Cautare: 20119 rezultate dupa tagul "invitati"

Cristina Simion - campioană mondială la alergare montană

acum 4 ore

Cristina Simion, campioana mondială la alergare montană, a fost invitată la Neatza cu Răzvan şi Dani.

Trotineta electrică, alternativa perfectă pentru traficul aglomerat. Ce reguli trebuie respectate

acum 4 ore

Traficul aglomerat din București face ca trotinetele electrice să fie alternativa de transport ideală, nepoluantă, cererea pentru astfel de vehicule a crescut considerabil. Înainte de a vă achizţiona una trebuie să ţineţi cont de câteva reguli de baza.

La 84 de ani, doamna Maria dă viaţă chipurilor din ipsos de aproape două decenii!

acum 5 ore

Marian Duţă şi doamna Maria Rădulescu vă arată minunile din atelierul de pe Griviţei!

Cea de-a 62-a gală de decernare a Premiilor Grammy va avea loc weekendul următor

acum 6 ore

Cea de-a 62-a gală de decernare a premiilor Grammy va avea loc pe 26 ianuarie 2020. Lizzo este cântăreaţa care a primit o seelcţii, cele mai multe de anul acesta, inclusiv la categoriile Înregistrarea anului şi Albumul anului, fiind urmată de Billie Eilish şi Lil Nas X, cu câte şase...

Sancţiuni aspre pentru cei care îşi deranjează vecinii. Amenzile ajung şi la 6.000 de lei

acum 6 ore

Persoanele care vor tulbura liniştea vecinilor riscă amenzi care pot ajunge în unele cauzuri până la 6.000 de lei sau chiar muncă în folosul comunităţii.

Capcanele reducerilor din magazine. Ce trebuie să verificați atunci când faceți cumpărăturile

acum 6 ore

În perioada sărbătorilor de iarnă, românii iau cu asalt supermarketurile, iar vânzările cresc vertiginos. Tocmai de aceea, comercianţii se întrec în oferte care mai de care mai atractive, fie că vorbim de produse alimentare sau de alt tip. Reprezentanţii organizaţiilor de consumatori...

Trupa de dans Brothers Crew a încins ringul de la Neatza cu Răzvan şi Dani!

acum 7 ore

Trupa de dans Brothers Crew a încins ringul de la Neatza cu Răzvan şi Dani!

Gripa a ajuns şi în şcoala copilului tău? Iată sfaturile medicilor!

acum 7 ore

Inspectoratul Școlar al Municipiului București a anunțat marți că a decis închiderea mai multor școli din Capitală, din cauza îmbolnăvirilor de gripă. Iată care sunt sfaturile medicilor pentru a evita îmbolnăvirea!

Neatza cu Răzvan și Dani te deşteaptă... de ziua ta! La mulți ani, Anca!

acum 8 ore

Vrei să te trezim cu melodia ta preferată? Spune care este piesa cu care vrei să-ţi începi ziua / dă-ne numărul de telefon pe mesaj privat şi......te poţi trezi cu un apel de la noi! Serviciul "Neatza te deşteaptă... de ziua ta!" va urează "La mulţi ani!".

Acces Direct. Veşti proaste pentru Vulpița şi soţul ei! Ce vești au primit de la Protecţia Copilului

acum 22 ore

Veşti proaste pentru Veronica şi pentru soţul ei! Rămaşi fără casă, şi încă şocaţi după scandalul cu socrii mari, cei doi soţi vor afla azi veşti despre fiica lor. Pentru că cei de la Protecţia Copilului au mers în vizită la casa în care locuieşte fetiţa lor.

Acces Direct. Localitate terorizată de doi hoți! Casele a mai mult de 20 de familii ar fi fost sparte

acum 22 ore

O localitate întreagă trăiește în teroarea unor hoți! Casele a mai mult de 20 de familii ar fi fost sparte de către aceiași indivizi. Acuză oamenii păgubiţi! Hoții, povestesc localnicii disperaţi, intrau în casele lor, furau, dacă aveau ce, iar dacă nu, aceștia distrugeau tot ce...

Neatza cu Răzvan și Dani. Burgerul, o afacere de succes in Romania

acum 1 zile

Floriana Iacob, reporter al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", în direct, ne explică de ce românul a renunțat la clasicul "mic" pentru celebrul "burger".

Neatza cu Răzvan și Dani. Leila Belly Dance, super dans oriental!

acum 1 zile

Invitată la "Neatza cu Răzvan și Dani", Leila, pe numele ei real Viorica Dascălu, a făcut o demonstrație de dans oriental.

Neatza cu Răzvan și Dani. Povestea tinerilor care vad lumea din "duba"

acum 1 zile

Adina Lăcătușu, reporter al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", în direct, a aflat de la Raluca și Eugen, cum este să faci turul Europei cu "dubă".

Hai la teatru! Neatza cu Răzvan și Dani îți recomandă "Regatul Cascadelor"

acum 1 zile

Magda Catone, Liliana Pană și Brânduşa Novac, invitate la "Neatza cu Răzvan și Dani", au venit să prezinte "Regatul Cascadelor" - un spectacol în care arta teatrală, muzicală și artă dansului se întrepătrund perfect cu artă acrobatică.

Cursuri de salsa, tot mai căutate de cupluri

acum 1 zile

Alisa Păun, reporter al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", în direct,dintr-o sala de dans din Pipera, alături de Andrei Ștefan, ne explică cum este salsa în cuplu.

Magicianul Andrei Gîrjob, iluzionism la Neatza cu Razvan si Dani! Cum a facut asta?

acum 1 zile

Magicianul Andrei Gîrjob, cunoscut drept sosia lui Dani Oţil, a venit la "Neatza cu Răzvan și Dani" cu un numar de iluzionism inedit.

Neatza cu Răzvan și Dani. Cronică filmelor care trebuie vizionate: Tipografic Majuscul, Bombshell și Dolittle

acum 1 zile

Cătălin Anchidin, specialistul pe film de la Neatza cu Răzvan și Dani, a prezentat la "Neatza cu Răzvan și Dani" cronica de film pentru această săptămână: Tipografic Majuscul, .

Cannabis, cel mai consumat drog printre șoferii din România

acum 1 zile

Invitat la "Neatza cu Răzvan și Dani", Bogdan Gheorghe, medic, specialist la Observatorul Român pentru Droguri și Toxicomanii din cadrul Agenției Naționale Antidrog (ANA), ne explică ce riscăm dacă consumăm droguri.

Neatza cu Răzvan și Dani. De ce este bine să slăbești cu ajutorul unui nutriționist

acum 1 zile

Floriana Iacob, reporter al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", în direct, alături de doctorul Șerban Damian, ne explică de ce este bine să apelăm la un nutriționist atunci când vrem să ținem o dietă de slăbit.

1
2
3
4
5
»