Interviu de colecție cu fiica Maiei Morgenstern, Cabiria. Iată ce i-a spus celebra ei mamă, când a văzut-o prima oară pe scenă

Publicat pe 12.03.2019 la 13:40 Actualizat pe 12.03.2019 la 14:44

Pentru emisiunea ”CulTOUR”, de la Happy Channel, Irina Margareta Nistor a realizat un interviu de colecție cu fiica marii actrițe Maia Morgenstern. O prezență discretă în mass media, Cabiria Morgenstern a vorbit despre relația cu celebra sa mamă, despre familia sa și despre decizia ei de a urma o carieră în actorie.

Pentru emisiunea ”CulTOUR”, de la Happy Channel, Irina Margareta Nistor a realizat un interviu de colecție cu fiica mijlocie a marii actrițe Maia Morgenstern. O prezență discretă în mass media, Cabiria Morgenstern a vorbit despre relația cu celebra sa mamă, despre familia sa și despre decizia ei de a urma o carieră în actorie.

În interviul acordat postului Happy Channel, Cabiria Morgenstern a povestit care este originea numelui său, așa cum i-a povestit-o mama sa:

Numele are legătură cu originea aramaică a cuvântului Cabir, care înseamnă măreț, grandios”.

Cabiria a mărturisit că a petrecut mult timp, în copilărie, în culisele teatrului, acolo unde mama sa repeta spectacolele. Cu toate astea, până în casa a X-a, Cabiria era ferm convinsă că nu va urma drumul actoriei. Se pregătea să dea la Matematică.

Eram în trupa de teatrul a liceului, încă de prin a IX-a. În a X-a am făcut rolul Eliza Doolittle și m-am îndrăgostit de rol, m-am îndrăgostit de teatru. Cred că i-am spus mamei. Ea nu a obiectat și nici nu a fost de acord. Cred că prin clasa a XII-a, când, pe nepusă masă, o prietenă de la Teatrul Evreiesc de Stat nu mai putea participa la un spectacol. Într-un timp foarte scurt am fost rugată să învăț rolul. Văzându-mă la repetiții, mama mi-a spus «Hei, da, eu cred că tu ai putea face asta». Asta a fost confirmarea supremă!”, a povestit Cabiria la Happy Channel.

Continuarea interviului, în clipul alăturat.

Cabiria Morgenstern a urcat încă din copilărie pe scena Teatrului Evreiesc de Stat, unde a fost chemată să cânte cântece evreiești și să participe la spectacole de folclor. Tânără actriță, în vârstă de doar 20 de ani, studiază actoria la Cluj.

În octombrie 2017, pe scena Teatrului Național din Iași, fiica Maiei Morgenstern și-a făcut debutul în spectacolul ”Maitreyi”, ce poartă semnătura regizoarei Chris Simion. Maitreyi tânără, personajul lui Mircea Eliade, a fost interpretat de Cabiria Morgenstern, iar Maitreyi adultă a fost jucat chiar de Maia Morgenstern. De altfel, cele două, mamă și fiică, au mai jucat împreună în spectacole, după cum ne-a mărturisit Maia Morgenstern. Unul dintre aceste spectacole este și ”Dibuk”, de S. Anski, în regia lui Chris Simion-Mercurian, la Teatrul Evreiesc de Stat.

În articolul

Interviu de colecție cu fiica Maiei Morgenstern, Cabiria. Iată ce i-a spus celebra ei mamă, când a văzut-o prima oară pe scenă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 7 decembrie 2021. Balanțele trebuie să fie atente la cheltuieli. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Horoscop 6 decembrie - 12 decembrie 2021 pentru zodia Peşti
a1.ro
Soția fostului Principe Nicolae este însărcinată a doua oară. Cum a dat marea veste și ce imagine de familie a publicat
Catine
Obiceiuri pe care să le adopți pentru o viață fericită. Cum să-ți schimbi viitorul în bine
retetefeldefel.ro
Budincă de orez cu prune și bezea
useit.ro
Lichidul din pungile de carne nu e sânge. Ce se află în pachete, de fapt, potrivit experților
as.ro
„Ai fost batjocorită de toţi proştii cu care te-ai văzut!” Presuspusul amant al iubitei lui Laurenţiu Reghecampf, implicat într-un scandal monstru: „O să mergi cu capul plecat! Să nu uiți toată viață ta!”
Antenastars
Theo Rose, printre lacrimi: „N-o să mai vorbesc două zile!”
Spynews
Câți ani au și cât de frumoși sunt copiii lui Pavel Bartoș în 2021. Actorul are 3 fete