Cristina Ciobănașu a transmis un mesaj de pace în prima zi de primăvară. Actrița din Adela a tras un semnal de alarmă

Publicat pe 02.03.2022 la 15:35 Actualizat pe 02.03.2022 la 15:35

Cristina Ciobănașu, actrița din Adela, este una dintre cele mai îndrăgite figuri din România, ea devenind cunoscută încă de când era foarte micuță. Actrița și-a arătat compasiunea față de situația derutantă și grea la care asistă o lume întreagă, după ce Rusia a declanșat operațiuni militare violente în Ucraina: “O zi în care ar fi trebuit să ne bucurăm de venirea primăverii ne uităm cu inima frântă la ce se întâmplă în jurul nostru”.

Cristina Ciobănașu

Antena 1

Mesajul actriței a venit de 1 martie, prima zi a primăverii și dacă pentru toți era un prilej de bucurie, în acest an lucrurile au stat diferit. Gândurile tuturor oamenilor s-au îndreptata către persoanele ce asistă în aceste clipe la un război și au dat o mână de ajutor celor aflați în nevoie, lucru remarcat și de către Cristina Ciobănașu: “Mă bucur enorm că atât de mulți oameni s-au mobilizat și au dat o mână de ajutor, de orice fel…”.

Cristina Ciobănașu, mesaj despre situația dificilă la care asistă toată lumea după ce Rusia a declanșat un război în Ucraina: "Ne uităm cu inima frântă"

Cristina Ciobănașu a postat alături de mesaj și o fotografie care o surprinde într-o ipostază diferită, față de cum s-au obișnuit fanii, lucru care le-a dat de înțeles că și actrița este afectată emoțional de tensiunea din lume. Oameni din întreaga lume s-au mobilizat și au protestat împotriva războiului pornit de Rusia în Ucraina, au cerut retragerea armatei și au îndemnat la pace.

“O zi în care ar fi trebuit să ne bucurăm de venirea primăverii ne uităm cu inima frântă la ce se întâmplă în jurul nostru… Pace, liniște, calm și iubire este tot ce pot să îmi doresc pentru noi toți în aceste momente… și mă bucur enorm că atât de mulți oameni s-au mobilizat și au dat o mână de ajutor, de orice fel… #stopwar”, a scris actrița, îndurerată de ceea ce se petrece în lume.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Prietenii săi de pe rețelele de socializare au apreciat gestul actriței și au ținut să-i transmită gândurile lor: “Mesajul este minunat ”, “Te iubesc scumpete!”, “Multumim, Criss”, “Este nevoie de noi toți!”.

Vladimir Putin a autorizat pe 24 februarie o operațiune militară în estul Ucrainei

Vladimir Putin a autorizat în dimineața de 24 februarie, în jurul orei 05:00, o operațiune militară în estul Ucrainei în zonele separatiste din est. Potrivit CNN, explozii puternice au putut fi auzite în apropierea capitalei, Kiev şi în Harkov, dar şi în alte oraşe, notează a1.ro.

Au existat mai multe victime, iar încă din prima zi ucrainenii și-au luat bagajele și au părăsit țara pentru a se salva. Zeci de mii de oameni au venit inclusiv în România unde au fost ajutați de cetățeni.

Rusia neagă atacurile asupra orașelor ucrainene. Kievul a declarat că Moscova a lansat un atac la scară largă asupra Ucrainei, centrele de comandă militară din mai multe oraşe fiind lovite de rachete, aminteşte Reuters. Președintele rus Vladimir Putin spune că scopul său este demilitarizarea și „denazificarea” Ucrainei, potrivit sursei citate.

În articolul

Cristina Ciobănașu a transmis un mesaj de pace în prima zi de primăvară. Actrița din Adela a tras un semnal de alarmă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024. Taurii vor atrage atenția asupra lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Întoarce-te acasă la tine". Spaniolii protestează împotriva supraturismului. Măsurile luate de localnici ca să descurajeze turiştii să le mai "calce pragul"
a1.ro
Chefi la cuțite, 17 aprilie 2024. Situație neașteptată atunci când chefii au apărut în bucătărie. Irina Fodor a intervenit imediat
HelloTaste.ro
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
Catine
Rețetă de mochi. Desert tradițional japonez
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a „ţinut-o ascunsă”
MediCOOL
Pregătirea pentru endoscopie: alimentație și recomandări
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Adevăruri inconfortabile despre parenting. Ce trebuie să știi atunci când ești la început de drum
MediCOOL
Cum îți poți trata cuticulele. Remedii naturale pentru a le menține sănătoase
HelloTaste
Prăjitură cu găuri și sos caramel – Poke Cake
x