Cautare: 378 rezultate dupa tagul "india"

Star News. Loredana Groza se purifică în India

acum 22 zile

De aprope două săptămâni Loredana Groza se relaxează pe tărâmuri indiene şi se pare că-i prieşte de minune. Artista se lasă pe mâna localnicilor şi încearcă tot felul de metode de purificare.

Loredana Groza, vacanţă exotică în India

acum 25 zile

Loredana Groza se află în vacanţă în India. Vedeta a plecat în unul dintre cele mai pline de energie locuri de pe pământ. Pregătită de o aventură pe tărâmul spiritualităţii, artista a ţinut să împărtăşească experienţa cu fanii.

Ai dureri de cap și insomnii? Neatza cu Răzvan și Dani îți recomandă masajul tradițional indian

acum 65 zile

Mădălina Vasile, reporter al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", ne prezinta masajul care te scapa de durerile de cap si insomnii: ayurvedic.

Acces Direct. Speak şi iubita sa, Ştefania, trăiesc la intensitate maximă fiecare probă din Asia Express

acum 75 zile

Speak şi iubita sa, Ştefania sunt printre cele nouă echipe de concurenţi-vedete care au plecat pe drumul Comorilor, în Asia Express. Iar competiţia e dură, pentru că, în joc e pus un premiu pe măsură: 30.000 de euro. Şi cum toţi concurenţii vor să pună mână pe acest premiu,...

Star Matinal. Iulia Vântur se întoarce în România! După șase ani de muzică și actorie în India, vrea să revină înapoi în televiziune

acum 180 zile

O frumoasă vedetă vrea să se întoarcă în televiziune. Este vorba despre Iulia Vântur, care revine pe meleaguri româneşti cu gânduri mari. După succesul pe care l-a avut la Bollywood, Iulia vrea să ne încânte din nou cu prezenţa sa pe micile ecrane.

Iulia Vântur, primul interviu de la întoacerea în România!

acum 193 zile

Iulia Vântur a acordat în exclusivitate pentru Antena Stars primul interviu de la întoacerea în România!

Smiley news - Neatza cu Răzvan și Dani. Motociclist atacat de tigru, în India

acum 230 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica "Smiley News", de la "Neatza cu Răzvan și Dani", un clip în care un motociclist este atacat de tigru.

Oina, sportul național al României, se va practica și în India

acum 264 zile

Floriana Iacob, reporter al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", în direct, de la Stadionul Arcului de Triumf, alături de Nicolae Dobre, președintele Federației Române de Oină, de ce a venit o delegația din India să învețe Oină, sportul național al României.

Iulia Vântur, totul despre viaţa din India: Oamenii încep să mă cunoască și în India

acum 267 zile

Iulia Vântur a vorbit despre viaţa sa din India! Vedeta a dezvăluit cât de faimoasă este peste hotare. În plus, Iulia ne-a dezvăluit ce planuri de căsătorie are, dar şi când plănuieşte să devină mamică!

Iulia Vântur, primul interviu la întoarcerea în România: Tata m-a învățat să am tot timpul rezerve

acum 269 zile

Primul interviu complet cu Iulia Vântur după ce s-a întors în România! Spune adevărul despre toate controversele care s-au creat în jurul ei!

Primul interviu cu Iulia Vântur după ce s-a întors în România!

acum 270 zile

"Odată ce am descoperit mai mult lumea, o cultură diferită, m-am descoperit pe mine mai mult. Acum, sincer, nu ştiu dacă îmi mai doresc atât de mult să mă căsătoresc." a declarat Iulia Vântur.

Haos în bucătăria Chefi la Cuțite! Ana Morodan, Teleșpan, Cocuța și Boantă gătesc mâncare indiană

acum 271 zile

Cei patru prieteni, Ana Morodan, Adrian Teleșpan, Cocuța și Bogdan Boantă, au venit la "Chefi la Cutite" cu trei preparate indiene tradiționale, în amintirea Asia Express: chicken tikka masala, dal-linte cu curry și paratha-pâinici specifice.

Marea întâlnire după finala Asia Express. Adevărul despre certurile din timpul competiției

acum 304 zile

Marea finală, bombă cu ceas pentru concurenți! CRBL și Oase au câștigat Asia Express sezonul doi. Ce se întâmplă cu Oase după ce a rupt amuleta câştigătoare şi tot ce nu au putut să spună până acum la televizor.

Cele mai tari momente din Asia Express cu CRBL și Oase

acum 304 zile

CRBL și Oase au plecat în India să câștige Asia Express și visul li s-a împlinit. Priviți cele mai haioase momente cu cele două vedete în India.

CRBL și Oase, un gram de noroc într-o oală sub presiune: Am slăbit 11 kilograme în India

acum 306 zile

CRBL și Oase au câștigat sezonul doi de la Asia Express. Cei doi susțin că au slăbit foarte multe kilograme pe tot parcursul concursului.

Asia Express continuă! Ruby şi-a luat rucsacul cu câteva haine şi a pornit la drum prin Bucureşti

acum 306 zile

Asia Express continuă! De data asta în România! Ruby a dat startul competiţiei, chiar în Bucureşti. Rubina şi-a luat rucsacul cu câteva haine şi a pornit la drum.

Jojo, detalii din culisele show-ului Asia Express: Eu nu am crezut că situația lui Paul este așa gravă

acum 306 zile

Invitată la ”Star Matinal” de la Antena Stars, aceasta a vorbit despre cel mai greu moment pe care l-a avut în timpul competiției.

S-au sabotat singuri? Replici cumplite între Cocuța și Boantă: Cu tot cu ceartă am ajuns cu trei minute după Ruby

acum 307 zile

Cocuța și Bogdan Boantă au părăsit India. Cei doi s-au certat extrem de tare timp de 50 de minute, iar acest lucru le-a adus eliminarea din concurs.

Nouă perechi de vedete au plecat în India, doar una va câștiga marele premiu. Cine va intra în posesia ultimei amulete?

acum 307 zile

Plecat-au nouă echipe din Bucureşti, şi cu "sergenţii" Liviu şi Andrei, zece! Şi nu-i era, zău, nimănui în piept inima rece! Aşa spunea poetul şi aşa gândeau şi ei, cele nouă echipe concurente de la Asia express 2, la plecarea din Bucureşti.

Concurenții au ajuns la spălatul rufelor: Trebuie să găsim tricouri cu nume de orașe din India

acum 307 zile

Concurenții primesc o nouă probă de la Gina Pistol. Aceștia trebuie să spele tricouri foarte murdare. Pe unele vor găsi nume de orașe din India, iar pe altele vor găsi scris cuvântul țeapă.

1
2
3
4
5
»