Cautare: 867 rezultate dupa tagul "mesaj"

Mirela Vaida, mesaj pentru Viorel: Dacă se adeverește, o voi convine pe Veronica să facă plângere penală împotriva ta!

acum 17 zile

Mirela Vaida are un mesaj dur pentru Viorel. ”Dacă se adeverește, o voi convinge pe Veronica să facă plângere penală împotriva ta!”, a declarat prezentatoarea emisiunii Acces Direct.

Trupa Proconsul revine cu o piesă cu un mesaj cu totul special, "Chemare"

acum 18 zile

Bodo vorbește la Neatza cu Răzvan și Dani despre cum se adaptează trupa Proconsul situației actuale și unde îi vom putea vedea pe băieți, perioada următoare.

Gabi Bădălău a făcut public un mesaj de dragoste misterios

acum 38 zile

În plin proces de divorţ, Gabi Bădălău a făcut public un mesaj de dragoste pentru o femeie misterioasă! La cine visează încă soţul Claudiei Pătrăşcanu ?

Tensiuni în casa Mireasă, Ale a răbufnit: Nu sunt o golancă

acum 44 zile

Tensiuni în casa Mireasă, Ale a răbufnit. ”Nu sunt o golancă!”, a declarat concurenta. Dacă vreţi să revedeți cele mai bune momente din emisiunea Mireasa și să urmăriți live pe concurenți 24/24, atunci sunteţi la un singur click de această dorinţă. Pe AntenaPlay găsiţi...

Mesaj de susținere pentru Petronela

acum 44 zile

Mesaj de susținere pentru Petronela din partea unui fan. Iată ce sfaturi a primit concurenta. Dacă vreţi să revedeți cele mai bune momente din emisiunea Mireasa și să urmăriți live pe concurenți 24/24, atunci sunteţi la un singur click de această dorinţă. Pe AntenaPlay găsiţi...

Anca Ţurcaşiu face lumină după ce și-a speriat apropiații

acum 47 zile

Anca Ţurcaşiu face primele declaraţii, după ce a transmis, în mediul online, un mesaj îngrijorător, care însoţea o poză, în care apărea fiul ei. Artista vorbea despre credinţa că totul va fi bine, iar prietenii s-au gândit, imediat, că ceva rău s-ar fi putut întâmpla cu tânărul.

Petronela, mesaj pentru Ionuț și iubita lui: Dacă îmi scot armele, vă distrug!

acum 47 zile

Petronela are mesaj pentru Ionuț. ”Dacă îmi scot armele, vă distrug!”, a spus concurenta. Dacă vreţi să revedeți cele mai bune momente din emisiunea Mireasa și să urmăriți live pe concurenți 24/24, atunci sunteţi la un singur click de această dorinţă. Pe AntenaPlay...

Cadouri și mesaje. Andra și Armando, susținere de la depărtare

acum 47 zile

Concurenții de la Mireasă au primit cadouri și mesaje din partea fanilor. Andra și Armando, susținere de la depărtare Dacă vreţi să revedeți cele mai bune momente din emisiunea Mireasa și să urmăriți live pe concurenți 24/24, atunci sunteţi la un singur click de această...

Celine Dion, mesaj pentru omenire în plină pandemie

acum 80 zile

După Oprah, Lady Gaga şi Justin Timberlake, şi Celie Dion a transmis un mesaj emoţionant fanilor săi. Artista a făcut declaraţii direct din casă sa, despre situaţia grea cu care ne confruntăm, dar a ţinut să transmită şi un mesaj medicilor eroi.

Florin Salam, mesaj pentru Jador şi Abi Talent

acum 82 zile

Trendingul a devenit motiv de dispută pentru artişti. Florin Salam a ţinut să le transmită un mesaj lui Jador şi lui Abi Talent. Declaraţiile artistului.

Mesaj de Paște pentru credincioșii romano-catolici: Nu se pot împărtăși și spovedi de Paște, dar pot trăi Învierea

acum 95 zile

Preotul Francisc Doboș, purtător de cuvânt al Arhiepiscopiei Romano-Catolice, a oferit la Neatza cu Răzvan și Dani un mesaj pentru credincioși. ”Credincioșii nu se pot împărtăși și spovedi de Paște, dar pot trăi Învierea”, a spus acesta.

Alex Abagiu, despre mesajul transmis de părinţii lui în Asia Express! "A fost un moment emoţionant al vieţii mele!"

acum 96 zile

Alex Abagiu vorbit la Xtra Night Show despre mesjul primit de la părinții lui, ce l-a emoționat enorm.

Mesajul unei telespectatoare l-a impresionat pe Răzvan Simion: Mulțumim!

acum 103 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat, la rubrica "Smiley News", mesajul unui telespectator fidel emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani".

Dani Oțil, mesaj de la mătușa: Acum îți pare rău că în loc să o iei pe aia care știa să facă ciorbă, ai luat-o pe aia cu sânii mari!

acum 111 zile

Mătușa lui Dani Oțil i-a transmis prezentatorului emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani un mesaj-banc. ”Acum că s-au închis restaurantele, îți pare rău că în loc să o iei pe aia care știa să facă ciorbă, ai luat-o pe aia cu sânii mari...!” a spus acesta.

Cum se protejează Anamaria Ferentz de virusul periculos şi ce mesaj are pentru români

acum 117 zile

Direct din America, vedem acum şi primele declaraţii ale Anamariei Ferentz. Cum se protejează vedeta de virusul periculos şi ce mesaj are pentru români.

Atenție la mailuri și mesaje! Cum putem să ne ferim de amenințările online

acum 117 zile

Mădălina Vasile, reporter al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", în direct, din București, alături de specialistul în securitate cibernetică Liviu Arsene, ne explică ce trebuie să facem să ne ferim de amenințările online

Regretele Vulpiței. Mesaj șoc pentru soacră și Mirela Vaida

acum 118 zile

Vineri, Veronica i-a adresat soacrei cuvinte jignitoare şi i-a vorbit public pe un ton ofensator. Mai mult, soţia lui Viorel ne-a sfidat pe toţi cei care asistam la acel dialog. Ei bine, weekend-ul se pare că a fost un sfetnic bun, pentru că azi, Veronica a avut un mesaj pentru mama soacră.

Smiley news. Fanii echipei FC "U" Craiova, mesaj superb pentru medicii care luptă împotriva COVID-19! Au aprins torțe în fața spitalului

acum 119 zile

O parte dintre suporterii echipei FC "U" Craiova, din Liga a 3-a, și-au arătat susținerea față de medicii care luptă împotriva COVID-19.

Campania Sarut mâna, mamă!, la Neatza cu Răzvan și Dani! Înscrie-te și transmite-i mamei tale, în direct, toate gândurile tale

acum 136 zile

Campania „Sarut-mâna mamă” revine la Neatza! Înscrie-te pe a1.ro/sarutmanamama/ și transmite-i mamei tale, în direct, toate gândurile tale în luna martie, lună dedicată ființelor iubite.

Star News. Mesajul sfâșietor al Lorei după ce a rămas fără cea mai dragă ființă

acum 143 zile

Iată cum încearcă Lora să îşi mascheze suferinţa. Cum luptă şi ce face ca să îşi revină, după moartea mamei

1
2
3
4
5
»