Cautare: 4423 rezultate dupa tagul "mama"

Surpriză de proporții pentru mama Marianei Ionescu Căpitănescu. Întreaga familia a venit în platoul Acces Direct

acum 14 zile

Mariana Ionescu Căpitănescu îi face o surpirză mamei sale. Ea vrea să-i mulțumească și să îi arate cât de mult o iubește pe cea care i-a dat viață, în fața întregii țări. Toata familia artistei a venit în platoul Acces Direct.

Mama Marianei Ionescu Căpitănescu, confesiuni de suflet! Cu lacrimi în ochi, femeia spune cât de greu i-a fost să crească cinci copii

acum 14 zile

Uneori, în goana timpului, uităm de ea. Uităm să-i spunem cât de mult o iubim, dar ea nu se supără niciodată şi. iartă. Mereu. Mama e un cuvânt simplu, dar care ascunde o viaţă cu lacrimi, cu durere, dar şi cu fericire pentru copiii ei. Ajunsă om mare, la oraş şi una dintre...

Rita Mureşan, prietena de suflet a lui Răzvan, dezvăluiri dureroase: Mama lui a mers la apartament să-i ia haine pentru înmormântare

acum 14 zile

Rita Mureşan, una dintre cele mai bune prietene ale lui Răzvan Ciobanu, a venit în platoul emisiunii Acces Direct să vorbească despre prietenia sa cu Răzvand Ciobanu. Artista ne cele mai noi informaţii despre ziua în care a murit designerul.

Ioana Grama a arătat ecografiile bebeluşului pe care îl poartă în burtică

acum 14 zile

O celebră bloggeriţă a făcut publice cele mai emoţionante filmări din viaţa ei: momentul când a aflat că e însărcinată! Şi mai mult decât atât, Ioana Grama a arătat ecografiile bebeluşului pe care îl poartă în burtică.

Pasiunea pe care Sore a moștenit-o de la mama ei: În creațiile mele mă inspiră tot muzica

acum 15 zile

Sore ne arată ce face ea atunci când nu este nici pe scenă, dar nici acasă cu familia ei. Care este pasiunea mai puțin știută pe care o are artista.

Oana Matache, despre botezul celui de-al doilea copil: Simt o mare presiune pe noi

acum 15 zile

Invitată în platoul emisiunii "Răi Da Buni", Oana Matache a spus totul despre cum i s-a schimbat viaţa de când Bogdănel, cel de-al doilea copil al ei, a venit pe lume.

Tanța și mama ei au parte de o revedere emoționantă

acum 15 zile

De când s-a mutat la Snagov, Tanța nu și-a mai vazut mama. Dar, după foarte mult timp, aceasta a venit să-și viziteze fiica.

Cea mai sexy ispită de la "Insula iubirii", copilărie marcată de traume!

acum 16 zile

Ispita Bianca Pop a avut o copilărie marcată de traume. Chiar şi acum, la 29 de ani, vedeta nu poate trece peste ceea ce a făcut tatăl ei şi susţine că nu îl poarte ierta.

Cum arată Feli la şase luni după ce a născut!

acum 16 zile

De când a născut, Feli a reușit, ușor, ușor, să revină la silueta pe care o avea înainte de a rămâne însărcinată. Artista arată mai bine ca niciodată și se simte în formă în fiecare zi!

Absolut adorabil! Bubu are 4 ani și gătește la Chefi la Cuțite

acum 16 zile

Deși abia ajunge la bancul de lucru, băiatul va găti ca într-o joacă, alături de mama, mătușa și bunica sa, două rețete ce nu vor trăda faptul că este începător în bucătărie: ”Este mâncarea lui preferată”, afirmă mama emoționată. Cel mai mult îi place să pregătească...

Familia Ștefănescu la Chefi la Cuțite. Ștefănescu: Dacă voi câștiga... plec în Dubai!

acum 16 zile

Familia Ștefănescu a venit la "Chefi la Cuțite" să-i cucerească pe jurați cu preparat italienesc.

Mădălina neagă vehement acuzațiile lansate de mama sa: Soțul mamei a încercat să mă violeze

acum 16 zile

De la vârsta de 16 ani şi jumătate, Mădălina ar fi plecat în Cipru, să lucreze. Aceasta ar fi plecat fără consimţământul mamei. Elena, mama Mădălinei spune că fiica ei pleca des de acasă, fără voia ei şi atunci când pleca lăsa diferite bileţele. Mădălina ar fi fost un...

O tânără mămică îl acuză pe fostul iubit că vrea să-i ia copilul pentru a-l da unei mătuşi

acum 16 zile

O tânără mămică îl acuză pe fostul iubit că vrea să-i ia copilul, atenţie, NU pentru a-l creşte el, ci pentru a-l da unei mătuşi. Tânăra e disperată pentru că, acuză ea, mătuşa cu pricina i-ar vrea moartea.

Andreea Răducan, din nou însărcinată: Este o mare bucurie. Ne simțim binecuvântați

acum 17 zile

Andreea Răducan a cucerit inimile românilor pe vremea când făcea performanță la gimnastică. Multiplă medaliată cu aur și argint este din nou însărcinată.

Activități de vacanță pentru copii, părinți și bunici

acum 20 zile

Aura Dajbog, reporter "Neatza cu Răzvan și Dani" , în direct, dintr-un atelier pentru copii, a află de la Raluca Velcu cum se pot distra copiii, părinții și bunicii.

Ana Baniciu, despre pasiune, Asia Express și dezamăgiri în iubire: Când o să am copil, o să fiu disperată după el

acum 20 zile

Interviu în exclusivitate cu Ana Baniciu! Câştigătoarea Asia Express vorbeşte despre suferinţele din iubire, dar şi despre cum a început să facă muzică.

Wobbel Yoga, o activitate distractivă pentru copii și părinți

acum 20 zile

Ruxandra Luca, prezentatoarea rubricii de parenting de la Neatza cu Răzvan și Dani, a realizat un material despre Wobbel Yoga, o activitate recreativă potrivită pentru copii și părinți.

Marea dramă care l-a schimbat total pe Alex Faur

acum 21 zile

Alex Faur, băiatul de oraş din lumea bună a Capitalei, s-a stins din viaţă la numai 40 de ani, răpus de o boală care l-a măcinat în doar 3 săptămâni. Cu toate că era cunoscut şi se învârtea doar în cercuri înalte, avea o avere care depăşea cu mult ordinul sutelor de mii de...

Ultimul interviul al lui Răzvan Ciobanu! Care era cea mai mare dorință a designerului

acum 21 zile

Nu cu mult timp în urmă, Răzvan Ciobanu a acordat un ultim interviu în care şi-a pus viaţa şi emoţiile pe tavă. Regretatul designer a vorbit despre relaţia cu mama sa, despre oamenii care l-au dezamăgit, dar şi despre perioada neagră prin care trecea.

Copiii, bucătarii familiilor Creț și Bihor. Mama: Gătește mai mult decât mine. În loc să se joace, el caută rețete. Jurații i-au îndrăgit din prima

acum 23 zile

În familiilor Creț și Bihor, copiii sunt bucătarii. ”Gătește mai mult decât mine. În loc să se joace, el caută rețete”, a declarat una dintre mame în fața juraților Chef la Cuțite.

1
2
3
4
5
»