Cautare: 4 rezultate dupa tagul "jane austen"

''Sanditon'' - o adaptare modernă a ultimului roman scris de Jane Austen! Premiera, duminică, 26 aprilie, la Happy Channel!

acum 77 zile

Jane Austen a scris doar șase romane întregi înainte de a muri, la vârsta de 41 de ani în 1817. În ciuda producției sale relativ mici, adaptările poveștilor sale romantice în rândul filmelor britanice au un real succes. ‘’Sanditon’’ este o serie de opt părți, bazată pe ultimul roman al scriitoarei, rămas neterminat și care oferă o abordare mai modernă asupra lucrărilor lui Jane Austen.

Descoperă portretul eroinelor din ''Rațiune și simțire'' și povestea ținutelor acelei vremi!

acum 93 zile

Michele Clapton (premiată pentru costumele concepute pentru serialul Game of Thrones) a realizat costumele pentru filmul ‘’Rațiune și simțire’’ din 2008, ultima adaptare după romanul scriitoarei Jane Austen. „În timp ce adaptam modelul clasic aferent, am avut și ideea de a mă juca cu culoarea și cu personalitățile”, a spus ea. „Am folosit mai mult culoarea în ceea ce privește elementele de atracție și accesoriile.” Designerul de producție James Merifield a fost de acord, descriind costumele ca având un aspect ‘’omogen, eliberat. ”

DRAGOSTE sau SUSPANS: trei dintre cele mai apreciate romane de dragoste

acum 1415 zile

Literatura de dragoste contemporana a devenit o alternativa mai usoara a romanelor clasice, iar printre favoritele publicului sunt cartile scrise de Anna Todd si Jennifer L. Armentrout.

Porcușorii de guineea îmbrăcați în COSTUME DE EPOCĂ, vedete ale cărții „Mândrie și Prejudecată”! Sunt absolut ADORABILI!

acum 1750 zile

Nu este nicio GLUMĂ! Celebrul roman de Jane Austen, „Mândrie și Prejudecată”, se relansează cu personaje noi și foarte, foarte simpatice!