°C

acum 711 zile

Se anunţă temperaturi cu minus în toată ţara! Termometrele sunt furioase şi opresc gradele în termometre. Mai mult, nici vântul nu se lasă codaş şi îşi face apariţia în mai multe zone din ţară. Maximele se încadrează între 7 şi 9 grade, iar minimele între - 2 şi 4 grade.

Iată ce să mănânci pe timp de iarnă ca să nu răcești

acum 711 zile

Raceala poate fi tinuta la distanta si prin alimentatie, nu doar prin medicamente.

Grupul vocal "Andante" - Iarnă, albă iarnă"

acum 711 zile

Grupul vocal ”Andante” a venit la "Neatza cu Răzvan şi Dani" să cânte melodia "Iarnă, albă iarnă".

Meteo, 06 decembrie 2017. Vremea va fi închisă

acum 711 zile

Înnorările vor fi mai persistente la munte, unde local va ninge slab, dar şi în Maramureş şi în nordul şi estul Transilvaniei unde vor fi precipitaţii mixte

Smiley News! Ce rişti dacă nu ai cauciucuri de iarnă

acum 713 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica Smiley News, de la Neatza, de ce este bine să ai mașină echipată de iarnă.

Mai multe zone din țară au fost afectate de viscol!

acum 717 zile

Iarna şi-a intrat în drepturi în mai multe zone din ţară. Mai multe localităţi au fost afectate de viscol, iar stratul de zăpadă depăşeşte 30 de centimetri.

Alexandra Violin - "Iarna"

acum 720 zile

Alexandra Violin cântă la Neatza piesa "Iarna".

Dărăbanțu, sfaturi pentru sezonul rece. Cu ce să ne îmbrăcăm să arătăm fashion și iarna

acum 721 zile

Este frumoasă, stilată, se îmbracă foarte bine şi are o garderobă pentru care multe femei ar face orice. Este pretenţioasă şi pune la zid toate vedetele. Cunoscuta creatoare de modă, Mădălina Dărăbanțu, ne dă sfaturi.

A venit iarna peste România. Zăpada s-a instalat deja în mai multe regiuni

acum 724 zile

Vremea devine din ce în ce mai capricioasă, peste tot în ţară. Furtuni, rafale de vânt şi. deşi sutem la sfârşit de noiembrie, avem şi prima zăpadă. Iarna a început deja să îşi intre în drepturi. În Sovata, Harghita, dar şi în judeţul Alba zăpada acoperă totul în jur. Mai...

Iarna și-a intrat în drepturi. Zăpada din munții Bucegi are deja peste un metru

acum 725 zile

Iarna începe să-şi intre în drepturi. la munte! Noaptea trecută a nins viscolit în munţii Bucegi, acolo unde în anumite zone stratul de zăpadă are deja peste un metru. Să privim împreună imagini de-a dreptul senzaţionale

Șoferi, atenție! Cum să conduceţi în siguranţă pe carosabilul umed. Sfaturi de la un pilot de raliu: "folosiți frâna de motor"

acum 726 zile

Lucsandra Săndulescu, omul informat de la Neatza, a aflat de la Alex Filip, pilot,raliu, cum conducem în siguranţă pe carosabilul umed.

«
6
7
8
9
10
»