Cautare: 20536 rezultate dupa tagul "invitati"

Neatza cu Răzvan și Dani. Din dragoste pentru balet. Cum se antrenează viitoarele balerine de la Liceul de Coregrafie Floria Capsali

acum 6 zile

Viitoarele balerine de la Liceul de Coregrafie ”Floria Capsali” își spun povestea la Neatza cu Răzvan și Dani. Care sunt idolii lor.

Neatza cu Răzvan și Dani. Melodia 14 februarie, surpriza Amnei de Valentine's Day. Ce înseamnă această piesă pentru artistă

acum 6 zile

De Valentine's Day, Amna a lansat melodia ”14 februarie”. Piesa este compusă integral de artistă, iar videoclipul este regizat de Silviu Mîndroc.

Declarații de dragoste premiate cu un inel de logodnă, la Neatza cu Răzvan și Dani. Iată cine a câștigat marele premiu

acum 6 zile

De Valentine's Day, trei cupluri au avut de parte de probe inedite și de un cadou special, un inel de logodnă. Concurs cu premii la Neatza cu Răzvan și Dani. Iată cine a câștigat marele premiu pus în joc.

Neatza cu Răzvan și Dani. Totul despre curling. Cea mai simpla descriere a jocului

acum 6 zile

Câțiva jucători de curling au venit la Neatza cu Răzvan și Dani și au prezentat cea mai simplă descriere a acestui joc mai puțin cunoscut în România.

Neatza cu Răzvan și Dani. De Ziua Iubirii, fă cadou o carte!

acum 6 zile

Un studiu realizat de o firmă de curierat arată că în topul comenzilor online se află produsele de fashion, beauty și high tech, în timp ce comenzile de cărți se află abia pe locul șapte în acest clasament.

Neatza cu Răzvan și Dani. Sfaturi pentru siguranța la volan a viitoarelor mămici

acum 6 zile

Ramona Aur, trainer siguranță auto și consultant siguranță copii, a oferit la Neatza cu Răzvan și Dani câteva sfaturi pentru siguranța la volan a viitoarelor mămici.

Neatza cu Răzvan și Dani. Importanța exprimării iubirii în cuplu

acum 6 zile

Nadia Gorduza, medic psihoterapeut Terapie Cuplu Gottman, a explicat la Neatza cu Răzvan și Dani cât de important este să ne exprimăm iubirea și cum facem să fim corect înțeleși de partener

Neatza cu Răzvan și Dani. Cum să-ți ceri iubita în căsătorie într-un mod magic și amauzant. Trucuri nemaivăzute

acum 6 zile

Magicianul Robert Tudor a prezentat la Neatza cu Răzvan și Dani cum să-ți ceri iubita în căsătorie într-un mod magic și amauzant.

Neatza cu Răzvan și Dani. Vești bune pentru schiori. Cum se schiază la Sinaia

acum 6 zile

Maria Floricică, administrator domeniul schiabil Sinaia, a prezentat la Neatza cu Răzvan și Dani situația pârtiilor din Sinaia.

Neatza cu Răzvan și Dani. Nadia Comăneci, alături de cei mai mici gimnaști români: Statul ar trebui să se implice mai mult

acum 6 zile

Nadia Comăneci vrea ca România să se bucure de o nouă generație de gimnaste zece și încearcă să facă ceea ce statul român nu reușește.

Neatza cu Răzvan și Dani. Studiu îngrijorător. Procentul de analfabetism funcțional în România a ajuns la 44%

acum 6 zile

Copiii născuți în România își vor atinge la 18 ani doar 60% din potențialul de producție, iar procentul de analfabetism funcțional a ajuns la 44%. Avem cel mai mic scor din UE.

Fitness cu Diana Stejereanu, la Neatza cu Răzvan și Dani. Antrenament inedit cu crosa de hochei

acum 6 zile

Diana Stejereanu, instructorul fitness de la Neatza cu Răzvan și Dani, alături de câteva prietene, a prezentat un antrenament inedit cu crosa de hochei.

Neatza cu Răzvan și Dani te deşteaptă... de ziua ta! La mulți ani, Alina!

acum 6 zile

Vrei să te trezim cu melodia ta preferată? Spune care este piesa cu care vrei să-ţi începi ziua / dă-ne numărul de telefon pe mesaj privat şi......te poţi trezi cu un apel de la noi! Serviciul "Neatza te deşteaptă... de ziua ta!" va urează "La mulţi ani!".

Viorel îi pregătește lovitură fatală lui Marian! Testul poligraf!

acum 6 zile

Tânărul care a tulburat liniştea cuplului Vulpiţa-Viorel a fost la detectorul de minciuni! Când s-a întâlnit prima dată cu Veronica? E posibil ca după întâlnirea lor secretă, fata să fi rămas gravidă? Pregăteşte-te să afli tot adevărul!

Vulpița s-a obrăznicit de când este la București? Mara Bănică: Acum ne arăți cum ești!

acum 6 zile

Mara Bănică şi Sorin Ovidiu Bălan îi acuză pe soțîi Stegaru de falsitate: "Ai venit o fată așa timidă și acum țipi la toată lumea!".

Soţul Veronicăi se apucă de afaceri? Accesează Programul Tomata!

acum 6 zile

Vizita soţilor Stegaru la Palatul Parlamentului nu a fost zadarnică. Prezenţa lor la şedinţa comisiei parlamentare pentru agricultură a fost urmată de o discuţie cu preşedintele comisiei.

Vulpita și Viorel Stegaru, rafale de acuzații scandaloase!

acum 6 zile

Tensiune maximă între soţii Stegaru şi amantul Marian! Veronica şi Viorel aşteaptă cu sufletul la gură rezultatul testului poligraf la care a fost supus astăzi, Marian! Asta după ce tânărul a afirmat că fiica lui Viorel ar putea fi, de fapt, a lui. Cei doi soţi sunt mai uniţi ca...

Se topeşte pe picioare de dorul fiului! Mama Carmen face acuzaţii fără precedent la adresa tatălui copilului

acum 6 zile

Cu lacrimi în ochi spune că simte cum viaţa i se scurge din trup de dorul fiului său. Carmen-Magdalena Mavrodin susţine că, de mai bine de un an, nu şi-ar mai fi văzut copilul. Nu pentru că nu ar vrea, ci pentru că nu ar fi lăsată! Acuză femeia! Iar dacă vă întrebaţi de cine? Ei...

Neatza cu Răzvan și Dani. Lejerie intimă și cafetiră. Vika Jigulina și Dan Bittman, la cumpărături de Ziua Îndrăgostiților

acum 6 zile

Vika Jigulina și Dan Bittman au mers la cumpărături pentru Ziua Îndrăgostiților. Iată ce au ales cei doi artiști.

Neatza cu Răzvan și Dani. Cleopatra Stratan lansează melodia La ușa mea: Versurile sunt scrise de mine

acum 6 zile

Cleopatra Stratan lansează la Neatza cu Răzvan și Dani melodia ”La ușa mea”. ”Versurile sunt scrise de mine”, a spus artista.

1
2
3
4
5
»