Cautare: 473 rezultate dupa tagul "lora"

După ce au câștigat amuleta, Lora și Ionuț Ghenu mănâncă pizza și se relaxează o noapte la hotel

acum 749 zile

Lora și Ionuț Ghenu au câștigat cursa contracronometru, astfel se vor desfăta cu ce mâncare își doresc, dar și o noapte la un hotel de lux.

Lora și Ionuț Ghenu au folosit steagul auriu! Vica și Daniela, nevoite să stea pe loc cinci minute

acum 750 zile

Lora și Ionuț Ghenu folosesc steagul auriu primit de la Gina, astfel Vica și Daniela sunt nevoite să stea pe loc cinci minute, dar să cheltuie și toți banii pe care îi dețin.

Whitney Houston în Cambogia! Lora interpretează piesa "I Will Always Love You" în mașina călugărilor budiști

acum 750 zile

Lora, interpretare de senzație a melodiei "I Will Always Love You" a artistei Whitney Houston, în mașina călugărilor budiști.

Lora și Ionuț, Vica și Daniela se luptă pentru câștigarea amuletei de o mie de euro

acum 750 zile

Luptă pe viață și pe moarte între Lora și Ionuț, Vica și Daniela pentru câștigarea amuletei de o mie de euro.

Vica, reacție nervoasă după ce a pierdut în fața Lorei: "Ce tot sare la gâtul meu?"

acum 750 zile

Vica și Daniela pierd în fața Lorei și a lui Ionuț Ghenu, dar din fericire ambele echipe se vor duela în proba finală pentru câștigarea amuletei de o mie de euro.

Lora face haz de necaz

acum 752 zile

Andrei Ștefănescu comentează poza Lorei. Artistul vorbește despre contextul în care a fost fotografiata vedeta.

Lora și Ghenu, despre experiențele din ”Asia Express”: ”Nu mai avem fobie de nimic”

acum 753 zile

Lora și Ionuț Ghenu vorbesc despre experiența de la Asia Express. Cei doi au răspuns şi acuzaţiilor pe care le-a făcut Liviu Vârciu la adresa lor.

Lora și Ionuț Ghenu, testul suprem în orice cuplu!

acum 753 zile

Lora și Ionuț Ghenu sunt supuși, de Mihai Morar, testului suprem prin care trece orice cuplu!

Lora și Ionuț Ghenu, relația după „Asia Extress”: „Ne amintim lucruri pe care le-am trăit acolo”

acum 753 zile

Lora și Ionuț Ghenu vorbesc despre relația lor după competiția „Asia Extress”: „Ne amintim lucruri pe care le-am trăit acolo”.

Asia Express, provocări riscante. Cine a părăsit competiția

acum 756 zile

Asia Express continua.Însă, de această dată, concurenţii au fost supuşi unor probe cu totul şi cu totul diferite. S-a lăsat cu ceartă între Liviu Vârciu şi Lora, iar finalul a fost unul cu lacrimi.

Ceartă între Lora, Vica și Liviu: "Ne-a făcut panarame perverse"

acum 756 zile

Ceartă de proporții între Lora, Vica și Liviu. Iubita lui Ionuț Ghenu susține că Vârciu le-a zis adresat cuvinte urâte, dar Vica nu îi susține afirmația.

Liviu şi Andrei au făcut show pe muzică laoţiană! "Ia-ţi mireasă ziua bună.."

acum 756 zile

Trei dintre echipe ajung în casa unor localnici pentru a învăţa să danseze şi să cânte în laoţiana: Raluka şi Ana, Ionuţ şi Lora, Liviu şi Andrei. Aşa cum era de aşteptat, ultimii au fost şi cei mai haioşi.

Trei dintre echipele de la Asia Express au învăţat să danseze şi să cânte în laoţiana

acum 756 zile

Trei dintre echipe ajung în casa unor localnici pentru a învăţa să danseze şi să cânte în laoţiana: Raluka şi Ana, Ionuţ şi Lora, Liviu şi Andrei. Aşa cum era de aşteptat, ultimii au fost şi cei mai haioşi.

Depășire ca în filme! Vica și Lora, Daniela și Liviu se luptă să ajungă primii la destinație: "Să ne omoare pur și simplu, să ne bage într-un zid!"

acum 757 zile

Vica și Lora, Daniela și Liviu vor s[ ajungă primii la destinație, astfel recurg la orice metodă pentru a fi primii în fața Ginei.

Ionuț Ghenu, supărat că a fost despărțit de iubita sa: "Lipsa Lorei am simțit-o din prima secundă"

acum 757 zile

Ionuț Ghenu nu poate sta fără Lora. Artistul nu poate accepta să facă parte din altă echipă, dar din păcate regulile jocului sunt altele decât dorințele sale.

Liviu Vârciu şi Lora s-au luat la ceartă în timp ce făceau autostopul! "Să nu vă transformaţi din oameni în altceva în concursul ăsta!"

acum 757 zile

Liviu Vârciu şi Lora s-au luat la ceartă în timp ce făceau autostopul! "Să nu vă transformaţi din oameni în altceva în concursul ăsta!"

Lacrimi de durere pentru Lora, după o cădere violentă de pe bicicletă! Iubitul cântăreței: ”Am văzut-o tipând, urlând. M-am speriat foarte tare”

acum 763 zile

Într-o cursă umăr la umăr pe teren accidentat, Lora va cădea și va avea nevoie de intervenția medicilor, iar evenimentul nefericit îl va face pe Ionuț Ghenu să se afle la un singur pas de a renunța la competiție: ,,Când am văzut că a căzut m-am speriat foarte tare. Eu am o...

”Iar plânge Lora!” Ionuț Ghenu și Lora au nervii întinși la maxim! ”Nu mă mai trage, că mă dor mâinile. Țipi la mine!”

acum 764 zile

Legați la mâini, Lora și iubitul ei, Ionuț Ghenu, au nervii întinși la maxim! ”Nu mă mai trage, că mă dor mâinile. Țipi la mine!”, spune cântăreața.

Bucurie mare! Lora și iubitul au învățat o rugăciunea străină în timp record și au câștigat

acum 764 zile

Lora și iubitul ei, Ionuț Ghenu, au învățat o rugăciunea străină în timp record și au câștigat.

Nevoiți să doarmă pe scânduri, Lora și iubitul ei fac haz de necaz: ”Să nu mă obișnuiesc așa... și când ajung acasă să arunc saltelele. Scoate ușa, dorm pe ea, dar sper să nu ne învelim cu tavanul!”

acum 770 zile

Nevoiți să doarmă pe scânduri, Lora și iubitul ei fac haz de necaz. ”Să nu mă obișnuiesc așa... și când ajung acasă să arunc saltelele. Scoate ușa, eu dorm pe ea! Sper să nu ne învelim cu tavanul!”, a spus Ionuț Ghenu.

1
2
3
4
5
»