Cautare: 302 rezultate dupa tagul "inima"

Actrița operată pe inimă a chemat de urgență salvarea. Mariana Chelaru face declarații exclusive despre cearta cu medicul

acum 13 zile

Actrița operată pe inimă a chemat de urgență salvarea. Mariana Chelaru face declarații exclusive despre cearta cu medicul. Este prima ieșire din casă după trei luni.

Sfat de Sănătate. Cum afectează COVID-19 bolnavii de inimă

acum 21 zile

Astăzi vorbim despre coronavirus şi bolnavii cu boli cardiovasculare. De ce sunt predispuşi aceştia la infecţia cu coronavirus ne spune cardiologul Silviu Dumitrescu.

Bună dimineața, Sănătate! Simptome pe care nu trebuie să le ignorăm!

acum 22 zile

Simona Dragomir, specialistul în sănătate de la „Neatza cu Răzvan și Dani”, a vorbit despre teamă de a merge la spital pe timp de pandemie.

Cum trebuie să se protejeze persoanele cu afecțiuni cardiovasculare în timpul pandemiei de coronavirus

acum 55 zile

Luminița Iliuță, medic primar cardiolog, a explicat la Neatza cu Răzvan și Dani cum trebuie să se protejeze persoanele cu afecțiuni cardiovasculare în timpul pandemiei de coronavirus.

Neatza cu Răzvan și Dani - Bună dimineața, sănătate! Sfaturi pentru îngrijirea inimii în sezonul rece

acum 106 zile

Doctor Oren Iancovici, medic cardiolog, a prezentat la Neatza cu Răzvan și Dani câteva sfaturi pentru îngrijirea inimii în sezonul rece.

Star News. Andreea Marin, supusă unui set de analize la inimă! Ce i-au spus medicii

acum 115 zile

Andreea Marin, primul interviu după ce a ajuns pe mânile medicilor! Vedeta a fost supusă unui set de analize la inimă! Ce i-au spus medicii.

Smiley News - Neatza cu Răzvan și Dani. Cum să dai mâncare la găini sub formă de inimă: Eu sunt cocoșul, nebuna mea!

acum 179 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica "Smiley News", de la "Neatza cu Răzvan și Dani", cum să dai mâncare la găini sub formă de inimă.

Ajut eu! Copilăria, test de supraviețuire. La 13 ani, Remus are mai multe operații pe inimă

acum 184 zile

Remus are 13 ani, mai multe operații pe inimă, nu poate face sport, dar poate să-și dorească, să viseze. Medicul l-a lăsat să joace tenis.

Acces Direct. Fernando de la Caransebeş s-a pocăit: îmi este scârbă de trecutul meu

acum 193 zile

După ce a fost, o bună bucată de vreme, una dintre cele mai populare ținte ale glumelor, Fernando de la Caransebeș și-a schimbat viața total. S-a pocăit, s-a căsătorit, a divorţat, iar acum pare că a luat și drumul profețiilor.

Acces Direct. Fernando de la Caransebeş s-a pocăit! A luat drumul profețiilor!

acum 193 zile

După ce a fost, o bună bucată de vreme, una dintre cele mai populare ținte ale glumelor, Fernando de la Caransebeș și-a schimbat viața total. S-a pocăit, s-a căsătorit, a divorţat, iar acum pare că a luat și drumul profețiilor.

Neatza cu Răzvan și Dani. Dani Oțil, probleme de sănătate din cauza efortului fizic: Am o inimă nefiresc de mare. Am fost și la doctor

acum 211 zile

Dani Oțil dezvăluie la Neatza cu Răzvan și Dani că are probleme de sănătate din cauza efortului fizic. ”Am o inimă nefiresc de mare. Am fost și la doctor”, a dezvăluit acesta.

Chefi la Cuțite. Ciprian Voiculescu, un glumeț cu probleme de sănătate grave: Am 30 de ani, inimă de 18. Am început să gătesc de foame

acum 230 zile

Chefi la Cuțite. Ciprian Voiculescu are 40 de ani, este consultant și locuiește în București. ”Am început să gătesc cum au început și primii oameni, de foame!”, a declarat acesta.

Coronarografia – ce trebuie sa stii despre aceasta procedura

acum 278 zile

Coronarografia este o investigatie minim-invaziva, prin care se depisteaza blocajele de la nivelul arterelor coronare (vasele de sange care alimenteaza inima). Aceste blocaje pot duce la infarct miocardic, de aceea trebuie descoperite si tratate cat mai repede posibil.

Cool Summer Nights. Marinela Chelaru riscă să nu mai poată ieşi din casă: Mi-e frică să nu mor cum a murit Marcel Toader

acum 284 zile

Marinela Chelaru riscă să nu mai poată ieşi din casă. După cumpăna prin care a trecut, celebra actriţă caută soluţii să revină la viaţa de dinainte. Ce regrete are şi ce s-a schimbat în relaţia cu soţul ei după ce a văzut moartea cu ochii.

Mama lui Marcel Toader, declaraţii dureroase! "A murit la fel ca tatăl lui! Fără niciun semn!"

acum 301 zile

Ca o amară ironie, tatăl lui Marcel, Corneliu Toader, a murit în anul 2006, la vârsta de 70 de ani, tot din cauza problemelor cu inima. Afaceristul va fi înmormântat la Cumpăna, lângă tatăl lui. Pe crucea familiei apare numele tatălui lui Marcel, Corneliu Toader, numele bunicii lui...

Alexandru Arşinel, de urgenţă la spital! Primele declaraţii după ce a suferit un atac cerebral!

acum 335 zile

Alexandru Arşinel a ajuns de urgenţă la spital la terapie intensivă! Actorul a făcut primele declaraţii după ce a suferit un atac cerebral pronit de la inimă!

Neatza cu Răzvan și Dani. Ce mai face Ana Baniciu? Artista primește un test fulger din partea lui Răzvan Simion

acum 349 zile

Ce mai face Ana Baniciu? Câștigătoarea primului sezon Asia Express a lansat recent o piesă nouă numită „Tu, inimă”. Și dacă tot a trecut pe la Neatza cu Răzvan și Dani, Răzvan Simion nu a ratat ocazia de a-i da un test fulger artistei.

Neatza cu Răzvan și Dani. Ana Baniciu cântă piesa Tu, inimă

acum 349 zile

Invitată în emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani, Ana Baniciu cântă piesa Tu, inimă

Acces Direct. Bianca Brad, în depresie, după ce a născut o fetiță fără viață: Avea o malformație la inimă

acum 353 zile

La Acces Direct, Bianca Brad a vorbit despre cea mai grea perioadă din viața ei. ”Fetița avea o malformație la inimă”, a dezvăluit vedeta.

Acces Direct. Bianca Sârbu și alesul inimii, nuntă de lux. Actrița a îmbrăcat rochia de mireasă la 6 ani de la moartea primului ei soţ

acum 357 zile

După ce s-au căsătorit civil, la numai o lună de relaţie, prezentatoarea de la Antena Stars, Bianca Sârbu şi Bogdan Romanescu au făcut şi nunta mult visată. Astfel, celebra actriţă de la Teatrul Constantin Tănase a îmbrăcat rochia de mireasă la 6 ani de la moartea primului ei...

1
2
3
4
5
»