Cautare: 468 rezultate dupa tagul "lora"

Cum o ajută Ionuţ Ghenu pe Lora să treacă peste moartea mamei

acum 20 ore

Lora trece prin momente foarte grele după decesul mamei sale! Alături de artistă se află mereu Ionuţ Ghenu care încearcă să o facă să treacă mai uşor peste acest moment!

Lora, devastată după ce şi-a pierdut mama! A fost internată la spital

acum 12 zile

Lora a ajuns la spital după ce în urmă cu o câteva zile şi-a pierdut mama. Paparazzii Spynews.ro au surprins imagini exclusive cu artista.

Star News. Cum o susține iubitul pe Lora după moartea mamei

acum 18 zile

Ionuţ Ghenu, gest emoţionant pentru Lora după ce mama acesteia a a încetat din viaţă. Iubitul artistei a făcut o mărturirise publică, menită să arate cât de mult o iubeşte şi o admiră pe Lora, care a luptat ani la rând să-şi salveze mama de o boală nemiloasă. "Cea mai...

Star News. Clipe cumplite pentru Lora după ce și-a pierdut mama

acum 20 zile

Lora a făcut mărturii sfâşietoare despre lupta mamei sale cu boala necruţătoare care ucis-o, dar şi despre ceea ce a îmbolnăvit-o.

Star News. Lora, mesaj îngrijorător: Există suferințe în fața cărora iubirea privește neputincioasă

acum 33 zile

Mesaj îngrijorător postat de Lora. Artista a anunţat că o perioadă va renunţa la activitatea online şi că trece printr-o mare suferinţă. "Există suferințe în fața cărora iubirea privește neputincioasă. Poate fi doar un martor. O perioadă va prelua casa mea de discuri accesul la...

Star News. Lora, despre sacrificii, suferință, dar și ce îi dă speranță

acum 58 zile

Din Oraşul faptelor bune, Lora îşi dezvăluie cea mai mare dorinţă. Nu este vorba despre nuntă sau copil, ci despre mama ei.

Lora a făcut anunţul! Este vorba despre sarcină! Cum se pregăteşte artista să schimbe scutece

acum 69 zile

În rai pare să fie şi Lora alături de iubitul ei, Ionuţ Ghenu, cu care trăieşte o frumoasă poveste de dragoste de câţiva ani. Cei doi au trecut prin multe pentru a fi împreună, şi, după o perioadă mai tensionată de ambele părţi, de ceva timp viaţa lor a intrat pe un făgaş...

iUmor. Dan Bittman, glume acide în rafală: Dan Badea e maestru în obiecte neînsuflețite în pat, doar a fost însurat cu Lora!

acum 79 zile

Dan Bittman vine cu un set de glume acide pe scena iUmor. "Dan Badea e maestru în obiecte neînsuflețite în pat, doar a fost însurat cu Lora!", a glumit cântărețul.

Xtra Night Show. Imagini de la petrecerea de nuntă a Andreei Bălan. Lora a prins buchetul!

acum 81 zile

Imagini nedifuzate de la nunta Andreei Bălan sunt prezentate la Xtra Night Show. Unul dintre momentele important al serii a fost aruncatul buchetului.

Răi da Buni. Proconsul și Lora, colaborare neașteptată

acum 95 zile

Lora şi Proconsul dezvăluie pentru ce e prea târziu în viaţa lor! Ce au făcut cât au stat departe de lumina reflectoarelor, dar şi cum au ajuns să colaboreze.

Răi da Buni. Proconsul și Lora cântă melodia Prea târziu

acum 95 zile

Proconsul și Lora cântă la Răi da Buni melodia ”Prea târziu”.

Neatza cu Răzvan și Dani. Lora și Proconsul, super colaborare la piesa Prea Târziu: Ne cunoaștem de 15 ani, iar acum a venit vremea pentru o melodie împreună

acum 100 zile

Melodia Prea târziu este compusă de către Siakes Evangelos, Elena Morșanu, Vlad Munteanu și Șerban Cazan.

Neatza cu Răzvan și Dani. Proconsul și Lora cântă piesa Prea târziu

acum 100 zile

Invitați la Neatza cu Răzvan și Dani, Proconsul și Lora cântă piesa Prea târziu.

Star Matinal. De ce nu face nuntă Lora cu Ionuţ Ghenu

acum 107 zile

Lora ne-a dezvăluit care este motivul pentru care nu s-a căsătorit încă! Vezi ce răspuns a dat artista la întrebarea care e deja pe buzele tuturor, dar şi cum s-a schimbat în ultimii ani.

De ce nu fac nunta Lora şi Ionuţ Ghenu

acum 116 zile

Lora a destrămat speranţele fanilor atunci când a anunţat că nu se gândeşte momentan la căsătorie, însă a recunoscut că a făcut un pas important în relaţia cu Ghenu. Au participat la o ceremonie în biserică şi s-au logodit în faţa lui Dumnezeu, după cum relatează artista.

Lora şi Oase, planuri pentru un milion de euro

acum 130 zile

Interviu în exclusivitate cu Lora şi Oase! Cei doi au spus ce ar face dacă ar câştiga un milion de euro

Star Matinal. Bat clopote de nuntă pentru Lora şi Ionuţ Ghenu. Când va avea loc marele eveniment

acum 133 zile

Bat clopote de nuntă pentru Lora şi Ionuţ Ghenu. Cei doi au hotărât să facă marele pas şi se pregătesc să spună un DA hotărât în faţa lui Dumnezeu. Spunea ea că nu vrea să mai îmbrace rochia de mireasă şi că nu are planuri, dar uite că acum ne-a uimit pe toţi.

Lora a povestit, la Happy Channel, de ce și-a lansat propria linie de produse cosmetice

acum 152 zile

Lora a intrat în jocul Happy Channel și a răspuns șirului de întrebări à la ”CulTOUR”. Cântăreața ne-a mărturisit care sunt talentele sale ascunse:

Cultour. Interviu de senzație cu Lora, frumoasa artistă: Mă enervez singură când mănânc

acum 153 zile

Lora, frumoasa artistă, a răspuns la câteva întrebări din partea reporterilor Cultour, astfel vedeta a oferit un super interviu.

Cultour. Interviu de senzație cu Lora, frumoasa artistă: Mă simt fericită atunci când am inspirație

acum 153 zile

Lora, frumoasa artistă, a răspuns la câteva întrebări din partea reporterilor Cultour, astfel vedeta a oferit un super interviu.

1
2
3
4
5
»