Cautare: 379 rezultate dupa tagul "india"

Concurenții au ajuns la spălatul rufelor: Trebuie să găsim tricouri cu nume de orașe din India

acum 348 zile

Concurenții primesc o nouă probă de la Gina Pistol. Aceștia trebuie să spele tricouri foarte murdare. Pe unele vor găsi nume de orașe din India, iar pe altele vor găsi scris cuvântul țeapă.

Dani Oțil și Răzvan Simion, concurenți în Asia Express sezonul 3: "Merge să mâncăm nimic!"

acum 348 zile

Dani Oțil și Răzvan Simion, matinalii de la "Neatza cu Răzvan și Dani", au marturistit, în direct, că vor să participe la "Asia Express".

Finaliştii au fost nevoiţi să facă alpinism pe stânca "Nasul ducelui"! Au avut de compus o frază din cuvintele găsite pe traseu!

acum 349 zile

Finaliştii au fost nevoiţi să facă alpinism pe stânca "Nasul ducelui"! Au avut de compus o frază din cuvintele găsite pe traseu!

Anca Sigartău și fiul Teodor, despre ce nu s-a spus şi nu s-a văzut la TV în Asia Express: A fost o experiență pe care o vom purta în noi toată viața

acum 351 zile

Anca Sigartău și Teodor au trăit experienţa vieţii lor, iar acum vin să ne povestească. Ce nu s-a spus şi nu s-a văzut la tv din Asia Express.

Imagini nedifuzate la TV! Şerban Copoţ şi George Vintilă au pierdut drumul spre Mumbai!

acum 353 zile

Departe de lumea civilizată, în India, Ruby şi Robert au trecut de la agonie la extaz în câteva zile. S-au despărţit, s+au împşcat, s-au îmbolnăvit iar mai apoi s-au împăcat, Ruby a dat tot din casă, fără voia lui Robert, dar apoi şi-au declarat dragostea în cel mai frumos mod...

Cele mai haioase momente cu George Vintilă şi Şerban Copoţ, în "Asia Express"!

acum 353 zile

Şerban Copoţ şi George Vintilă au fost eliminaţi de la "Asia Express" înainte de a ajunge în Mumbai. Elfantul a fost roşu, iar aceştia au părăsit competiţia. Iată şi o serie cu cele mai haioase momente cu cei doi în competiţie!

Şerban Copoţ, despre relaţia cu coechipierul său, George Vintilă, în competiţia "Asia Express": "A lăsat foarte mult de la el! Mă mir că nu m-a pocnit!"

acum 353 zile

Şerban Copoţ şi George Vintilă au fost eliminaţi de la "Asia Express" înainte de a ajunge în Mumbai. Elfantul a fost roşu, iar aceştia au părăsit competiţia.

Șerban și George, după eliminarea din "Asia Express": "Autostopul ne-a tras cel mai mult în jos! Ne-a lipsit acest skill"

acum 353 zile

Aventura la în competiţia "Asia Express" pentru Șerban Copoț și George Vintilă s-a oprit terminat! Cei doi au spus ce i-a împiedicat să intre în marea finală.

Poluarea şi aglomeraţia le-au pus probleme serioase Cocuţei şi lui Şerban! "Simţeam că nu mai am aer"

acum 354 zile

Şerban Copoţ şi Cocuţa au avut serioase probleme medicale din cauza poluării şi a aglomeraţiei din pieţele indiene! Primului i s-a făcut rău în plină stradă, iar Andra a trecut printr-un atac de panică!

Imagini nedifuzate la TV! Oase şi CRBL s-au luat la bătaie în autobuz, la Asia Express!

acum 354 zile

Au urmat apoi, înjurături ca la uşa cortului, între cei doi. S-a întâmplat în India, în autobuzul care îi ducea spre templu. Nu ştiu ce fel de bătaie vă imaginaţi, dar o să vedeţi în câteva clipe, pentru că urmează imagini nedifuzate din reality-show-ul Asia Express.

Momente tensionate la "Asia Express". CRBL și Oase s-au luat la bătaie în India

acum 354 zile

Momente tensionate la "Asia Express". Şerban Copoţ s-a luat la ceartă cu Cocuţa, dar nici CRBL nu a stat bine cu nervii şi l-a jignit pe Oase! Cum au ajuns concurenţii la cuţite!

Imagini nedifuzate din Asia Express! Bătaie între CRBL şi Oase

acum 354 zile

Asia Express continuă! Aşa spune Gina Pistol de fiecare dată! În această seară, noi imagini care nu au fost difuzate.

Mânânci mult şi dulce sau bei puţin, fierbinte şi picat? O mare dilemă pentru CRBL şi Oase! "Mi-a luat buza foc cu tot cu mustaţă"

acum 355 zile

Mânânci mult şi dulce sau bei puţin, fierbinte şi picat! Asta a fost marea dilemă cu care s-au confruntat CRBL şi Oase la ultima provocare înainte de a pleca spre Pune.

Concurenţii nu mai scapă de vacile indiene! Acum trebuie să le picteze coarnele! CRBL: "Parcă eram nevoiţi să îmblânzim un dragon"

acum 355 zile

Vacile se pare că îi urmăresc peste tot prin India pe concurenţi! O nouă misiune ce implică animalul considerat sfânt le dă bătăi de cap! Cele trei echipe trebuie să le picteze coarnele!

CRBL le oferă lecţii de Kendama copiilor gazdei: "Să vadă boieroaica cum pedagogul din mine încearcă să mai acapareze nişte fani!"

acum 355 zile

CRBL şi Oase i-au învăţat pe copiii gazdei mai multe scheme cu kendama! În semn de recunoştinţă că au fost primiţi în casa lor, Oase le-a oferit cadou jucăria lui!

Căutarea de cazare nu e mereu o misiune dificilă! A dat norocul peste CRBL şi Oase! "Nu ştiam dacă să mă aşez sau să stau în picioare!"

acum 355 zile

CRBL şi Oase au ajuns pe ultimul loc la misiunea de la fabrica de turmeric şi sunt nevoiţi să îşi caute singuri cazare! Misiunea este dificilă ca de fiecare dată, însă se pare că acum a dat norocul peste ei!

Vizibil emoţionată, Cocuţa simte că se apropie finalul competiţiei: "Îmi vine să plâng!

acum 355 zile

Cocuţa realizează cât de aproape se află de finalul competiţiei în Asia Express şi acest lucru mai că o emoţionează până la lacrimi!

Traficul din India este extrem de periculos. Cocuța: Am făcut preinfarct!

acum 356 zile

Cocuța se sperie îngrozitor de fiecare dată când este în trafic. De această dată simte că a făcut un preinfarct, atât de frică îi este concurentei de la Asia Express.

Bogdan Boantă se simte foarte rău după ce a băut thandai, băutura preferată a sportivilor din India. Cocuța: Dacă văd sau dacă aud, o să vomit și eu!

acum 356 zile

Bogdan Boantă, colegul Cocuței de la Asia Express, se simte rău după ce bea thandai, băutura energizantă tradițională folosită de sportivii din India.

Gina Pistol, detalii de culise la "Chefi la cuţite" şi cât de greu i-a fost în India!

acum 359 zile

Gina Pistol vorbeşte deschis despre emisiunea Chefi la cuţite, cea care i-a deschis noi orizonturi în arta culinară, dar şi despre experienţele de la Asia Express.

1
2
3
4
5
»