Cautare: 61 rezultate dupa tagul "maia morgenstern"

Sacrificiul, episodul 8. Ioana (Oana Cârmaciu) îi spune Evei (Maia Morgenstern) că s-a culcat cu Andrei (Denis Hanganu)

acum 42 zile

Eva (Maia Morgenstern) află că Andrei (Denis Hanganu) i-a oferit o sumă de bani Ioanei (Oana Cârmaciu), bona micuței Ștefania,ca să culce cu el.

Sacrificiul, episodul 8. Eva Oprea (Maia Morgenstern) îl dă afară din casă pe soțul ei, Ștefan Oprea (Claudiu Istodor)

acum 42 zile

Eva Oprea (Maia Morgenstern) crede că soțul ei, Ștefan Oprea (Claudiu Istodor) are o aventură cu Ioana (Oana Cârmaciu), bona micuței Ștefania.

Cele mai iubite actriţe, dezvăluiri în direct! Maia Morgenstern şi Carmen Tănase spun totul despre noul proiect

acum 46 zile

Au trăit într-o viaţă cât alţii în zece! Au jucat pe cele mai mari scene ale lumii! Sute de roluri, mii de experienţe, milioane de scenarii. Dar cea mai tare poveste.e povestea vieţii lor. Cele mai iubite actriţe, dezvăluiri în direct! Maia Morgenstern şi Carmen Tănase spun totul...

Sacrificiul, episodul 5. Eva (Maia Morgenstern), criză de nervi la piscină

acum 50 zile

Eva (Maia Morgenstern) a făcut o criză de nervi când și-a văzut copiii jucându-se cu Ștefania (Julia Marcan).

Marile actrițe din serialul "Sacrificiul", în direct, la Neatza cu Răzvan și Dani

acum 56 zile

Marian Duță, reporterul emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", în direct, de la filmările serialului "Sacrificiul", alături de Maia Morgenstern, Adriana Trandafir și Ana Ciontea, a aflat picanterii din culisele serialului.

„Alta ca ea nu există!”, spune Claudiu Istodor despre fosta sa soție, Maia Morgenstern

acum 66 zile

Cei doi mari actori au fost căsătoriți și vor forma, din nou, un cuplu, de data aceasta doar pe micul ecran. Maia Morgenstern şi Claudiu Istodor aduc în prim plan povestea familiei Oprea în cadrul celui mai nou proiect produs de Ruxandra Ion şi difuzat de Antena 1, Sacrificiul, ce va avea marea premieră miercuri, 11 septembrie, respectiv joi, 12 septembrie, de la 20:00.

Denis Hanganu, protagonistul serialului ”Sacrificiul”: ”E o senzaţie absolut uimitoare, nu se compară cu nimic altceva”

acum 84 zile

Absolvent al U.N.A.T.C. şi distribuit în numeroase spectacole de teatru, dar şi în filme, pentru Denis, proiectul Sacrificiul de la Antena 1 reprezintă debutul său în televiziune. Cu toate acestea, Denis a fost plăcut surprins ca la casting să întâlnească o bună prietenă şi parteneră de scenă, alături de care va şi juca în serial, mai exact pe Oana Cârmaciu.

La Happy Channel, Maia Morgenstern a vorbit despre copiii săi, dar și cum a ars un tort, pe care îl pregătea pentru fiul său

acum 108 zile

Despre cum a ars un tort, despre cât de frumos a lăudat-o tatăl său pentru un chec, dar și cum petrece timpul cu copiii săi, Maia Morgenstern a povestit în interviul acordat emisiunii ”CulTOUR”.

CulTour. Interviu de excepție cu Maia Morgenstern

acum 111 zile

Interviu de excepție cu Maia Morgenstern.

Din toamnă, Maia Morgenstern intră în rolul de mamă vitregă a trei băieți

acum 113 zile

Din această toamnă, o veți putea vedea pe marea actriță Maia Morgenstern în rolul de mamă vitregă. În noul serial ”Sacrificiul”, ea va interpreta rolul soției lui Ștefan (interpretat de Claudiu Istodor).

Maia Morgenstern, viaţă dedicată copiilor bătuţi de soartă!

acum 189 zile

Interviu de suflet, în direct, cu marea doamnă a filmului românesc, Maia Morgenstern, la "Agenţia VIP"!

Interviu de colecție cu fiica Maiei Morgenstern, Cabiria. Iată ce i-a spus celebra ei mamă, când a văzut-o prima oară pe scenă

acum 247 zile

Pentru emisiunea ”CulTOUR”, de la Happy Channel, Irina Margareta Nistor a realizat un interviu de colecție cu fiica marii actrițe Maia Morgenstern. O prezență discretă în mass media, Cabiria Morgenstern a vorbit despre relația cu celebra sa mamă, despre familia sa și despre decizia ei de a urma o carieră în actorie.

Interviu senzațional cu Cabiria Morgenstern! Actrița dezvăluie secrete din spatele rolului de fiică

acum 251 zile

Interviu senzațional cu Cabiria Morgenstern! Actrița povestește cum este să stai în casă cu celebra Maia Morgenstern.

Interviu senzațional cu Maia Morgenstern! Actrița dezvăluie secrete din spatele rolului de mamă, dar și de fiică

acum 251 zile

Interviu senzațional cu Maia Morgenstern! Celebra actriță din Fructul Oprit ne dezvăluie secrete din spatele rolului de mamă, dar și de fiică.

Teatrul îi aduce împreună: Maia Morgenstern şi Adrian Majuru

acum 266 zile

Maia Morgenstern şi Adrian Majuru, managerul Muzeului Municipiului Bucureşti, doi colaboratori şi buni prieteni, au fost invitaţi la Prietenii de la 11!

Maia Morgenstern, despre greutățile vieții: "Tata era pedepsit pentru curajul cu care spunea adevărul"

acum 326 zile

Chiar dacă acum este una dintre cele mai apreciate și mai iubite actrițe din România, Maia Morgenstern nu a avut întotdeauna o viață lipsită de greutăți. Marea actriţă s-a lovit de foarte multe lipsuri și probleme.

Maia Morgenstern, actrița din "Fructul Oprit", sărbătorește în fiecare an Hanuka, supranumită "Sărbătoarea Luminilor"

acum 337 zile

Maia Morgenstern, celebra actrița din serialul "Fructul Oprit" de la Antena 1, sărbătorește în fiecare an Hanuka, supranumită "Sărbătoarea Luminilor".

Maia Morgenstern: “Mi-am făcut unghiile cu carioca”

acum 351 zile

Marea doamnă a cinematografiei românești, Maia Morgenstern, își amintește cu drag de perioada copilăriei și de părinții săi.

Magda Popa (Maia Morgenstern) și Roxana Baicu Popovici (Carmen Tănase), discuție importantă: ”Acum mulți ani, Marius mi-a dat mulți bani, ca să scap de copil. Am luat banii!”

acum 358 zile

După ce au dat cărțile pe față și au scos la suprafață secrete bine păstrate ani buni, Magda Popa (Maia Morgenstern) și Roxana Baicu Popovici (Carmen Tănase) au o discuție importantă despre Marius Cristescu (Bogdan Stanoevici), tatăl copiilor lor – al Soniei și al lui Ioan....

1
2
3
4