Cautare: 696 rezultate dupa tagul "mesaj"

Mesajul tânărului român rămas sechestrat în Italia

acum 3 zile

După luni bune de muncă, în Italia, un tânăr imploră să fie ajutat, să se întoarcă acasă. A rămas fără nimic. Doarme pe străzi şi mănâncă doar atunci când primeste de pomanã.

Gigi Becali, despre nunta lui Cristi Borcea cu Valentina: „Peste un an sau doi să nu mai faci asta”

acum 11 zile

Cristi Borcea s-a căsătorit cu Valentina Pelinel, însă alături nu le-a fost și Gigi Becali, cel care i-a fost naș fostului acționar dinamovist la nunta cu Alina Vidican. Borcea l-a sunat pe Gigi pentru a-i cere binecuvântarea, dar răspunsul n-a fost pe placul dinamovistului.

Maria, sora mai mică a Elenei, mesaj emoționant despre infernul în care trăiesc: „Unchiul nostru vrea să ne dea afară din casă”

acum 21 zile

Maria are 13 ani și este sora mai mică a Elenei. Aceasta a trimis un mesaj emoționant redacției Acces Direct despre infernul în care trăiește întreaga familie: „Unchiul nostru vrea să ne dea afară din casă”.

Anamaria Prodan a decis să își pună ordine în viață. Mesajul ei i-a pus pe gânduri pe apropiați

acum 22 zile

Anamaria Prodan îşi face ordine în viaţă! După moartea mamei ei şi după ce s-a zvonit că are probleme în căsnicie, impresara s-a afişat într-o ipostază care a stârnit noi controverse.

Antonia, mesaj pentru Alex Velea: "Felicitări, iubire! Îţi doresc succes, chiar dacă nu ai nevoie"

acum 28 zile

Alex Velea a muncit din greu pentru a se face cunoscut, este un familist convins, iar din acest moment va prezenta Acces Direct alături de Simona Gherghe.

Paris Hilton, mesaj emoţionant pentru tatăl său

acum 38 zile

Paris Hilton, mesaj emoţionant pentru tatăl său! Blonda şi-a amintit cele mai frumoase momente petrecute alături de cel care a sprijinit-o mereu şi i-a transmis şi un mesaj.

Ozana Barabancea, mesaj dureros pentru mama ei: „Mama, îți mulțumesc! Mi-e așa dor de tine!”

acum 70 zile

A încurajat-o să îşi urmeze pasiunea, dar nu a apucat să o mai vadă, atunci când a cunoscut succesul. Ozana Barabancea este distrusă de durere! Vedeta i-a transmis mamei sale un mesaj dureros, care a lăsat pe toată lumea cu ochii în lacrimi.

La mulți ani, Șerban Copoț! Fiul prezentatorului, mesaj emoționant pentru tatăl lui: „Îmi doresc ca tati să fie sănătos pe vecie”

acum 84 zile

La mulți ani, Șerban Copoț! Fiul prezentatorului, mesaj emoționant pentru tatăl lui: „Îmi doresc ca tati să fie sănătos pe vecie”.

Amândouă s-au iubit cu Cristea. Denisa Nechifor, mesaj pentru Bianca: ”N-are rost. Trebuie să mă abțin”

acum 87 zile

Denisa Nechifor i-a transmis un mesaj Biancăi Drăgușanu, din platoul emisiunii Răi da Buni. Amândouă s-au iubit cu Cristea.

Oana Roman, mesaj pentru Petre Roman de ziua lui

acum 88 zile

Printre sărbătoriţii zilei, cărora le spunem La mulţi ani şi noi, se numără şi unul din cei mai cunoscuţi bărbaţi români care poartă numele Petre. Bineînţeles, ne referim la domnul Petre Roman. Iar fiica lui, Oana Roman, îi face o urare în direct.

Mesajul emoționant, scris de Vlad, după ce el și Criss au fost lăudați de marea actriță Draga Olteanu Matei

acum 89 zile

Vlad a dorit să îi mulțumească marii actrițe nu doar în direct, ci și pe rețelele de socializare. Din acest motiv, el a publicat, pe contul său de Instagram, un emoționant mesaj de mulțumire.

Brigitte Năstase are un mesaj dur pentru criticii de modă

acum 89 zile

Brigitte Năstase are un mesaj dur pentru criticii de modă.

Florin Dumitrescu, mesaj emoţionant pentru soţia lui

acum 109 zile

Celebrul chef sărbătoreşte 4 ani de fericire! Iar noi avem imagini fabuloase de la nuntă! În cea mai importantă zi din viaţa lor, cei doi au avut parte de o petrecere fastuasă, la care au fost prezenţi invitaţi numai unul şi unul.

Simona Florescu, mesaj pentru toți cei care i-au schimbat viața. Cui îi mulțumește și pe cine vrea să certe artista?

acum 119 zile

Simona Florescu, mesaj pentru toți cei care i-au schimbat viața. Cui îi mulțumește și pe cine vrea să certe artista?

Mesajul zilei de pe Facebook: Cum să iau decizii drepte cand am inima pe stânga?

acum 126 zile

Răzvan şi Dani au prezentat noi mesaje amuzante postate pe reţetele de socializare la deja obişnuita rubrică "Decât un prieten în plus pe Facebook, mai bine un prieten în minus".

Petrică Mâțu Stoian, mesajul mamei pe patul de moarte

acum 134 zile

Îndrăgitul interpret de muzică populară, Petrică Mâțu Stoian a dezvăluit ce i-a spus mama sa înainte ca ea să stingă din viață. Artistul a vorbit şi despre cel mai mare regret al său

Andreea Tonciu, mesaj dur pentru Sânziana Buruiană

acum 134 zile

Andreea Tonciu reacţionează! Vedeta a acordat un interviu în exclusivitate reporterilor Antena Stars! Aflați ce mesaj dur are pentru Sânziana Buruiană.

Silvia Dumitrescu, mesaj emoționant pentru ziua de naștere a Oanei Sîrbu

acum 137 zile

Silvia Dumitrescu, mesaj emoționant pentru ziua de naștere a Oanei Sîrbu.

Ștefan Bănică Jr, mesaj emoționant de ziua Oanei Sîrbu

acum 137 zile

Ștefan Bănică Jr a transmis un mesaj emoționant de ziua Oanei Sîrbu.

Roxana Ciuhulescu, mesaj pentru fostul soț: „Dacă nu se oprește, îmi scot și eu ghearele”

acum 137 zile

De la dragoste la ură este doar un pas! Roxana Ciuhulescu dezvăluie adevăratele motive ale divorţului. Vedeta e pregătită să lupte cu toate armele cu fostul soţ, în procesul de partaj!

1
2
3
4
5
»