Cautare: 7 rezultate dupa tagul "marcel iures"

Acesta este personajul de teatru în pielea căruia Marcel Iureș spune că s-a simțit cel mai bine

acum 279 zile

Una dintre mărturisirile actorului este și cea legată de personajul de teatru de care se simte cel mai atașat. Întrebat de Irina Margareta Nistor care este personajul în pielea căruia s-a simțit cel mai bine, Marcel Iureș a răspuns direct.

Amintiri cu Marcel Iureș, la ”CineCOOL”: ”Când eram mic, îmi plăcea foarte tare să scriu și să citesc”

acum 280 zile

Maestrul este invitatul Irinei Margareta Nistor la ”CineCOOL”, pastila de teatru și de cinematografie din cadrul emisiunii ”PoveștiCOOL”, difuzată de Happy Channel.

Marcel Iureș, o poveste de om: ”Eram în spital, bolnav, și am zis că nu am făcut mare lucru în viață”

acum 281 zile

Maestrul Marcel Iureș este invitatul Irinei Margareta Nistor la ”CineCOOL”, pastila de cinematografie din cadrul emisiunii ”PoveștiCOOL”, difuzată de Happy Channel.

Marcel Iureș aduce emisiunea ”CineCOOL” mai devreme la Happy Channel

acum 285 zile

”CineCOOL” va începe, în această duminică, 13 mai, mai devreme. Aceasta va fi difuzată de la ora 15.00 (și nu de la 15.30). Gazda, Irina Margareta Nistor, va avea un invitat de seamă la această ediție de ”CineCOOL”. Este vorba despre marele actor Marcel Iureș.

Marți(10 octombrie), de la ora 22.30, la Happy Channel: “Happy Night”, ediție specială despre “Octav”

acum 498 zile

In aceasta seara, de la ora 22.30, telespectatorii pot urmari Happy Night la postul de televiziune Happy Channel! Fii cu ochii pe Happy!

Marcel Iureş, cel mai de succes actor român. „Am avut multe modele”

acum 505 zile

Marcel Iureş, unul din cei mai cunoscuţi actori români, a vorbit în exclusivitate pentru Star Magazin despre noul film în care joacă, dar şi despre drumul către succes. „Unele modele erau din familie, altele erau actori cu care am intrat în contact”

Tatal Fantoma

acum 2757 zile

Tatal Fantoma, un film cu Marcel Iures