Cautare: 4606 rezultate dupa tagul "mama"

Alexandra, în lacrimi la Dragoste fără Secrete: Nu trebuie să vă cereți scuze

acum 36 zile

Alexandrei îi este teamă că, intrând în concurs, va rata rarele vizite în România ale mamei sale.

Simona Gherghe, album de familie la Neatza cu Răzvan și Dani: Am fost trei zile la mare cu fetița

acum 36 zile

Simona Gherghe, una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare din România, a venit în vizită la "Neatza cu Răzvan și Dani" cu povești speciale de familie.

Laurenţiu de la Dragoste fără secrete a fost crescut de tată vitreg: Nu îmi place să povestesc dramele mele

acum 37 zile

"Nu vreau să povestesc prea multe despre mine. Am avut şi eu greutăţile mele. Nu îmi place să povestesc dramele mele. Un tată vitreg poate să iubească un copil, ca şi cum ar fi al lui. Aşa a fost şi în cazul meu. Şi pentru asta îi mulţumesc din suflet", a spus Laurenţiu.

Scandal monstru la Dragoste fără Secrete. Alexandra, către Carmen: Nu sunt obligată să vă răspund

acum 39 zile

Spiritele s-au încins la Dragoste fără Secrete, asta după ce Alexandra a luat locul Mădălinei în competiție.

Neatza cu Răzvan și Dani. Ce trebuie să știi înainte să-ți expui copilul pe internet

acum 39 zile

Ruxandra Luca, specialistul pe parenting de la "Neatza cu Răzvan și Dani", a venit cu sfaturi pentru părinții care vor să posteze pe rețelele de socializare imagini cu copiii lor.

Star Matinal. Elena Udrea, primele declarații despre venirea în România

acum 39 zile

Imagini în exlusivitate cu Elena Udrea în casa în care stă în România, cu mama, logodnicul şi fetiţa ei! Cum îşi petrece timpul, dar şi primele declaraţii ale vedetei despre venirea acasă.

Camelia Potec, campioana României la înot, la 10 luni după ce a născut

acum 39 zile

Marea campioană a României la înot, în platoul Răi da Buni. Aflați ce decizie grea a luat Camelia Potec la 10 luni după ce a devenit mămică.

Acces Direct. Scandalul desprins din filmele de groază. I-a pus cuțitul la gât?

acum 40 zile

I-ar fi pus cuţitul la gât şi ar fi bătut-o crunt! O tânără mamică a trei fetiţe a ajuns în pragul disperării din cauza bărbatului ei. Ea are 28 de ani, el 58, însă nu diferenţa de vârstă i-a despărţit, ci violenţa bărbatului, acuză tânăra. Şi tot ea spune că trăieşte...

Dragoste fără Secrete. Irina și Petrișor au părăsit cursa de 100 de zile!

acum 40 zile

Irina și Patrișor, proaspeți intrați în emisiune, au decis să părăsească emisiunea "Dragoste fără Secrete", asta după ce Petrișor a cerut, insistent, în weekend, telefonul său mobil, contrar regulilor.

Cum trece Oana Roman peste greutăţile de zi cu zi! "Am avut un şoc atunci când mama şi-a pierdut cunoştinţa"

acum 42 zile

Oana Roman a fost invitată în platoul lui Mihai Morar de la Răi da Buni. Vedeta a trăit recent o spaimă după ce mama ei şi-a pierdut cunoştinţa!

Rodica Popescu Bitănescu, secretele căsniciei de 45 de ani

acum 43 zile

Are un râs molipsitor, iar la cei 80 de ani ai săi, sfidează cu graţie timpul, dar şi încercările la care viaţa a supus-o, fără milă. Rodica Popescu Bitănescu a jucat pe scenă în timp ce părintii şi fratele său erau pe catafalc! Deşi i-a plăcut să fie curtată, unica iubire a...

Rodica Popescu Bitănescu a jucat pe scenă în timp ce părintii şi fratele său erau pe catafalc!

acum 43 zile

Are un râs molipsitor, iar la cei 80 de ani ai săi, sfidează cu graţie timpul, dar şi încercările la care viaţa a supus-o, fără milă. Rodica Popescu Bitănescu a jucat pe scenă în timp ce părintii şi fratele său erau pe catafalc! Deşi i-a plăcut să fie curtată, unica iubire a...

Star Matinal. Alexandra Velniciuc, relație specială cu tatăl său: Alergam după femei blonde pe stradă și le spuneam mama

acum 43 zile

Alexandra Velniciuc a venit la Star Matinal și a vorbit despre relația ei cu tatăl său, și nu numai. ”Alergam după femei blonde pe stradă și le spuneam mama”, a declarat actrița.

Star Matinal. Codin Maticiuc, despre cum a fost cucerit de mama fetiței lui

acum 43 zile

Codin Maticiuc ne-a mărturisit de ce este mama fetiţei lui specială faţă de celelalte domnişoare care i-au trecut pragul. Răspunsul la întrebare, dar şi prin ce emoţii trece proaspătul tătic, în clipul de mai sus.

Andreea Marin, o mămică exigentă! Ce reguli i-a impus fiicei sale, Violeta

acum 43 zile

Andreea Marin are o relaţie specială cu fiica ei, dar este o mămică exigentă! La 11 ani, Violeta este premiantă, studiază la o școală de renume, din București, în limba engleză.

Alexandra Velniciuc, motivul pentru care nu a devenit mamă! "Îmi e foarte bine aşa cum sunt!"

acum 44 zile

Şi-a dedicat viaţa carierei şi a lăsat familia în plan secund. Actriţa Alexandra Velniciuc ne spune motivul pentru care nu a devenit mamă până acum! Totul despre dezamăgiri şi regrete!

Drama mămicii care e gata, în orice clipă, să se sacrifice pentru puii ei te va cutremura!

acum 45 zile

Riscă să moară de foame! E drama prin care trec patru copilaşi, după ce părinţii lor s-au despărţit. Mama celor mici povesteşte, cu lacrimi în ochi, că nu a mai suportat să fie hărţuită de socrul ei şi bătută de soţ. Acum, femeia nu vrea decât să-şi salveze pruncii iar...

Star News. Primele imagini cu bebelușul Laviniei Pîrva și al Ștefan Bănică

acum 45 zile

Lavinia Pîrva a ieşit la plimbare cu bebelușul. Vedeta a născut în urmă cu mai bine de o lună şi jumătate, iar de atunci viaţa ei s-a schimbat radical: este foarte fericită şi profită din plin de viaţa de mămică.

Nicolae Guță, gest șocant față de mama celui mai mic moștenitor. Solistul a cerut test de paternitate

acum 45 zile

Șoc în lumea muzicală din România. Nicolae Guță o bănuiește pe soția sa de infidelitate și cere testul de paternitate.

Nicoleta Dragne, alături de sora şi mama ei, în platoul de la XNS! Cum a făcut avere ispita de la Insula Iubirii!

acum 45 zile

Ispita de la Insula Iubirii, Nicoleta Dragne, a venit în premieră alături de sora şi mama ei, în platoul de la Xtra Night Show!

1
2
3
4
5
»