Cautare: 674 rezultate dupa tagul "lacrimi"

Cristina si Alina, eliminate de catre Burlac

acum 3237 zile

Burlacul a preferat-o pe Mihaela in locul Cristinei. Cea mai inocenta si visatoare pretendenta la inima lui Botezatu a parasit concursul, impreuna cu Alina, vocea de vis a emisiunii.

"Vraciul" Madalinei rupe tacerea

acum 3252 zile

Madalina Manole nu s-a intalnit doar cu parapsihologul Lucian Iordanescu, ci a apelat si la serviciile unui bioterapeut. Nu a vrut sa ofere multe detalii, a spus doar ca Madalina avea o "groapa adanca in suflet", iar dupa fiecare intalnire el pleca in lacrimi pentru ca se incarca mult cu...

De ce a plans Rita Muresan?

acum 3254 zile

Rita Muresan a clacat la finalul concursului Miss Teenager 2010, plangand alaturi de fetele care au pierdut. Atasata de toate concurentele, Rita nu s-a putut abtine sa nu verse cateva lacrimi atunci cand fetele au plans.

Lacrimi si durere pe strazile din Ploiesti

acum 3257 zile

Lacrimi si durere pe strazile din Ploiesti, pe traseul cortegiului funerar spre Cimitirul "Bolovani".

Se innoreaza, va ploua. Inseamna ca Madalinei ii pare rau?

acum 3257 zile

La Ploiesti se innoreaza, sunt semne de ploaie. Una dintre semnificatii, asa cum se spune in popor, este ca Madalinei ii pare rau.

Lacrimi si durere, in platou la Acces Direct

acum 3258 zile

Oana, cea mai mare fana a Madalinei Manole, nu-si poate explica moartea artistei favorite, iar la final, ea si Silvia Dumitrescu, nu si-au mai putut stapani lacrimile.

Magie inedita! Lacrimi de sange

acum 3281 zile

Mihai George l-a uimit pe Razvan, lacrimand, spre surprinderea tuturor, cu lacrimi de sange.

Mama Mariei Cracana plange in direct, pentru fiica sa

acum 3317 zile

Mama Mariei Cracana a venit la Un show pacatos si a vorbit despre fiica sa, despre care se presupune ca a infectat mai multe vedete cu Hepatita C.

Naomi Campbell a plans la Oprah in emisiune

acum 3330 zile

Supermodelul Naomi Campbell a izbucnit in lacrimi in direct la emisiunea lui Oprah Winfrey.

Bianca plange dupa despartirea de Botezatu

acum 3370 zile

Bianca Dragusanu a plans in direct la emisiunea "Un show pacatos" dupa ce a aflat ca Botezatu a spus ca, pentru el, ea nu mai exista.

Oana a lacrimat cand vorbea despre tatal ei adoptiv

acum 3377 zile

In emisiunea Acces Direct de aseara, Oana a facut acuzatii grave la adresa mamei sale, in legatura cu moartea tatilor ei. Au fost momente tensionate intre ea si invitatii din emisiune, dar si emotionante, ea recunoscand astazi ca a lacrimat cand s-a vorbit despre tatal ei adoptiv, Nelu Banicioiu.

Lacrimile elevei dupa verdictul Poligrafului

acum 3411 zile

Georgiana Munteanu, eleva care a acuzat-o pe profesoara sa ca a sedus-o, a izbucnit in plans dupa emisiunea de ieri, atunci cand a aflat ca a picat testul poligraf.

«
31
32
33
34