Cautare: 71 rezultate dupa tagul "lumina"

Ajut eu! Rică Răducanu a sărit în ajutorul familie Daşoveanu

acum 51 zile

Există copii care nu-şi doresc ceva anume de la Moş Crăciun. Cel mai mare vis al lor e să îl vadă. Să alunge el, ca printr-o magie, întunericul în care trăiesc, dar în care au învăţat să depăşească orice fel de bariere. Până la urmă, nu ai nevoie de vedere ca să visezi şi...

Xtra Night Show. Lidia Buble suferă de nictofobie: îmi este foarte frică

acum 107 zile

Nictofobie este întâlnită din cele mai vechi timpuri, când oamenii aveau prea puţine metode de a controla lumina şi întunericul noaptea, iar lumina lumânărilor sau lămpilor slabe de gaz creau umbre suspecte şi trădau prezenţa unor pericole, accentuate de multe ori de imaginaţia...

MI, cântăreață și psihoterapeut: Pe aici sunt îngeri de lumină pe care câteodată îi recomand. Îngerul iertării are lumina verde

acum 264 zile

MI, pe numele ei real Mirabela Didei, este cântăreață și psihoterapeut, a venit la Neatza cu Răzvan și Dani și a vorbit despre pasiunile ei.

Lumea Nevăzută. Purificarea sufletului și a trupului: Simbolul crucii este o punte între iad și cer

acum 272 zile

Invitat la "Lumea Nevăzută", Dr. Ovidiu Dragoș Argesanu, parapsiholog, a explicat, în ziua de Paște, de ce este importantă învierea lui Iisus Hristos.

Viorel Țicu, către Mihai Bendeac: "Vrei să îmi ții cocoșelul?"

acum 329 zile

A expus la Milano, Londra, Paris, un autodidact care a reușit să uimească o lumea întreagă, Viorel Țicu a venit, la iUmor, să ne împărtășească un pic din arta lui. "Am venit să vă arăt cum ne putem juca cu un cocoșel și cu ouăle"

Viorel Țicu, cel mai plictisitor concurent de la iUmor! Delia: "Nu se poate, a picat curentul"

acum 329 zile

A expus la Milano, Londra, Paris, un autodidact care a reușit să uimească o lumea întreagă, Viorel Țicu a venit, la iUmor, să ne împărtășească un pic din arta lui. "Am venit să vă arăt cum ne putem juca cu un cocoșel și cu ouăle"

Povestea dureroasă a celor 4 fraţi din beznă îţi va topi sulfetul, în ajun de Crăciun!

acum 397 zile

Nu au curent în casă, iar acum, pe timp de iarnă, când razele soarelui se ascund printre norii fumurii, tot mai devreme, cei mici au parte de mai mult întuneric decât de. lumină. Astfel, copiii sunt condamnaţi de soartă să se pregătească pentru ziua următoare de şcoală la lumina...

Astrologul care şi-a văzut moartea în sala de operaţii: "De pe masa de operație am văzut o lumină"

acum 467 zile

Dezăluiri şocante! Astrologul care şi-a văzut moartea în sala de operaţii ne-a oferit un interviu în exclusivitate. A primit semne divine şi a auzit voci care îi spuneau să se ferească, dar nu a ţinut cont de ele şi a suferit un accident grav. Apoi în timpul operaţiei, i s-a...

Connect-R face lumină! Artistul face dezvăluiri din viața personală

acum 611 zile

A vorbit despre iubire, dar și despre cum gestionează situațiile tensionate! Connect-R a dezvăluit ce talente ascunse are fiica lui, dar mai ales cum reacționează Misha, atunci când fiica lor mai face vreo trăsnaie.

Laura Cosoi, Paște în sânul familiei. Vedeta și soțul au mers împreună să ia lumină

acum 664 zile

Cei care sunt catolici sărbătoresc Paştele! Printre ei se numără şi Laura Cosoi! De data aceasta nu a mai putut merge în oraşul natal, ca în fiecare an, aşa că a rămas în București. Cum a petrecut vedeta, dar și de ce nu a plecat la părinți.

O lumină puternică de formă sferică, deasupra României

acum 759 zile

Un fenomen cu totul ieșit din comun au dat fiori oamenilor din mai multe zone ale țării. O lumină puternică de formă sferică a putut fi zărită pe cer preț de câteva minute. Mingea de lumină a dispărut la fel de brusc așa cum a și apărut.

Număr spectaculos de magie cu iluzionistul Cristina Strecopitov

acum 766 zile

Cristina Strecopitov, prima femeie magician din România, a venit la Prietenii de la 11 să prezinte un număr inedit de magie.

Cristina Strecopitov, număr senzațional de magie în platoul de la "Neatza"

acum 780 zile

Cristina Strecopitov, prima femeie magician din România, a venit la Neatza să prezinte un număr inedit de magie.

Marcel și Gina Pavel vorbesc de copilăria lor : ”Dormeam cu lumina aprinsa. Mi-a fost teamă de întuneric.

acum 798 zile

Marcel și Gina Pavel vorbesc de copilăria lor. Marcel Pavel declară, în exclusivitate, că îi era frică de întuneric și trebuia să doarmă cu lampa aprinsă.

Cât timp îi ia luminii Soarelui să atingă suprafața Pământului? Tu ştii să răspunzi?

acum 836 zile

Cât timp îi ia luminii Soarelui să atingă suprafața Pământului? Tu ştii să răspunzi?

Gigi Becali a mers însoțit de soția sa la slujba de Înviere: "E foarte credincios poporul român! Lumina se ia prin faptă bună"

acum 1011 zile

Gigi Becali a fost îmbrăcat la patru ace și a atras toate privirile. Afaceristul a mers însoțit de soția sa la slujba de Înviere.

Paște la lumina lumânării! Cinci frați, sărbători cu masa goală, în beznă

acum 1016 zile

Imaginați-vă cum ar fi ca pe masa de Paște să nu aveți ouă roșii. Să nu aveți drob, pască sau cozonaci. Să aveți doar un colț de pâine și o lumânare, pentru că altă sursă de lumină nu aveți. Pare aberant ce spun, dar este realitatea în care trăiesc 5 frați care nu vor...

Tu știi ce trebuie să faci cu lumânarea după ce ai luat Lumină de la biserică? Nu, nu o stingi de pragul de sus al casei!

acum 1018 zile

Preotii spun ca lumanarea folosita pentru a lua Lumina de Paste trebuie reaprinsa in anumite situatii.

Ioana Stoica, din București, le "stinge" lumina celor trei jurați! Pensionara le gătește "Supă de roșii cu găluște"

acum 1055 zile

Ioana Stoica, 76 de ani, din București, îi impresionează pe cei trei jurați cu o "Supă de roșii cu găluște". Pensionara îi lasă fără cuvinte pe cei trei chefi.

Au ieşit la lumină cele mai tainice secrete ale Georgianei

acum 1188 zile

Georgiana susţine că prima ei experienţă amoroasă a fost una traumatizantă!

1
2
3
4