Cautare: 22462 rezultate dupa tagul "invitati"

Vulpița i-a dat lui Viorel cheile de la apartament!: Am pe altcineva. Vreau să divorțez

acum 2 ore

Cu doar câteva minute înainte de a intra în direct, Veronica a făcut un gest care l-a lăsat fără cuvinte pe Viorel. Iată discuția dintre cei doi.

Echipa Acces Direct, agresată în direct! A dat cu scaunul!

acum 2 ore

Susţine că ar fi fost păcălit, de soţie, cu aproape 150.000 de euro. Bani pe care i-ar fi primit drept despăgubire, în urma unui accident rutier şi care erau singura consolare a bărbatului. Unde mai pui că acum acesta susţine că a rămas şi pe. drumuri. Şi tot pe soţie dă vina şi...

Atenție, părinți! Cum îi explici copilului bunele maniere

acum 8 ore

Mădălina Vasile, reporter al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", în direct, alături de psihologul Gabriela Malouf, ne explică cum putem să le dăm lecții de bune maniere copiilor.

Distinto cântă, la Neatza, melodia "Home to mama"

acum 9 ore

Trupa Distinto a interpretat, la Neatza cu Răzvan și Dani, melodia "Home to mama".

Vrei să-ți scoți iubita la o cină romantică? Neatza îți arată unde!

acum 9 ore

Adina Lăcătușu, reporter al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", iti arata unde poti sa-ti scoti iubita la o cina romantica.

Stil de succes by Ellida Toma. Colecția vestimentară "LinIE"

acum 9 ore

Iuliana Ghenea și Emilia Tudoran, în cadrul rubricii "Stil de Succes by Ellida Toma", au lansat proiectul "If Clothing". Nouă colecție, "LinIE", propune în această bvara ținute lejere, pline de elegantă, în culori vibrante.

Mergi la piscină în această vara? Uite ce reguli trebuie să respecți!

acum 9 ore

Marian Duță, reporterul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a aflat ce reguli trebuie să respectăm dacă mergem la o piscină.

Cronica filmelor care trebuie vizionate online: The Dreamers, Ordinary Happiness și Inception

acum 10 ore

Cătălin Anchidin, specialistul pe film de la Neatza cu Răzvan și Dani, a prezentat cronică de film pentru această săptămână: The Dreamers, Ordinary Happiness și Inception.

Atenție unde plecați în vacanță! Ce reguli trebuie să respectăm

acum 10 ore

Adina Lăcătușu, reporter al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", alături de specialistul pe truism Traian Bădulescu, ne spune unde putem pleca în vacanță și ce reguli trebuie să respectăm.

Legumele de vară. În ce cantitate e recomandat să le consumăm

acum 10 ore

Floriana Iacob, reporter al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", alături de nutriționistul Simona Carniciu, ne spune ce legume putem mânca pentru a nu ne îngrășa.

Dani Oțil a bătut de patru ori recordul la VTM Reșița

acum 10 ore

Dani Oțil, prezentatorul emisiunii "Neatza cu Razvan si Dani", a prezentat imagini de la Campionatului Național de Viteză în Coastă.

Happy Dance, show total la Neatza!

acum 10 ore

Fetele de la "Happy Dance" au venit, la Neatza cu Razvan si Dani, cu un super dans.

Sfatul specialistului: Cum ne ferim de căpușe

acum 10 ore

Mădălina Vasile, reporter al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", în direct, alături de medicul primar Carmen Crețu, ne explică cum putem să ne ferim de căpușe.

Neatza cu Răzvan și Dani te deşteaptă... de ziua ta! La mulți ani, Mariana!

acum 10 ore

Vrei să te trezim cu melodia ta preferată? Spune care este piesa cu care vrei să-ţi începi ziua / dă-ne numărul de telefon pe mesaj privat şi......te poţi trezi cu un apel de la noi! "Neatza te deşteaptă... de ziua ta!" va urează "La mulţi ani!".

A bătut peste 8.000 de kilometri, special ca să-i reîntâlnească pe Vulpiţa şi pe Viorel!

acum 1 zile

După 16 ore de zbor, a aterizat pe aeroportul din Bucureşti, special ca să le facă o. surpriză soţilor Stegaru. Originar din Blăgeşti, Paul a venit din Canada ca să ne spună lucruri neştiute despre Veronica şi Viorel Stegaru.

Şansă nesperată, pentru tanti Geta! Veste care s-ar putea să-i schimbe radical viaţa!

acum 1 zile

Are dureri insuportabile şi abia poate să mai meargă, de când a rămas fără cărucior electric! Doamna Geta, femeia de 66 de ani, pe care aţi cunoscut-o ieri, simte că a ajuns la capătul puterilor, de când a rămas şi fără adăpost. Ei bine, un telespectator i-a pregătit o surpiză...

Tendințe în make-up pentru vară

acum 1 zile

Pentru un machiaj perfect, femeile trebuie să găsească echilibrul între un ten cu aspect natural și culori îndrăznețe pe buze sau la ochi.

Bucate din pește, pentru întreaga familie, la terasa de pe lac

acum 1 zile

La terasă, clienții pot degusta bucate alese din pește. Salata de icre de crap cu ceapă nu lipșește de pe nicio masă.

Răzvan Simion și Dani Oțil vor să devină cei mai buni ciobani din România! Ramona Olaru le dă lecții de tras la coasă

acum 1 zile

Călin Matieș este unul dintre cei mai puternici susținători ai produselor tradiționale. A venit la Neatza cu Răzvan și Dani să le arate prezentatorilor cum se întoarce fânul cu furca.

În copilărie îți doreai să stai în căsuța piticilor? În Otopeni găsești renumita căsuță din povești construită de un pensionar

acum 1 zile

Mulți copii își doresc să stea în căsuța piticilor, iar când ajung mari, unii chiar la pensie, o și construiesc. Un pensionar din Otopeni și-a clădit căsuța din povești, un vis pe care îl avea din copilărie.

1
2
3
4
5
»